Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niworum

Chłopak

Polecane posty

Podoba mi sie chłopak ze szkoły, ale neistety ma juz dziewczyne :( Podobno o wiele lat od niego młodsza, wiec mzoe bym i miałą u niego szanse, ale jak sparwic zebym mu sie spodobała....?! Jak zwrocic na siebie uwage, co zrobic?! :( HELP ME

Gość to byly czasy...
hehe ile masz lat??? ja tez mialam 100 lat temu problemy... w sumie niewiele mozesz zrobic... albo mu sie spodobasz albo nie... najmniej bolesną metodą aby on sie dowiedział, ze Ci sie podoba jest szepnac jednej kolezance, i drugiej i takim ktore go znają az do niego to dojdzie... i zobaczysz jego reakcje.... jak powie NIE, i ew doszlo by do rozmowy w przyszlosci to powiesz, ze ty o zadnej takiej syt nie wiesz, zostawiasz sobie furtke w ten sposób.. a to czy mu sie spodobasz czy nie nie zalezy naprawde od ciebie, to jzu kwestia jego gusu, Tobie pozostaje być tylko sobą...

On wie, ze on mi sie podoba ..... jzu doszły podszepty kolegów :) hehe ..... zauwazam jego przelotne spojrzenia, na sparwdzianie ogolnym takim gapił sie na mnie co chwila, spojrzenia sa czasami długie .... nawet juz czasami dochodzi do rozmow w grupce do ktorej dochodze. Ale nei wiem co tak naprawde on mysli ;\'( Mamy po 20 lat prawie, a jego dziewczyna podobno 15 :/ eh... co robic?? ;))

Gość to byly czasy...
w sumie.... moglabys podejsc i zapytac o costam zwyklego... np. ktora godzina bo wlasnie ci zegrek wysiadl i nie zdarzysz gdziestam gdziestam.. bo sie umówiłas z kimstam gdziestam i tak sila rzeczy on poslucha ciebie chociaz przez chwile i moze cos nawiaze.... a ta15tka sie nie przejmuj.... takie dlugo faceta sie nie trzymają, nie mysla o niczym powaznym... nie w tym wieku, szybko ucieknie.. wiec o niej nawet nie mysl...

Dzieki za podtrzymanei na duchu :)) Sproboje cos zatabaczyc :D hehe ..... ;-)

Motyle we włosach masz 100% racje hehe :)) ale trudno .... chce sprobowac jaki jest :)) (bez skojarzen :D )

Gość PięknaJaxD
Ej pomóżcie mi proszę !! Bo w sQl jest taki chłopak rok młodszy ode mnie i się nie znamy wiem tylko jak sie nazywa , ile ma lat i do której klasy... ale on jest taaaki śliczzzzny łoszzz...i w tym problem bo podoba mi się i nie wiem co robić jak go poznać a nie chcę robić to w stylu cześć co tam... bla bla bla... ani która godzina czy cos...ale zauważylam ostatnio że się na mnie czasem patrzy ... a jestem jedną z najładniejszych dziewczyn w sQl... a najlepsze są środy bo mam z nim w-f to całą h lekcyjną mam go na oku... ale on naprawdę jest boski... i co tu robić ?? :(...