Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolek32232

Czy myslicie ze kochac mozna tylko raz????????

Polecane posty

Gość jolek32232

Gość anonim691
kochac mozna wiele razy ale 1 milosc jest najpiekniejsza i dlugo zostaje w pamieci,kazda nastepna jest porownywana do tej 1....

Gość jolek32232
no własnie ja sie zakochałem pokochałem pewnądziewczynę teraz juz niejestesmy raze..cierpie..nie wiem czy sie zejdziemy..Ale boli mnie to ze moja miłosc nie była odwzajemniona w takim samym stopniu..a to była moja pierwsza miłosc..I nie wiem czy bede potrafił pokochac kiedykolwiek inną kobietę...???

Gość anonim691
uu to kiepsko trafiles wspolczuje....biedaku,,,,potrzebujesz czasu zeby sie otrzasnac,na pewno pokochasz niejedna kobiete i zycze ci zeby to byla milosc odwzajemniona:) glowka do gory,powodzenia

Gość ddadadsd
podobno każda miłość jest.... inna a co do tego ile razy można kochać to tyle razy, ile się znajdzie kogoś odpowiedniego a wówczas miłość powstaje w mózgu (a tam może się tworzyć wielokrotnie)

Gość jolek32232
wiecie to było tak ze powiedziała mi ze mnie kocha...ale pod koniec naszego związku powiedziała ze jej sie tak wtedy wydawało i tak czuła..I dodała ze napewno mnie nie kochała ze to chyba było zauroczenie...:/ zuje sie okropnie moje serce zostało zranione...

Gość zupelnie nikt
Moja pierwsza była pomyłka .... nigdy niepowinienem był dopuszczac uczucia do mego serca

Gość jolek32232
no właśnie i ja wiem ze kocham ją z całego serca całym sobą jak sie raz rozeszlismy to nawet umawiałm sie z innymi kobietami zeby sprawdzic czy to naprawde miłosc..i jednak to jest to bo z zadną nie czułem sie tak dobrze jak z nią..Nie chciało mi sie nic robic dla niech poprostu ciągle mam ją w głowie ...Ciezko to przezywam ..Problem chyba w tym ze poprosyu żle ulokowałem swoje uvczucia...ale przeciez nad tym nie mozna zapanowac...

Gość słodycz
kochać można wiele razy.....inaczej pierwsza miłość bywa platoniczna..... moja była odwzajemniona. Kochałam tak naiwnie, że teraz tylko się uśmiecham na wspomnienie. W serduszku coś jeszcze z niej zostało ... przeżywało się ją każdą cząstką ciała, ważne było każde słowo, każdy uśmiech. Sama słodycz. Ale ta miłość nie przetrwała.... była zdecydowanie najpiękniejszym uczuciem. Czysta, bezkompromisowa. Nie oczekująca na nic w zamian. Później , po 3 lub 4 latach przyszła kolejna.... ale w tą miłość wtargnęła również namiętność. Pojawiła się zazdrość. Rozdzieliła nas odległość. 2000 km zabiło miłość. Coś się tli , ale to pewnie tylko wspomnienia. Kolejna miłość... dojrzała ... dziś jesteśmy małżeństwem..... kochamy się co będzie dalej?

Gość malinowo-czekoladowa
każda miłość jest pierwsza, bo każda jest inna:D