Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo-frucik

CHODZI O KOLCZYK W PĘPKU!!

Polecane posty

Gość bobo-frucik

HEJ .. W Poniedziałek ( 13.11.06) przebiłąm sobie pępek..oczywiście niesama .. robiła mi to koleżanka (w polowie kosmetyczka) ma 17 lat. dzisiaj jest piątek (7.11.06) i chciałabym zmienic kolczyk.. jak myslicie??moge zmienic tak szybko ? niebedzie zadnych zagrozen ?? czekam na błyskawiczna odp...tych co mają/mieli kolczyka ws pepeku !!!

Moja droga kolczyk możesz zmienic po zagojeniu- no chyba, ze chcesz zeby ci się rok babrało- twoja sprawa!!! Mi się pepek goił pol roku!!!! to najgorzej gojące się miejsce- ja na twoim miejscu bym nie kombinowala!!! po drugie jak robila ci go kolezanka to zakażenie murowane!!! smaruj to miejsce kilka razy dziennie maścią tribiotic...:P

jeśli ci się już zagoiło to mozesz zmienic kolczyk bez obawy o zdrowie:)spox ja tez mam kolczyka w pepku i jestem bardzo zadowolona mam go pol roku i zmienialam go kilkanascie razy ale ja juz mam zagojony:) tylko jest niewielka roznica ja robilam u kosmetyczki i mozliwe ze tobie bedzie sie dluzej goic jak robila ci to kolezanka