Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulciaa..

Herbaciarnia..

Polecane posty

ja osobiscie bardzo lubie klimaty niebieskich migdalow w lodzi.... jest babcino-nackane.... natomiast jest tak niesamowity klimat i zapach....... bardzo mi sie podoba:) http://www.niebieskie-migdaly.pl/ to tylko sugestyjka;) wiekszosci pewnie nie bedzie sie podobac:)

Gość Assyia
Papierowe Nozyczki >> narobilam sobie ochoty na kanapkie z szyneczka miam miam :) ;-)

Gość Assyia
Poza tym wszystko zalezy od tego ila masz kasy do zainwestowania, gdzie to ma byc, czy jest w poblizu konkurencja..

Gość Luciaa..
Dziękuje wam wszystkim bardzo [kwiatek Barrdzo mi pomogliscie :D CZEKAM NA WIĘCEJ SUGESTII I POMYSŁÓW ❤️

Papierowe-nozyczki widze, ze mialysmy taki sam pomysl z ksiazkami :) Nie ma to jak ciekawa lektura przy goracej herbacie czy czekoladzie.Twoj pomysl z kominkiem ejst rewelacyjny!! Juz wyobrazam sobie kominek i herbatka a obok swiatelka choinki. Ahhhhhhhh :)

szkoda ze na tej stronce jest tak malo zdjec:) jak bylam tam pierwszy raz bylam przerazona tym przepychem.... po wypiciu kawy i wyjsciu...zaczelam tesknic za tym miejscem:)

Piekna jest ta herbaciarnia, az chce sie tam zostac na zawsze :) W takich miejscach czlowiek cieszy sie, ze zyje i zaluje, ze nie urodzil sie w innej epoce :) Romantycznie, nastrojowo w sam raz na pierwsza randke, rocznice i na kazdy dzien :)

Gość upppppppupp
:)

autorka tematu zniknęła a tu widzę że się tłoczno zrobiło:) Pozdrawiam miłośników Herbaty wszelakiej :D

Gość Lulciaa..
Autorka nigdy nie znika a zawsze czuwa :D Zapraszam takze na filiżaneczke wirtualnej herbatki dla wszytkich którzy mi pomogli /_/* Dziękuje 🌼 A o inne rady sie nie pogniewam :P 🌼🌼🌼

Gość upupupupupupupupupupu
:)

Gość Dopisujcieee sie

papierowe nożyczki - masz racje :) Latanie z drugiego końca sali potrafi wkurzyć :o

Gość a moze by
kredensy w starym stylu, serwety robione na szydelku, swieczniki, kolory raczej cieple - brazy, beze, zgaszone pomarancze. kiedy w kazimierzu dolnym widzialam przepiekna herbaciarnie. a gdzie ja otworzysz?

Lulciaa ale nie napisałaś gdzie 5ta herbaciarnia Książki zdecydowanie tak i stoliki male poodgradzane od siebie zeby intymniej było ale pamiętaj też o jakiejś kanapie dla większej ilości osób :)

Gość bombabomba
fajna sprawa taka herbaciarnia szkoda ze umnienjej niema ale napewno powiina byc klimaciarska :) te niskie stoliki i te pufki to bomba do tego kadzidełka jak na moje oko to jest to tylko zeby ceny nie były zabardzo wygurowane i dobra relama na poczatek heh i bedzie fajnie :)