Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylewa lzy ktos

Byc moze jestem w ciazy. Mam 18 lat i pisze mature w przyszlym roku.

Polecane posty

Gość wylewa lzy ktos
nie mysle tak o ciazy. " to mnie nie dotyczy". doslownie chyba. nie bedzie ciazy. skoncze sie psychicznie po usunieciu. ale na jedno wyjdzie chyba. chcialam wm powiedziec o twj dziwnej sytuacji.

Gość CZYTAĆ TO RAZ JESZCZE IDIOTKI
NO CÓŻ WIDZĘ JEDNAK ŻE NA SZCZENIĘCĄ GŁUPOTĘ NIEDOJRZAŁYCH 18 LETNICH PANIENIEK, KTÓRYM WYDAJĘ SIĘ , ŻE WSZYSTKO WIEDZA O SEKSIE I ŁYKAJĄ POSTINOR GARŚCIAMI PO ZWYKŁYM PETTINGU CHWALĄC SIĘ PÓŹNIEJ KOLEŻANKOM W SZKOLE , KTÓRA WIĘCEJ RAZY ZAŻYŁA NIE MA LEKARSTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK WIĘC KŁANIAM SIĘ NISKO I ŻYCZE POWODZENIA W ŻYCIU :O :O :O :O :O :O :O :O 🖐️ p.s jak za kilka lat będziecie ryczały, że w ciąże zajść nie możecie to przypomnijcie sobie moje słowa 🖐️

Gość owulacja kłuje
buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość wylewa lzy ktos
jesli dojdzie do zapldonienia to jajeczko umiera (postinor) co jak co, ale sawiadomosc mam. a wy oszukujecie sumienia

Gość zycze szczescia
dziecko drogie wez gleboki oddech i odpowiedz sobie na pytanie: co najgorszego stanie sie jak zajdziesz w ciaze i bedziesz mial dzeicko??? no co??? mamusia cieskryzczy?? no to nakrzyczy a potem zacznie kupowac buciki dla malucha chlopak cie zostawi??? no to zostawi, jestes mloda, znajdziesz tysiace innych nie zdasz matury?? zdasz , jest mnioswto dziewczym ktore zdaly ùmature i nawet skonczyly studia z dzieckiem !! a teraz pomysl co zrobisz jak usuniesz to dziecko ??? zdasz mature, ztrobisz studia i bedziesz miala wyerzuty sumienia do konca zycia!!

Gość wylewa lzy ktos
myslalam, ze jako jednostka myslaca zrozumiesz "kluje" = "klucie jajnika"

Gość jajnik ją kłuje

Gość a mnie się wydaje ze
do do-------------- > oj Ty chyba też nie masz racji bo po pierwsze po jednym opakowaniu tabletek nie ma pewności, że wogóle wróciła jej tak szybko owulacja (nie wiem czy wiesz ale czasami 3 miesiące po odstawieniu tabletek nie ma owulacji a co za tym idzie nie ma dni płodnych) a nawet jak by wróciła to od włozenia penisa na 3 cm i to jeszcze bez WYTRYSKU nikt w ciąże nie zaszedł i bądźcie poważne dziewczyny bo same się ośmieszacię rozważając kwestię czy zażyc postinor czy nie skoro nie było NAWET STOSUNKU w jej przypadku i nie dziwcie się, ze ktos was od glupich smarkul wyzywa

Gość wylewa lzy ktos
jestem slaba psychicznie. bardzo. i najgorsze. nie chce dziecka. to nie jest tak, ze no trudno zyje sie dalej. mnie to bedzie medczyc kazdego dnia i w konczu zrobie to. z 4 pietra.

Gość co to jest R486
przestan sie cholera nakrecac; nie mozna lykac postinoru garsciamy; zwlaszca ze juz bralas; to strasznie rozregulowuje gospodarke hormolana. nie jestes w zadnej ciazy. nie mozesz za kazdym razem jak spanikujesz leciec po postinor bo naprawde niezdrowe. swoja droga raz juz baralas, to powinnas juz wtedy miec nauczke; wiec nie liczylambym, ze to si ewiecej nie powtorzy. uspokoj sie bo w ciazy nie jestes. nie bylo w tobie wytrysku; pomysl chwilke. nie histeryzuj. idz spac rano zmierz temp; wez sie w garsc i spokojnie czekaj na okres. Musi byc wytrysk zeby byla ciaza. wytrysk w srodku, nie na zawnatrz

Gość a co to jest
temperatura skacze do góry tylko!!! podczas owulacji.No chyba że jesteś chora. W pozostałych dniach cyklu powinna się utrzymywać na normalnym poziomie.

Gość Bożżżżżżżżżżżżżże
no to skacz już wreszcie z tego 4 piętra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wylewa lzy ktos
ale on mial wytrysk. owszem na zewnatrz. ale zadnej pewnosci, ze wczesniej kropla nie poszla. bo to byl dziwny wytrysk. tak nagle bez niczego.

