Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DO DZIEWCZYN KTORE CZEKAJA NA OKRES, A NIE CHCA MIEC DZIECKA

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

spoznil mi sie 17 dni. 10 min sie zaczal. bylam przekonana ze jestem w ciazy, ale nie chcialam sie o tym przekonac na 100% bo jakbym uslyszala od ginekologa: jestes w ciazy to nie wiem co bym zrobila. objawy: brak @- 17 dni bol piersi i brzucha powiekszenie piersi i brzucha (nie tylko ja to zauwazylam) zmeczenie jedzenie wielkiej ilosci wszystkiego komus sie nawet snilam ja w ciazy to juz ktorys raz gdy tak sobie wmowilam ciaze ze dalabym sobie reke uciac gdyby bylo inaczej. a jednak. NIE WMAWIAJCIE SOBIE NA SILE. wiem ze latwo mowic, jak po kazdym takim wmawianiu sobie mowie sobie ze nigdy wiecej. moze tym razem sie uda. :-)

Gość dziwneeeee
a nie lepiej sie zabezpieczac?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zabezpieczanie sie nie daje 100% pewnosci

Gość nierozsadna123
zazdroszcze ci heh ja sie boje choc jeden okres juz dostalam u to normalny, ale jajniki mnie bola od ponad tygodnia:/ i cos jest nietak;/

Gość dziwneeeee
prawidlowo stosowane srodki antykoncepcyjne daja 100% wierz mi :) z moim stazem "lozkowym" jestem tego najlepszym przykladem

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nierozsadna jak dostalas @ to nie masz sie czego bac :-) dziwneeee a ja wlasnie znam przypadki dzieci z prezerwatyw :-) a co stosujesz?

Gość dziwneeeee
kiedys stosowalam tabletki - jednak mam problemy z krazeniem i musialam je odstawic, od kilku lat stosuje prezerwatywy (z powodzeniem), i o ile jest dobrze zalozona, uzywana umiejetnie i zgodnie z przeznaczeniem nie ma sie czego bac :) naprawde dziewczyny w ten sposob wykonczycie sie nerwowo :( szkoda zycia i mlodych najpiekniejszych lat i najwspanialszego seksu :)