Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylewa lzy ktos

Byc moze jestem w ciazy. Mam 18 lat i pisze mature w przyszlym roku.

Polecane posty

Gość co to jest R486
no to z testem poczekaj jeszcze kilka dni; bo jutro nic ci nie da

Gość kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur
Może i przegrałam, ale to nie ja się rucham jak idiotka z jakimiś niedouczonym kretynem, który nawet nie wie, co to wytrysk:o Kuźwa, ludzie... Jak jesteście głupi, to trudno, ale po co za tę głupote mają inni płacić?:O Myślicie, że seks to zabawa????:O Że można sobie zrobic dziecko a potem je zabić?:O Poza tym najpierw nawypisujecie tutaj jakichś pierdół o tym, że trzeba wtłaczac w kobiete spermę pod ciśnieniem 50 atmosfer, a ona musi stac na głowie a i tak prawdopodobieństwo ciąży jest tak ok. 1%:o a potem się tego naczytają dzieciaki i będzie kolejny przypadek "cudownego" zajścia:o i 14 latki:o A ta jeszcze swoje- tylko byłw przedsionku pochwy...:o A gdzie miał cio wejść????? Do mózgu???? Żeby tę lukę wypełnić?:o A może w jajnik, bbo tam śpią jajeczka????:O

Gość co to jest R486
no ale watpie ze plemniki ktores jakims cudem postaly sie do srodka; pomimo ze wytrysk byl na zewnatrz jeszcze przezyja dluzszy czas zeby zaplodnic jajeczko z pozniejszego zaplodnienia. to naprawde malo realne jest ta cala ciaza

Gość wylewa lzy ktos
Na Boga ludzie ;(((((( plemnik + jajeczko = nowe zycia, nowe DNA. do zaplodnienia dochodzi po ok 18 godzinach. postnior dziala do 72. (ponoc sa badania nad udowodnieneniem tego ze dziala do 100godzin nawet). jajeczko zaplodnione rozpoczyna wedrowke do macicy. bierzemy postinor. i. jesli stosunek byl np dwie godziny temu biersze sie jedna tabletke, bo nie doszlo do zaplodnienia. jelsi juz wiecej godzin bierzemy dwie. postinor "wysusza" sluzowke macicy. ta nie moze przyjac jajeczka. ZAPLODNIONEGO jajeczka. nowego zycia.

Gość wylewa lzy ktos
jestem debilka bo co ? bo nawet nie mialam stosunku, a gdy moj partner wyciagnal czlonka wyplynela sperma. po prostu wyplynela. on sam nie wie czemu. to jest dziwne zdarzenie. niefortunne. wiem co to jest wytrysk, dobrze wiem jak dziala postinor w przeciwienstwie do innych. mam 18 lat, wiem co zrobilam,. nie szukam pocieszenia. jesli bedzie ciaza slono zaplace za to

Gość ona ma jajeczka w pochwie
:D :D :D

Gość wylewa lzy ktos
jesli moj chlopak mial dziwny wytrysk i 5 sec po wyjeciu czlonka wyplynela sperma, skad ja mam pewnosc, ze wczesniej cos nie wyplynelo ? chodzi o to, ze to nie byl "standarsowy" wytrysk czyli orgazm plus wytrysk spermy.

Gość co to jest R486
ejjj ludzie, normlany mial wytrysk. nie zawsze u mezczyzny wytrysk rowna sie z orgazmem. moga orgazmu niemiec a wytrysk bedzie. proste

Plemini same się poruszają i nie musisz ich wtłaczać do cipy pod ciśnieniem tak samo jak nie musisz ichg wkądac ręcznie do jajeczka:o Trzeba się byo uczyć w szkole, głąby:o Poza tym co to dla ciebie jest stosunek, dziecko???? Jak cię rypie stado Arabów na dwa baty?>????:O Bo juz nie rozumiem:o Zawsze mi się wydawało, ze stosunek polega na wkładaniu penisa do pochwy...:O Ale może sie myle...

Gość a co to jest
ten co ma brata ginekologa...no to brat z ciebie jazde miał jak cie wkręcał,hehe. Jeśli "posiada"się błonę dziewiczą to się nie zajdzie w ciążę, baranie. Są przypadki że kobiety po kilku latach małżeńskiego sexu nie zachodzą w ciąże bo mają jeszcze blonę...tak tak...jest tak elastyczna, położona głęboko i żeby zajść w ciążę trzeba ją najpierw usunąć chirurgicznie.

