Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfecta

DAJCIE NA LUZ----------MOZE WSTECZNY dobrze wam zrobi

Polecane posty

Gość Perfecta

jestem kobieta ale nie myśle tak obsesyjnie o dziecku, ze musze zajsc w ciaze ze musi mi sie udac, nie mam czegos takiego a tu ciagle, tematy typu: za ktorym razem sie udał, i znow sie nie udało, czy jestem bezpłodna, czy cos ze mną jest nie tak kobiety wyluzujcie , nie cały swiat musi wiedziec ze macie świra na tym punkcie i o niczym innym od rana nie myslicie niz o prokreacji, kopulacji, rozmnazaniu, zapładnianiu...zwał jak zwał. dziwie wam sie jak postanowie ze zaczynamy działac, to bedzie nasza sprawa to intymnosc, i nikt nie musi o tym wiedziec. na razie tylko cicho mysle do realzacji daleko. powaznie jak sie juz w głowie zaświeci "lampka"---z napisem musze miec dziecko, bo jak nie to jestem przybita sflustrowana, gryze i wogóle .nie rozumiem takiego zachowania to żenujące i irytujące

Gość okczko
dlatego kobiety nie pisza o tym na forum ogolnym, tylko na maciezynstwie i ciazy - zeby nie oglaszac tego calemu swiatu, ale podyskutowac miedzy soba. na forum uczuciowym nastolatki z gorszymi problemami pisza :P a na erotycznym bylas? ;D

Kompletnie nie rozumiem Twojego topiku.Przecież to jest forum o ciązy,dzieciach,porodach więc gdzie mają zadawac pytania? na ogólnym,erotycznym czy może na dietach?

Gość mnie tez sie wydaje
ze niektóre przesadzaja, ok zadawanie pytan dot porodu, blebleble. ale gnebienie siebie i wszystkich wokółtym ze sie nie moze w ciaze zajsc, to kogo to jest wina, nasza.

Gość okczko
po prostu sobie kobiety marudza - co za roznica czy z powodu ze nie moga zajsc w ciaze, czy ze synek nie robi do nocnika - zwyczajne rozmowy mam

To forum po to własnie jest aby sobie pomarudzic i tyle! Nie podoba sie komus to ktos moze zmienic sobie forum albo wyłaczyc komputer proste.

perfecta To ty daj sobie na luz. Zasmieciasz forum a nic konkretnego nie piszesz. jesli masz problem to po porostu przenies sie tam gdzie sa Twoje tematy.

Gość vanilia tobie
dziołszko dziekujemy, juz pokazałas jaka jest nienormalna, załosc bierze

Perfecta -----> nikt cie tu nie zapraszał, nie podoba ci się to forum to idź stąd, jakbys umiała czytac to bys widziała ze to jest forum właśnie o ciąży, maciezyństwie i staraniach , wiec spadówa, my właśnie mamy takie a nie inne problemy, mamy ochote o tym mówić, i tak szczerze to g..... cie to obchodzi co my tu gadamy, żal ci dupe sciska to załóż sobie swoje forum

mocno powiedziane ale zgadzam sie z yola13 ;-) perfecta-----> przeciez nikt nie kaze Ci wchodzic na to forum i czytac tego \"marudzenia\". Po prostu je olej...

jestem ZA! to forum właśnie jest po to , by móc się z kimś \"bezstronnym\" podzielić swoimi smutkmi i radościami :D jeśli ktoś nie chce to....:p