Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziwaczna egzystencja

No i nici z porad na mój temat!

Polecane posty

Gość lipa zupełna
a jaki ????

Na temat moich relacji z rodziną. Napisałam już, iż bardzo denerwują mnie osoby z rodziny mojej mamy.Oceniają, osądzają, komentują. :( Rzygac się chce:( Ostatnio wpadłam przez tych dobroczyńców w deprechę.:(

Gość lipa zupełna
wlasie chcialm wejsc na tem topik a nie moglam ;(

Gość lipa zupełna
ten temat jest mi bardzo bliski i z przyczyn osobistych i zawodowych

Moja ciotka potrafi rozmawiac ze mną przez telefon , stwierdzic iż jestem słabo wykształcona ( mam studia, a ona techniikum i niezdaną maturę), wypytac o szczegóły z mojego życia i puścic to w dalszy obieg przy okazji komentując każde moje zdanie, relację. Mam już dośc. Przez nią i jeszcze kilka osób czuję się jak śmiec.:( :(

Gość lipa zupełna
jestem z toba mam podobnie ostatnio staram sie ztego wychodzic

Gość lipa zupełna
eyre eyre eyre >>>>>>>>>>eyre

Gość lipa zupełna
i niezdaną maturę),

Najgorsze jest to, że ona przegaduje wszystko i komentuje. Puściła w obieg plotę, iż mój ojciec ma kochankę, wypomina mu, że on ma komórkę, kablówkę, mieszka sam w trzypokojowym mieszkaniu , a ja wynajmuję. Ciągle jakieś komentarze na jego temat. Podpuszczanie i buntowanie mamy, która jest za granicą. Potrafi stwierdzic, iż nie mam kontaktu z mamą, nie jestem z nią bliską. Liczy się tylko ojciec. Ale to nieprawda. Boże ja już nie mam siły do tej rodziny!

Sory, nie doczytałam. No w każdym razie ja się cieszę że to nie moja matka. I olewam ciocię. Po prostu jak dzwoni to przekazuję słuchawkę Mamie albo mówię że nie mam czasu i zadzwonię póżniej. Z reguły...nie oddzwaniam.

Sory, ale Twoja ciocia jest conajmniej dziwna. Czy ona ma własną rodzinę? może jej się zwyczajnie nudzi i wymyśla takie ploty?

Gość awasawa
ukończenie wyższych studiów nie zawsze zbiega się z ukończeniem dzieciństwa, jaką-taką dojrzałością życiową i przeciętną mądrością, jak widać z Twoich wynurzeń.