Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erotyczna

O masturbacji w ogóle i w szczególe...

Polecane posty

Gość mis przytulanka
za chwile wulkan wybuchnie... Libido..

Gość mis przytulanka
ja też...👄🌼

jeszcze troche sie polasze, poocieram, dobrze? zostawie swoj zapach... przenikne Twoim...

Gość mis przytulanka
nigdzie sobie nie poszedlem :) ja też chcę sie przytulić i zachować Twój zapach...pocalować piersi jeszcze raz...

a kiedy tak mnie dotykasz i calujesz mam ochote poczuc Cie na kazdym centymetrze mojej skory...

Gość mis przytulanka
:) więc zaczynaj dziki taniec raz jeszcze ...👄

Gość duecik
libido masz temperamencik dziewczyno!!1 tylko pomarzyc o takiej kobietce mniamm !!

Gość ehhh libido
to pogadajmy:) bo tutaj to uprawiacie jakas forme prozy:)

Gość dreszczyk rozkoszy
pragne was dotykac po kazdym centymetrze waszego ciala, sama jestem juz troche pobudzona, czuje cieplo, delikatnie muskam wilgotnym palcem mojej muszelki.... prosze o dotyk kobiety...

Mam ochote najpierw sie Tobie przyjrzec... Twoim piersiom jak oddychasz... delikatnie faluja... okno jest uchylone wiec drzysz, sama nie wiesz dlaczego... slinie palec... delikatnie zataczam krazki na Twoich sutkach... i patrze jak odddychasz...

Gość dreszczyk rozkoszy
nikogo nie ma??

Gość ehh libido
myslalem ze chcesz konkretnych przezyc a nie pisaniny, w takim razie zegnam sie:) internet ma naprawde roznorakie zastosowania:)

Gość dreszczyk rozkoszy
widzisz, jak moje jedrne piersi drza, moje sutki sa sztywne i go towe, abys mogla je possac.... czuje jak twoje wilgotne palce dotykaja mnie... pragne tego... delikatnie smakuje twoich soczkow...czuje jak szybko oddychasz, pojekujesz, wijesz sie...

lize Twoje krazki... ssam same ich czubeczki... obejmuje ustami... jestes taka wiglotna... moja reka przesuwa sie po Twoim brzuchu... po Twoich zebrach... odwracam Cie i caluje Twoje plecy, a moje rece pieszcza wnetrze Twoich ud...

Gość dreszczyk rozkoszy
czuje, ze moja cipka staje sie coraz bardziej wilgotna, uwielbiam dotyk twoich rak, piesc mnie jeszcze mocniej...dotykaj moich ud...idz wyzej, prosto do celu... twoje piersi sa doskonale, wsysam sie w nie... drzysz cala i jeczysz i oddychasz mocno, szybko, kieruje swoja dlon do twojego najczulszego miejsca......czuje, jak nabrzmiewa, jrst wilgotna, tak jak lubie...delikatnie lize twoj brzuch, jednak ty chcesz wiecej...wolno schodze nizej, rozchylasz uda, widze twoj kwiat, czeka na wilgotny dotyk mojego jezyka, wbijam sie i wysysam z rozkosza twoj smak.... krzyczysz, ze chcesz jeszcze....pograzam sie w rozkoszy jak w transie....Zaraz eksplodujesz....Ja tez prage twojego dotyku....