Gość wylewa lzy ktos
radze poczytac o anatomii kobiety. pochwa ma przedsionek.

Gość wylewa lzy ktos
penis byl w pochwie. owszem jak jest wytrysk to nie ma znaczenia czy caly penis byl czy tylko glowka.

Gość co to jest R486
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur - myslisz ze przejda z przescieradla; podskocza; uczepia sie pupy; a potem w pocie czola dojda do pochwy i jeszcze im starczy sil zeby isc w strone jajeczka ?:):):) co za wyobraznia:)

Gość co to jest R486
kuuuuuuuuuuuuuuuuuur - to tylko superplemniki tak maja :) trzeba miec orgazm zeby je miec:))))

Gość wylewa lzy ktos
blona dziewicza ma otwor. skads musi schodzi krew miesiaczkowa. plemniki spokojnie moga przez nia przejsc

Wiem, że pochwa ma przedsionek, barany niemyte:o ALe włąśnie ten przedsionek to jEST POCHWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O A co do błony dziewiczej- pierdolicie:o Są takie przypadki, ze kobieta dopiero przy porodzie traci błonę, bo jest zbyt elastyczna przez lata nie udało się jej przebić:O Poza tym błona nie zakrywa całej cipy, bo krew skąś wypływa, tak samo mogą się tam bez problemu dostać plemniki. A bona dziewicza jest PRSY WEJŚCIU do pochwy, nie w środku, nieuki:o Nie mogę z wami, idźcie się wziąść za książki, nie za mędrkowanie:o

Gość wylewa lzy ktos
napisalam chyba wyraznie "w przedsionku pochwy"

nie, z prześcieradła juz nie, bo raczej sperma zaschnie, plemniki zdechną i już, ale jeżeli ktoś ci się spuści na cipkę, to jak najbardziej masz szansę na ciążę, bo wystarczy że sperma połączy się ze śluzem i plemniki są tak małe, że spokojnie w tym śluzie się znajdą, nie mart wsię. A poza tym one same kierują się w strone komórki jajowej, bo na otoczce komórki jajowej męskiej (czyli tego plemnika) znajdują się specjalne receptory, które wyczuwają np. PH śluzu i hormony wydzielane przez komórke jajową i doskonale wiedzą w jakim kierunku mają się poruszać... Szkoda z wami gadac:( chyba przedszkole zasiadło przed monitorami:(

Gość a co to jest
zapłodnione jajeczko nie jest zarodkiem-do tego jeszcze długa droga. Nowe dna...hmmmm, cóż jak się całujesz z chłopakiem to również tworrrrrrzycie nowe dna...nietrwałe co prawda ale nowe. dlatego DNA to nie początek ciąży, na Boga. Widzę że dużo czytasz, ale powinnaś też znać podstawy anatomii aby móc przeczytać ze zrozumieniem. ZARODEK, zarodek to początek a nie wspólny połączony materiał, który być może nawet się nie zagnieździ. Zarodek można poronić Tabletki serii RU działają już na zarodek i dlatego są wczesnoporonne. A na test i tak za wcześnie. Te trzydniówki"testy nie powiedzą prawdy, jeśli brałaś w poprzednim cyklu tabsy(10%wykrywalności). Możesz kupić w aptece test LH-wykrywa owulację na 24-36 godzin. Jak wykaże, znaczy że wtedy owulacji nie miałaś.

no włąśnie- przedsionek pochwy to też jest pochwa, dziecko....:O Pocztyaj o anatomii i ciąży, zamiast filozofować:o🖐️

Gość co to jest R486
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur ja to wiem:) tak sobie zartowalam. wyobrazilam sobie po prosty jak skacza z tego przescieradla i probuja sie zlapac tylka:) smieszny obrazek; mow co chcesz:) a tak na marginesie to autorka topiku jest poinformowana calkiem przyzwoicie moim zdaniem

Gość wylewa lzy ktos
dziewczyny - i te co klnely i te co choc troche optymistycznie mowily "nie bedzie ciazy". dzieki wam ;)) jestem w sozku i sie nie boje, albo wiem, ze "uda" mi sie. seks nie zabawa. wiem. mocno sie na nim przejechalam. mam bardzo delikatna psychike. w dodatku jestem anormalna. ile to razy pojezdzalam na forach ludzi bezmyslnych albo pytajacych " czy jesli mial sperme na palcach, to moge zajsc w ciaze". Ciesze sie, ze mam kochanego chlopaka. ale ja sama dziecka miec nie moge. po prostu nie. Dlatego jesli sie uda i tym razem spasc na cztery lapy. zadnego seksu. heh choc wiem tak sie mowi do nastepnego razu. Jesli ktoras chce mi ofiarowac pomoc - to co sadzicie o Ru 486, czy dostane to od ginekologa ? ile kosztuja. dziekuje za pomoc. pzodrowiam i te wsciekle i te milsze.

