Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

do diabła

stokrota_3 ile ty masz lat bo zachowujesz sie jak małolata

Polecane posty

zauwazyłam wiele twoich wypwiedzi na kaffee, kurcze przerazasz pytaniami i iloscia zakładanych topików...po co..... chociaz mąre tematy wymyślaj bo zakładasz ich dziesiatki a ludzie robia sobie z nich śmichy.... ciąża cie tak ogranicza ze nie mozesz wymyślic niczego mądrego. gdzie sie nie zajrzy wszedzie stokrota...ile mozna. nie pracujesz, ;;;;;;;nudzisz sie i kaffe cie ratuje w trudnych chwilach, współczuje ci....tylko nie popadnij w jesienna deprechę

Gość dobre pytanie i dobre
zarzuty ona też mnie kwurza.Jak powiedziałam jej by skończyła już z tą ilością głupich pytań to powiedziała że tylko 1 zadała hehehhe jednoi chyba w ciągu sekundy

Gość inkaaaa
a co was to obchodzi, tu jest kafee i tu mozna zakladac nowe pytania, ja cie to razi to nie czytaj pani encyklopedio wiedzy na kazdy temat hehe

Gość inkaaaa
nie wiem, moze to ja jestem slepa ale nie zauwazylam az tylu opisywanych przez was tematow zalozonych przez stokrotke jestescie przewrazliwione baby :-P i do tego zlosliwe do pracy marsz! a nie studiowac co kto napisal i ile razy

e - to tylko ta jedna moja fanka - pisze sama ze soba - szkoda energii na nia :) jezeli tobie nie szkoda czasu na denerwowanie sie na mnie z dziwnego powodu - masz droge wolna :P milej zabawy :)

Gość
nie martw sie stokrotko !!!!!!! mnie ona tez bardzo\" lubi\" moja fanka ma wiele nicków ale to wciaz jedna i ta sama osoba:

Gość
do diabła zauwazyłam wiele twoich wypwiedzi na kaffee, kurcze przerazasz pytaniami i iloscia zakładanych topików...po co.....

ja w przeciwienstwie do innych pisze pod czanym nikiem, net to raczej ty jestes moja fanka nie na odwrót w zadnym razie. ej ty myslisz ze jedna os cie przesladuje jest wiele które cie nie trawia, pomyśl o tym tak. stokrota nie odpowiedziałas na pytanie

do diabła - nie piszesz pod czarnym nickiem - dopiero 4 wypowiedzi masz :) poza tym - nawet na tym watku pojawilas sie pod dwiema oslonami :) na pytanie nie odpowiadam bo... nie chce mi sie z toba gadac :P poza tym - pewnie ogromna zabawe sprawi ci dowiadywanie sie ile ja moge miec lat :)

Gość zenada od dwana
STOKROTKO JESTES ŻENUJĄCA JESLI UDAJESZ ZE CIE TO BAWI TO JEST TYLKO 1 WYTŁUMACZENIE JESTES DURNA JAK MAŁO KTO, ZAL MI CIEBIE. MAM CI WSPÓŁCZUC.OK WSPÓŁCZUJE

na jakiej podstawie sadzisz ze nie pisze pod czarnym nikiem a jaki on ma kolor--zielony pewnie to samo tobie zarzucic ze sie podsywasz i piszesz jako pomaranczowa, lub najlepsze ze masz wiele ników. jak ci sie nie chce gadac to nie pisz tu wiecej kiedys widziałam gdzies twoja wypowiedz pisałas ze wpadłas i masz 32 lata, boze co za pech.twoja wypoiedz błagała o pomste do nieba. ty naprawde jestes nieszczesliwa.

:DDD do diabła - uważaj na wątrobe i serce - zbliżasz sie nieuchronnie do zawału :))) mowie ci to ja - 32latka :DDD z bagażem doświadczeń przeciez widać na twoim nicku, że dopiero kilka razy pod nim pisalaś :) dokladnie - 5 :)

po prostu dlaczego ty sie tak przejmujesz tym, ze kogos nie lubisz? Zlej sobie mnie i po problemie! :) szkoda zdrowia na tak głupie nerwy :P przeciez mnie to kompletnie nie rusza - ktos mnie lubi, a ktos nie - normalka. Zajmij sie czymś pożyteczniejszym dziewczyno! :P

sama sie tym przejmujesz ze cie ktos lubi czy nie, a gdzie ja napisałam ze cie nie lubie ze cie nienawidze lub cos podobnego sama sobie wmawiasz to co chcesz usłyszec. ja tylko zadałam ci pytanie a ty odpisujesz jak najeta i sama sobie wmawiasz rózne smieszne rzeczy. jak by cie nie ruszało ze ktos o tobie mowi na kafe to bys nic nie pisała, ale w to nie uwierze. wyluzuj

Gość
taaaaaaaaaak ty zawsze piszesz pod czarnym nickiem ale masz ich setki chyba jesli nie tysiace kiedys czepiłas sie mnie i o mnie tworzyłas tematy a teraz przerzuciłas sie na stokrotke? a kto bedzie nastepnym twoim idolem? pod nickiem jest ilosc wysłanych postów do diabła ! ty masz az 8!!!!!!!!!!!!!!