Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciówa

co o nich myslicie ?????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość gosciówa

O Polakach którzy wyjechali stad aby zrobic sobie dobrze Maja gdzies nasz kraj psiocza narzekaja a wróca jak MY tu cos naprawimy Mnie to wkurza ze ktos w kim płynie polska krew moze sie wypiac na kraj aby miec łatwiej w zyciu Dla mnie to egoisci

Gość jakby nie mozna bylo...
wyjezdzaja i nie wypinajac sie na kraj by miec z czego zyc ale co ty mozesz o tym wiedziec... widzisz co chcesz widziec i tyle :O

Gość KASZTANEK333
nic sie nie martw- jak widzisz nie każdy sie dorobił za granicą - a wręcz przeciwnie duzo osób straciło i finansowo i zdrowotnie. Jak wróca to zacznie im brakować lat do emerytury itp

Gość KASZTANEK333
mają w Polsce z glodu umrzec to niech jadą!! Niech walcza o zycie na godnym poziomie!!

Gość tak tak tak ...
i co z tego ...? moj brat wyjechal worcil ma zamiar wyjechac moj 2 brat tak samo ja .... w czerwcu wybieram sie na min rok co tu bede robic ... ? moj brat studia skonczone a pracy nie ma a tam dobrze sobie zarabial ... niestety teraz trzeba dbac o swoj tylek ...!

Ja jestem za granica 5 lat. Kokosow sie nie dorobilam ale mam za co zyc i nie musze mieszkac na kupie z tesciami albo rodzicami. Stac mnie na przedszkole i latwiej mi dostac prace! A niby co ma mnie trzymac w Polsce??? Owszem tesknie ale z samej milosci do kraju zyc sie nie da!!!!

Gość gosciówa
czy w polsce umiera sie z głodu piszecie jak o etiopii

Gość KASZTANEK333
może byś sie zdziwiła ale umiera sie zgłodu i to może nawet w Twoim bezpośrednim sąsiedztwie!! Jak Ci co wyjechali maja kochać Polske skoro ona ich nie kocha i kopie ich w d...:( Przykra prawda

Gość sie dowiedziałam
W polsce jest bieda?Co ja tu widze Kazda rodzina ma kilka aut ,domy buduja sie na potege Gdzie ta bieda ?

Gość tak tak tak ...
he jasne ! ja widze nieraz jak ludzie zbieraja puszki ... nieraz przyhcodzi do mnie do domu pani ktorej mama zostwia ubrania po nas zeby dziecko miala w co ubrac ... ostanio facet przyszedl czy mzoe sobie jablka pozbierac kolo mojego domu ... a znam gdzie jedna sasiadka karmi dzieci swojej siadce i to nie jest bieda ?;/ ktos ma pieniadze a ktos nie ...trzeba sobie pomagac .. a najbradziej tym potrzebujacym a w polsce bywa tak ze ci ktorzy naparwde potrzebuja chore ..;/

Gość tak tak tak ...
a ci ktorzy naparwde potrzebuja nie dostaja ..(przepraszam urwalo mi tekst ;/)