Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luiza34

Dziennikarka prosi o pomoc

Polecane posty

Witam wszystkich, Jestem dziennikarką jednej z kolorowych gazet. Przygotowuje obecnie materiał na temat operacji plastycznych. Potrzebuję pomocy w postaci obiektywnych opinii Użytkowników forum na temat chirurgii plastycznej. Czy zastanawiacie się nad skorzystaniem z jej dobrodziejstw? Może jesteście zdecydowanymi przeciwnikami? Co chciałybyście zmienić w swoim wyglądzie, a może wyglądzie własnego partnera? Co w waszym wyglądzie najbardziej wam przeszkadza? Co was najbardziej odstrasza od operacji plastycznych - strach przed bólem, komplikacjami, wysoka cena zabiegów, a może coś jeszcze? Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie opinie, komentarze. Pozdrawiam wszystkich Użytkowników!

Gość wystarczy ze przeczytasz
wszystkie posty na tym forum i juz material gotowy :D

Gość miałł
ja bym sobie zrobiła liposukcje, ale słyszałam że to jest niebezpieczne- grozi komplikacjami, poza tym ceny są horendalne

Gość brzuszek kozuszek
Nigdy,przenigdy.Operacje plastyczne to wielkie zlo

Gość magda bez p
mogłabym zdecydowac sie na operację plastyczną,która poprawiałaby np. brzydko odstające uszy,czy znacznie skrzywiony nos,albo jakąś deformację,która przeszkadzałaby z życiu codziennym.Ale operacja tylko dla upiększenia się,a nie likwidacji wad - nie!! zbyt duże ryzyko i wydatek,nawet jak na taki luksus... poprawiac wygląd mozna własnymi silami,tylko niestety wiele jest próżnych kobiet... wolą iśc pod nóż,niż przejśc na dietę, cwiczyc, czy popracowac nad swoim wizerunkiem... chore!