Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamehahead

Stan Zapalny skory glowy Pomocy!!

Polecane posty

Gość Mamehahead

Mam tluste wlosy, a do tego stany zapalne na glowne :( :O juz nie wiem jak sobie z tym radzic, jakiego szamponu uzywac.. pani dermatolog stwierdzila, ze to lojotokowe zapalenie skory ( przepisala antybiotyk, ale lekarz rodzinny stwierdzil, ze nie ma sensu zebym go brala bo jest silny i pomoze tylko tymczasowo :O ).. Dziewczyne Pomocy, juz sobie z tym nie radze...a teraz jeszcze sie pogorszylo.. Od czego moge miec to cholerstwo... Help.. Czy ktos tak ma ??

Gość Mamehahead
Help :O

Gość kup ziołowy szampon
albo szare mydło i myj tym głowe, jeśli potrzebujesz odżywki to polecam Radical mgiełkęFarmonony. Najlepiej jakbyśna ten czas skróciła włosy i wycieniowała żeby dodatkowo nie obciążać włosów i nie nosićciasno spiętych włosów. Po każdym myciu koniecznie rób płukankęz ziół- jużpo kilku razach zobaczysz poprawe:po trochu różnych zioł zalej wodąi gotuj pare minut,polecam:szałwię, korędęzbu, rumianek, pokrzywę, skrzyp. Polewaj głowe nad miskąwiele razy tym samym naparem. Mnie pomaga :)

Gość Mamehahead
jestem za granica :O cholercia :O szampon dam rade kupic, ale ziola .... :(

Gość Mamehahead
czy jest ktos jeszcze z podobnym problemem ??

Gość rosso
niestety nie jesteś sama

Gość kup ziołowy szampon
skrzyp: Horsetail (Equisetum) pokrzywa: nettle (Urtica) szałwia: sage (Salvia) kora dębu: quercus cortex (łac.) rumianek: chamomille (Chamaemelium nobile) Masz tu łacińskie i angielskie nazwy :) W zielarni lub aptece powinni sięznać :) Napisz na kartce i powiedz ze chcesz takie Herbs :) Albo Krauter (a-umlaut) jesli jesteś w Niemczech ;)

Gość Mamehahead
Dzieki, jestem w slonecznej italii... postaram sie popytac w zielarskich i patece...

Gość Mamehahead
a czy ktos wie czemu sie robi to dziadostwo ??

Gość pipipipi
up...