Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska87

Co na rocznice kupic chłopakowi?

Polecane posty

Gość baska87

Pierwszy raz mam ten problem - chcialabym zeby to sie jakos milusio kojarzylo i nie bylo zbyt drogie? plsss pomozcie

Gość walduuś
może skarpetki? :o

moze niezbyt to meski i troche sentymentalny prezencik ale ja tak zrobilam;) Pamietasz takie lancuszki, ktore byly kiedys w ksztalcie serca, przelamywalo sie to serce i kazdy nosil na lancuszku swoja polowke;)? W Nici sa takie breloczki - 2 blekitne misie trzymaja czerwone serducho - jak to przelamiesz na pol to wychodza 2 breloczki:) Tanie (ok 22 zl) i slodkie. Tak mi sie spodobaly ze nie moglam sie oprzec i kupilam:)

Gość marlenka_25
anka - co za kicz, blagam bez takich! fuj!

Gość marlenka_25
juz lepiej jego ulubiona plyte, ksiazke, film. ladny krawat. jest tyle mozliwosci ze bez sensu kupic jakis kiczowaty wisiorek dla 10latkow.

Gość piiiiiiiiii
kup gorset - ubiez go i...:) podaruj mu np breloczek do kluczykow do auta ( srebro itp) w zebach i kieliszkiem wina:)

Gość marecka99
Nie no płyte i krawat to generlanie można kupić na urodziny, zawsze i wszędzie. A tu chyba chodzi a jakieś fajne skojarzenia z pierwszą randką itp. Ja kupuje swojemu na takie okazje fajne gatki. Idę do atlantica , przy okazji kupuje coś sobie z bielizny i mamy piękny zestawik rocznicowy i najlepszą zabawe :)