Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfg

Kto tak jak ja ma napady płaczu..

Polecane posty

Gość asdfg

Potrafie wtedy płakac nawet 3 godziny, przewaznie bierze mnie przed okresem. Nie wiem co z tym robic. Do glowy przychodza rozne mysli i czlowiek uzala sie nad soba a lezki same płyną. oo własnie tak jak teraz :( Mam tego dosyc

Gość to wina hormonów...

Gość asdfg
no to wiem tylko co na to zaradzic?? jedyne wyjscie chyba do lekarza

Gość do lekarza zrobic
badania i wyjdzie czego masz za dużo, a czego za mało

Gość iwciaaa
ja tak mialam jak sie stresowałam....same łzy leciały i nie mogłam tego powstrzymać

Gość klaaapa
ja tez przy stresie tak mam , najpierw stres a potem wszystko puszcza i czlowiek totalnie sie rozkleja

Gość mam tak samo
głóne przed okresem... ale nie tylko dzisiaj mnie też dół naszedł... chciałabym być sama, odejść od niego... stanąć na wąsne nogi. czuje sie ubezwłasnowolniona`

Gość asdfg
do Iwciaaa , napisalas "mialam" , samo ci przeszlo z czasem czy bralas jakies lekarstwa??

Gość asdfg
do: mam tak samo, a ja wrecz przeciwnie becze bo jego przy mnie nie ma, chetnie bym sie przytulila :(

Gość kche kche
jezu a myslalam ze jestem nienormalna...mam to samo.zawsze przed okresem.wszystko wydaje sie bez sensu. i dokladnie same łzy leca

Gość a może to depresja jesienna
teraz już są lekarstwa w aptece bez recepty, może srpóbujecie

Gość asdfg
chetnie sprobuje wszystkiego byle by tylko pomoglo,

Gość asdfg
kche kche a ty bylas z tym u jakiegos lekarza, jesli tak to co on na to? Moj doradzal tabletki hormonalne, ale ja nie chce

Gość a może to depresja jesienna
z tych co pamiętam to jest Deprim

Gość mam tak samo
de[resja jesienna... co miesiąc... :O

Gość iwciaaa
opisze Ci: zaczełam studia i tam miałam takie rozne przeboje z mieszkaniem i w ogole trudno było mi sie przestawic na studenckie zycie. Zyłam w stresie. Teraz sytuacja sie troche polepszyła pomogło mi wsparcie przyjaciół i rodziny, którzy mnie wciąż pocieszali. Po tym stresie wpadłam w cos jakby depresję ciągle obnizony nastrój i bardzo duzo spałam. Zaczęłam brac deprim i pic melise. Teraz mi przeszło juz nie wiem czy to zasługa ziół czy tego ze sie wszystko jakos samo zaczyna układać. Ale ziółka z pewnościąpomogły. Może tez spróbuj tylko czegos lekkiego. Ja teraz juz mam zamiar przestac pic melise a jak skoncze deprim to nie mam zamiaru kupowac nastepnego. Niby zioła ale kto wie jak to przy dłuzszym stosowaniu działa.

Gość asdfg
ja własnie pisze popijając meliske ale troche watpie w jej dobroczynne dzialanie ;)

Gość asdfg
mama mówi ze to dlatego ze na codzien jestem bardzo spokojna , i wszystkie tłumione zlosci wychodza przez płacz, moze i jest cos w tym prawdy

Gość iwciaaa
no mi pomagała. przed snem piłam ale miałam wrazenie ze działa tylko chwile i czasem nie zdązyłam zasnąc. moze to nie zadna depresja a hormony. chyba powinnas isc do lekarza zeby to dobrze zdiagnozować. wiem ze tak najłatwiej napisac ale tak bedzie najlepiej :)

Gość iwciaaa
wiesz co tak msie zastanawiam nad tym co mowi Twoja mama. Ja jak sie stresowałam to niezbyt dawałam po sobie poznac, tłumiłam to. dopiero jak byłam sama albo z przyjaciółką dawałam ujsc emocjom...w sumie dopiero teraz na to padłam po Twoim wpisie...

Gość iwciaaa
...na to wpadłam

Gość asdfg
no, moze i jest w tym troche racji, bo w sumie to caly czas tlumic nie mozna a ja szczerze mowiac nie potrafie sie kłocic a co dopiero krzyczec, wiec moze w ten sposob ten stres z czlowieka wychodzi

Gość kasia235679
ja tak miałam ze jak sobie tylko pomyslalam o tym co mnie gnębi to od razu taki napad płaczu, nieraz na prawde nie chciałam płakac bo juz miałam takie strasznie spuchnięte oczy ale nie potrafiłam tego powstrzymac, wziąc sie w garsc...

Gość asdfg
najgorsze jest odpowiadac na pytanie : a co sie stało? a pytajacych jest wielu, i malo kto rozumie odpowiedz

Gość iwciaaa
nawet nie wiesz jak Cie rozumiem z tym pytaniem, strasznie mnie wkurzało.

Gość asdfg
oj ciezkie zycie, na szczescie lezki juz przestaly leciec ;) albo zadzaialala meliska , albo to Wasza zasluga dziewczynki, moglam sie wyzalic i skupilam sie na pisaniu a nie na mysleniu jak mi to jest zle, dzieki bardzo, ale do lekarza i tak sie wybiore

Gość iwciaaa
no pewnie dobrze zrobisz :) bo zaczniesz np brać coś na depreche a okaże sie, że to hormony, po co cierpieć jak ktos moze nam pomóc, nie? lekarz stwierdzi co Ci jest i wszystko sie ułoży. pozdrawiam, trzymaj sie cieplutko i pamietaj, że są osoby, które Cie rozumieją :) Choćby na tym forum :)