Gość wylewa lzy ktos
a czy ja napisalam, ze przedsionek pochwy to nie pochwa ? nie. chyba sama to sobie wysnulas ;)

t może zacytuję:o "W dolnej części pochwa ma kształt cylindra spłaszczonego w osi przód-tył, co pozwala na wyróżnienie ściany przedniej i ściany tylnej. Niżej, w miejscu gdzie słup przedni i słup tylny marszczek (columna rugarum anterior et posterior) są zaznaczone, światło pochwy przybiera kształt litery "H" i można dodatkowo wyróżnić ściany boczne. Koniec górny pochwy obejmuje część pochwową szyjki macicy (portio vaginalis cervicis uteri). Wnika ona skośnie w postaci brodawki, co powoduje powstanie sklepienia pochwy (fornix vaginae), które dzieli się na sklepienie przednie, tylne i sklepienia boczne prawe i lewe. Najgłębsze jest sklepienie tylne, które podczas stosunku płciowego pełni funkcję zbiornika nasienia (receptaculum seminis), skąd plemniki własnymi siłami przedostają się do macicy i dalej do jajowodów, gdzie dochodzi do ewentualnego zapłodnienia. Koniec dolny u dziewic zamyka błona dziewicza (hymen) rozrywana podczas pierwszego stosunku płciowego na wiele drobnych kawałków, które po pierwszym porodzie kurczą się, tworząc brodawkowate wygórowania - strzępki błony dziewiczej (carunculae hymenales). Zdarzają się przypadki, kiedy młode kobiety rozrywają błonę w czasie aplikacji tamponu."

Gość a co to jest
zajście z błoną dziewiczą to tylko znikomy procent. W zasadzie jest możliwe...tak jak czasem bezpłodna kobieta nagle zachodzi w ciążę. Zawsze jest ten jeden procent...dla innych nadzieja. Moja mama była bezpłodna...i nagle zaszła ze mną w ciążę. Lekarze ręce rozłożyli...

czyli wygląda to tak: on ci wsadził penisa w pochwę, miał wyrtysk, byc może wczesniej płyn ejakulacyjny..." Najprawdopodobniej miałaś dni płodne. WIęc jest duża szansa na zapłodnienie. Tylko ok. 1/3 zapłodnionych komórek jajowych zagnieżdża się w macicy tak naprawde a do ósmego tygodnia z tych zagnieżdżonych dożywa tylko 1/2... Więc w zasadzie szanse na ciążę są małe... W zasadzie. Ale licho nie śpi. Młodedziewczyny w przeciwieństwie do starych toreb bardzo łatwo zachodzą w ciążę... Następnym razem uważaj. I uważaj, zeby kiedyś ktos tak łatwo nie szafował twoim życiem....:o🖐️

Gość a co to jest
te tabletki są nielegalne w Polsce...tak jak inne środki wczesnoporonne. Działa oczywiście, jak wszędzie, podziemie, ale nie muszę ci mówić jakie to ryzyko. To jest środek wywołujący poronienie-udostępnienie go pacjentce=wykonaniu aborcji.

Gość wylewa lzy ktos
zalozylam ze kosztouje 500zl. kiedys na forum bylo o tym, a teraz nie ma nic. nie chodzi mi o ten plyn przed. boje sie, ze wczesniej mial wytrysk. we mnie. bo jak wycgnal clzonka i scisnal wyplybnela sperma. nie mam pewnosci czy nie wyplynela wczesniej

Gość wylewa lzy ktos
wiem, ze sa nielegalne. jeszcze raz dzieki za pomoc. pewnie jutro sie znowu wyzale, albo zrobie test i znow was poprosze o pomoc.

Gość a co to jest
do 5 dni po możesz założyć spirale wewnątrzmaciczną.Ale to raczej większy koszt niż Postinor