Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala......repka

o lizaniu raz jeszcze

Polecane posty

Gość kala......repka

mam pytanie do was, co sądzicie o tym kiedy facet czy kobieta pieszcząc Cię oralnie schodzi językiem tak nisko że w końcu ląduje na odbycie. Co uważacie o takich pieszczotach ja powiem szczerze, że mnie to strasznie skrępowało hmmm..właściwie to mi sie to nie spodobało... to raczej mało apetyczna forma pieszczot

Gość gość
Ja tam lubie, tylko jak sobie pomysle o tych wszystkich bakteriach, ktore on w tym momenci zjada, to mi sie odechciewa, zreszta jemu tez chyba, bo opstatnio mi juz tak nie robi 😭. A moze wyczul zapach kupy?:o

Gość hmmmmmmmm.....
oh yeah :D

Gość ja uważam że to obrzydliwe
i nie chciałabym, żeby liżac mi dupsko przeniósł jakies bakterie do cipki, bo może byc z tego niezły syf:o

Gość ej no sorry
ale chyba laski chodzicie sie myc????to chyba logiczne,ze jak macie nagle ochote gdzies na szybki numerek np w windzie czy w przymierzalni nie lecicie pod prysznic,ale czy to takie trudne ,nawet nie w trakcie ale "na wszelki wypadek"wskoczyc pod prysznic a dopiero potem sie miziac..???ja uwielbiam jak mnie moje kochanie lize po dziurce,ses analny tez lubie,a najbardziej lubie calowac sie z nim mocno kiedy jest caly w moim sluzie....ahhhh...

Gość gość
Nawet jak masz umyta dziurke to jest tam stado bakterii, ktore pokonac moze jedynie domestos:o I miliony bakterii zgina!Lusesita-Psita 🖐️;)

Gość mycie nic nie pomaga na bakter
ie młotki:O Wiesz, jak się robi wymaz z odbytu???:O Wystarczy potrzeć watką doooła zwieracza- tam, gdzie liże cie twój "misio":o🖐️

Gość gość
Generalnie ja po kupie wycieram sie papierem, ale wiem, ze niektorzy sie myja. Ja zbyt leniwa jestem i jesli nie jest to pora prysznica to uzywam tylko papieru - wycieram sie na 3, jesli bylo zatwardzenie, na 5 - dla normalnej kupy i jakies 10 smyrniec dla rozwolnienia. A teraz z radosnym pytaniem zwracam sie do forumowiczow - A jak jest u Was;)?

Gość arollinka
obrzydliwe :o a poza tym widzę że na prawde nie macie co robić jak już o wycieraniu dupy gadacie :o

Gość zniesmaczony jeden
pozdro a może wysłać Ci listem papier po podtarciu dupy zobaczymy czy mamy takie same kształaty :D

Gość gość
Wiesz, moglabym puscic pawaia, bo ja bardzo wrazliwa jestem na zapachy i w ogole...:D:P

Gość hmm a ja na przyklad
wycieram sie na 3 tak jak pozdro ale jak mam jajeczkowanie to lekko przejade ze sluzem na papierze dla lepszego wytarcia:) czasem balsamik na papier zeby ladniej pachnialo:D

Gość kala......repka
bawicie mnie :) miało być o pieszczotach a wy o podcieraniu tyłka piszecie