Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ze mnąnie tak

co ze mną nie tak

Polecane posty

Gość co ze mnąnie tak

mam 20 lat i pierwszego chłopaka od pół roku, problem w tym że nie mam ochoty wogole uprwiać seksu , wydaje mi sie to głupie, niepotrzebne i bez sensu,jedyne co robimy to petting ale to też wymiguję się często zajmujac nas czymś innym, nie wiem czemu tak jest cyz juz zawsze tak bede mieć po prostu nie chce tego z nim robić ,chyba jestem chora jakaś ze w tym wieku a nie che :(

Gość agwa agwa
nie kochasz go, proste!

Gość oleeee
pewnie następny "domorosły yebaka" - niedomyty i nie potrafiący sprawić tobie przyjemności :(

Gość co ze mnąnie tak
Czy go kocham? lubię go bardzo ale zeby kochać to za mocno powiedziane, zakrótko jestesmy chyba razem, żebym mogła sie zakochać, sama nie wiem, ogolnie nie mowie ze seks jes zly itd ale jakos nei czuje potrzeby żeby z nim, nawet czasami sobie mysle jak widze mojego kolege zajetego zreszta ze z nim bym to zrobila jakby to on byl moim chlopakiem, jest bardziej meski dojrzalszy a moj to taki troszke ciapowaty chociaz serce ma dobre :/

Gość pewnie masz 15 lat

Gość xxxxxxxx__Xx
To całkowicie normalne... u osób aseksualnych... :classic_cool:

Gość co ze mnąnie tak
jak miałam 15 llat to zakuwałam zeby sie odstać na studiaa nie o gówniarzach myslalam dopiero teraz mnie to zaciekawilo

Gość rita tita
coś z tobą nie tak rzeczywiście - moze jestes starasza ale psychika 15 latki - polecam bravo.pl

Gość co ze mnąnie tak
boshe gdizeja pytam wogole, jak ktośnie chce się pieprzyć z chłopakiem to już jest nienormalny itp. Co za barany.co za zwierzaki

Gość antydziecineo
''boshe'' widze ze jestes trendy nasti jak go nie kochasz i nie chcesz sie z nim uprawiać seksu to znajdz sobie kogos innego PROSTE !