Gość jedno słowko do musztardy
wypierdalaj stąd 🖐️ 🖐️

Gość a mnie się wydaje ze
WYTRYSK na zewnątrz nie zapładnia bo z tego co kojarzę jajeczko masz w macicy a nie w pępku :O :O :O :O

Gość wytrysk nagle
bez niczego!!!!!! hehehehehehehe zabierzcie stąd tą idiotkę!!!!!!!!!!!!!

Gość wylewa lzy ktos
skocze, nie denrwuj sie. ale jeszcze nie teraz. czyli utro mierze temp i jak bedzie 36.6 tzn nie ma owulacji ? a jak bedzie 37 owulacja ? lub po ?

Gość co to jest R486
mnie tez kluje jajnik, zawsze wiem kiedy i z ktorego jajnika mam jajeczkowanie; wiec cisza przesmiewcy !!

Gość wylewa lzy ktos
tak. tzn bylam w nim. ok byl podniecony, nagle mowi mi (jak napisalam)" poczekaj kochanie". wyciagnal czlonka i za 5 sec wyplynela sperma. i nie mial tzw orgazmu. temu uczuciu nie towarzyszyl orgazm. ale wytrysk byl - wyplynela sperma

Gość kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
Ale wyobraź sobie, kretynko, że nie każdy ma tak jak ty i musi się szprycowac lekami, zeby począć jednego bachora:o Powiedz to kurwa ludziom, którzy uzywając gumek mają juz po pięcioro dzieci:o Jedni mają problemy z ciążą, inni wręcz przeciwnie. Moja koleżanka, 28 letnia kobieta po 9 latach brania pigułek zaszła w cążę zaraz po ich odstawieniu, od razu poczęli z mężem dziecko w 11 dni po odstawieniu pigułek, kiedy on kochał się z nia nalnie... :o No i co? Dało się????????????? A dało. Potem się nie kochali juz więcje, bo on poszedł na operację i przez miesiąc seksu nie było. Wcześniej nie mieli normalnych stosunków też. Więc chyba jakoś do tego doszło, nie???? Jeżeli ktos jest płodny, to naprawde wystarycz, że sperma dostanie się do ujścia pochyw i plemniki trafią na śluz. A jak ktos jest nie w stanie począć dzieciaka, to mu nawet leżenie do góry cipa po 8 godzin dziennie nie pomoże:o Mój brat jest ginekologiem- powiedz mi, jak to możliwe, że kiedyś przyszła do niego 17 letnia DZIEWICA:O i tez chciała sobie :usnąć dzieciaka", miała błone dziewiczą i to rozbudowaną, tak że nie dałoby sie odbyc stosunku nie naruszając jej, bo- mówiąc dosadnie- otwór w cipce miała tak mały, że nawet tamponów nie zakładała...:o I co???? Krasnale ją zapłodniły????:O

Gość jak was jajniki kłują
to znaczy, że możecie miec torbiele na jajnikach a nie że owulację czujecie haahhahahaha a robiłyscie kiedykolwiek USG dopochwowe w celu zbadania jajnikow ??

Gość co to jest R486
jesli 36,6 to albo w tym momencie jest; albo jeszcze nie bylo. jesli 37,0 to albo byla wczoraj albo bedzie jutro; albo byla juz wczesniej

Gość wylewa lzy ktos
bylam w nim* - chodzi mi caly czas, ze czlonek byl tylko w przedsionku pochwy

Gość do osoby o nicku
kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ---> fajnych masz znajomych skoro Ci opowiadają w ktorym dniu zaszli i ze sie kochali analnie :O :O :O :O :O i brata ginekologa też masz zajebistego skoro w domu przy obiedzie o szparkach opowiada :O :O :O :O przegrałaś życie siostro :O :O 🖐️

Gość co to jest R486
tak; ja wiem ze mam torbiele dlatego mnie boli. ale boli tylko przy jajeczkowaniu. jestem pod kontrola. chodzi o to ze naprawde czuje jesli mam jajeczkowanie. a torbiele ma coraz wiecej dziewczyn

Gość wylewa lzy ktos
hehe. nie wkladam termometrow. bo bede sie tylko stresowac (ze akurat mam owulacje, albo juz byla). poza tym chyba nawet mam termometr zepsuty bo "przerywa" linie rteci. zrobie test. "byc albo nie byc"

Gość co to jest R486
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur - a dziecko podobne do tatusia? bo wiesz... moze ta twoja kolezanka moze kog ma na boku i wmowila mezowi ze to wtedy

Gość a co to jest
owulacja trwa 1 dzień. mierzenie teraz temp. ci nic nie da. możesz mieć ją jutro a i tak możliwe jest zapłodnienie(żywotność plemnika) lub mogłaś mieć ją przedwczoraj i też(żywotność komórki jajowej. Co do postinoru...zarodek powstaje po zagnieżdzeniu i dopierow wtedy można poronić.zanim się nie zagnieździ to nie poronisz.Takie"poronienia"możesz mieć w każdym cyklu i możesz nawet nie mieć świadomości że twoje połączyło się z jego. Tylko ok. 10 procent zagnieżdza się i wtedy można mówić o poronieniu. Ja nie oszukuje sumienia. Jestem w 100% przeciw aborcji.