Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulux

czy plemniki mogly przezyc

Polecane posty

Gość lulux

hej mam pytnie, czy jeslu troche spermy znajdowalo sie na rekach chlopaka i po 2 godzinach znajda sie one w mojej pochwie to czy isnieje mozliwosc zaplodnienia?? czy plemniki mogly tyle przezyc??

Ile Ty masz lat, że pytasz o plemniki, a nie pytałaś kiedy zaczęłaś współżyć ? :D

Gość wystarczy ze przeczytasz
Dla plemników każde środowisko zewnętrzne jest strasznie nieprzyjazne, wiec nie jest do długi okres - do ok. godziny. - Na dłoni - wystarczy że umyjesz ręce mydłem. - W wodzie - stężenie chloru z naszej kranówie jest takie, że plemniki nie maja najmniejszych szans na przeżycie dłużej niż parę minut. - Na prześcieradle - po co ryzykować? zmień prześcieradło :) - W pochwie - to środowisko jest dla plemników idealne, dlatego tutaj ich żywot może trwać nawet do 72 godzin! Sorki, ze sie spytam ... Jak można miec sperme przez dwie godziny na rekach ?

Gość lulux
lat mam 21 wiec nie jestem dzieckiem. zawsze uwazamy uzywaja prezerwatyw, jesi chodzi o wspolzycie, ale martwie sie, ze mogly te 2 godziny przezyc i mnie zaplodnic..

Gość lulux
a rak nie umyl i dlatego sie martwie i pytam..

Gość lulux
cz ktos jeszcze moze mi odpowiedziec? prosze..

Nie ma szans na ciązę ,ale gratuluje faceta brudasa;/ I bardzo miłego zakażenia pochwy które moze się zrobić gdy przenosi brudnymi rękami bakterie do srodka;/ Bleee

Gość lulux
oj czemu zaraz brudasa?? po prostu najpierw plemniki znalazly sie na rece, potem poszlismy na 2 godziny spac i dopiero potem.... Miarka - jestes pewna, ze nie bylo mozliwosci?

Bo moze by się tak myć po pieszczotach? Pewnych zasad higieny się przestrzega;/ Jezu no przecież one szybko przestaja być zdolne do zapłodnienia poza orgaznizmem kobiety.

Gość lulux
czyli po 2 godzinach na pewno ich nie bylo?? martwie sie troche,,

Gość lulux
?? a ile zyja plemniki na rece? na pewno po 2 godzinach nie byly zdolne do zaplodnienia? dziekuje za odp

Gość lulux
czy ktos wie ? potrzebuje tej odp :(