Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saskia13

Przedślubne perypetie, czy to na szczęście???

Polecane posty

Ślub za 8 miesięcy, a ja już kupiłam kieckę. Upatrzyłam ją na allegro i po prostu się w niej zakochałam. Wczoraj pojechałam ją mierzyć, dodam, że przejechałam prawie 550 km. Okazało się, że jest trochę za szczupła, więc albo ją poszerzę, albo schudnę jakieś 8 kg. Tak czy siak, mam sporo czasu. Moja Kochana Mama była przerażona, że zdecydowałam się ją wziąć, ale ja się uparłam. W drodze powrotnej (była już noc) stanęłam, żeby zatankować paliwo i facet na stacji zamiast ropy nalał benzynę. Zatem czekałyśmy z mamą jakieś 1,5 godziny na tej stacji w \\\"wygwizdowie\\\" w szczerym polu, aż facet spuści to paliwo z baku i naleje nowe. Wróciłyśmy w końcu do domu, ale ledwo żywe. Dziś kiedy robiłam z maminką zakupy, jakaś \\\"otyła, stara baba\\\"(tak stwierdził świadek) cofając obrysowała mój samochód. Niestety nie mam na nią żadnego namiaru, a szkoda bo chyba wybiłabym jej zęby, bo nic mnie tak nie wkurza, jak chamstwo i brak odpowiedzialności innych. Dziewczyny, czy nie uważacie, że to dziwne wszystko. a może się czepiam? Dodam, że nie jestem przesądna, ale dziś coś mnie natknęło... Pozdrawiam serdecznie.

Gość no to troche dziwne

Gość no to troche dziwne
ale moze te małe pechy własnie zaczynaja wiele szczescia glowa do gory i mysl pozytywnie:)

Gość no to troche dziwne
a słyszłama ze jak upadnie w kosciele pierscionek to moze TYLKO ksiądz go podnies i ktos jeszcze ale kto to juz nie pamietam:o

Gość moniczek
a co ma pechowy samochód do sukienki ślubnej;) nie masz się czym przejmować:)

eeeetam, nie ma czegos takiego jak przesady, ludziska w co wy wierzycie, co za ciemnota i zabobony, no naprawde wstydcie sie !!! :) wszytko w twoich rekach, no i Boga, losu, natury jak kto woli, ale nie w rekach przypadku typu zarysowany samochod, ropa zamiast benzyny, zaraz pekne ze smiechu:):):)