Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet france

Pyszne fotki - coś dla Pań !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o jaaaaaaaaaaaaaa...........
Nie pieprzę.... Chyba, że gotuję- wtedy ostro:p On ma takie głupawy wyraz twarzy, tak widać na niej każdą, nieskomplikowaną myśl. Nie wiem, czemu, ale mi się ani trochę nie podoba.

:D Przeciez ja nie zadaję pytań Bradowi Pittowi:o No po prostu mi sie nie podoba i już. Chyba mam prawo wyrazic własne zdanie?:O Dla mnie nie ma w nim nic ciekawego... Natomiast jeżeli chodzi o Keanu, to z nim mogę oglądać każdy, nawet najgłupszy fim, byle się tylko na niego popatrzeć:):p Tak samo np. z Michelle Pfeiffer- nie szkoda mi dwóch godzin nawet na najgłupszy folm, skoro mogę sibie popatrzeć na nią:) Moim zdaniem jest piękna i lubię na nią patrzeć.

Gość do bum
ja wiem, czemu nie przepadasz za takimi babami:) Bo nawet pisać po polsku nie umiesz i każde zdanie, które z trudem klecisz jest pełne najprymitywniejszych ortografów:o🖐️

Jeżeli to było DO MNIE o tym poznawaniu, to 🖐️ :o

Niestety, ale żadnemu facetowi nie chce się naśladować tych panów ze zdjęć. Z góry zakłądają, ze to niemożliwe. Tylko kobiety sa na tyle naiwne, żeby wierzyć w to, że mogą stac się monsterami z okładki Cosmo czy Ckm... No trudno. Ale ta niemożność nie zwalnia nikogo z dbania o siebie.

Gość marco23
o jaaaaaaaaa;ja bym chetnie wybral sie z toba na basen,poduczyl cie w tenisie ziemnym. Dbam o siebie,uprawiam duzo sportu-jeszcze siatkowke- i jak widze 20kilku letnich przedstawicieli obu plci z 'oponami,faldami' i innymi cudami,to az mi ich zal,ze sie tak zapuscili w tak mlodym wieku! a co bedzie pozniej. To jest pokolenie mcdonaldow i innych fastfoodow. to smutne,ale taka jest rzeczywistosc. o jaaaaa,skad jestes??

Jestem z Warszawy. Ale nie zawieram znajomości przez internet:p Poza tym mam złą wiadomość dla internetowych erotomanów- mam mały biust i się nie puszczam:classic_cool:🖐️

Gość Joannaaaaaa Daaaaaark
Jakoś dla mnie nie ma w nich nic męskiego, ani zadziornego... Tępe osiłki, które wdzięczą się do obiektywu... I niby co w tym męskiego?? Zakochanie w samym sobie?? Czy włosy na klacie?? Bo dla mnie ani jedno, ani drugie... Dla mnei facet, który wdzięczy się do aparatu i robi sobie takie sesje, to laluś zakochany w sobie samym...

Gość sweet france
Gdyby to byly zdjecia pań, nie byloby dyskusji wsrod panow czy nadaja sie one na żony i matki ani tym bardziej rozwazan nad poziomem ich inteligencji :) A panowie ze zdjec nie sa typowymi zakochanymi w sobie modelami, ale sportowcami, wiec ich wyglad jest jakby efektem ubocznym ich pasji :)

dobra, dobra;) On jest stały z konieczności:O Taki trochę dziwny wyszedł, ale trudno:)

Gość Nastusia20
Hmm .. nigdzie nie moge znalesc podobnego kalendarza.! Ja bym go w ramce trzymała ..fiu fiu ..cudo!!

Jak Ci się tak podoba, to lepiej znajdź sobie podobnego faceta:p

Gość yyyhmm
i co to juz koniec fajnych zdjec ?? :(

Gość perwerka
i troszke przesadził ze sterydami :/

Pyszne foteczki..:-) Wiecie, ja oglądałam Amazonki i ten Dawid ze zdjec tam się wypowiadał, ze za żonę to on tylko wezmie dziewicę i takie tam...a proszę..sam jak bryka sobie. He, hehehehehe..:-) Jak ja lube takie cudaczne egzemplarze...:-)

Gość bezzębna-łachudra
ten Dawid jest tak paskudny i oblesny wg mnie, że ja bym go kijem nie tknęła..blee:O