Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy któras z Was..

Czy któras z Was miala sponsora?

Polecane posty

Gość czy któras z Was..

jak to jest? nie mialyscie pozniej wyrzutow sumienia/ kaca moralnego? czy dobrze Was traktowal? jak czeso/dlugo sie widywaliscie? na jakich zasadach?

Gość super pytanie.....
wszystkie takie osoby pewnie spia... seks za kase to jak seks z prostytutka! 100 zł za godzine seku z Toba...wszystkie chwyty dozwolone.

Ja mam sponsora... Jak jest? Nieźle. Pełna kultura. Luksusowy hotel, kolacja, facet przyjeżdża po mnie , odwozi... Pełna dyskrecja... Jeżeli chodzi o sam seks, to w tym wieku w jakim zazwyczaj są sponsorzy niewiele już mozna:p O żadnych perwersjach nie ma mowy. A jeśli chodzi o kasę...to różnie... ja ostatnio za 20 min. przyjemnego bądź co bądź seksu dostałam 300 zł. Możecie nazywać mnie dziwką...i pewnie nazwiecie. Ale ja tego tak nie traktuję. Nie sypiam z byle kim, nie stoję na ulicy i nie szmacę się za byle jaką kasę. Nie jest źle:p

Gość do marika21
nie mam do ciebie najmniejszego szacunku, jestes szmata i dziwka. do konca zycia bedziesz miala pietno, co powiesz wlasnym dzieciom? ze dawalas dupy za kase? niektorzy maja rodzicow prawnikow, lekarzy , architektow.. a twoje dzieci beda mialy matke dziwke, ktora ruchal jakis stary smierdzacy pryk :O

Gość marika21 jestes zwykła
dziwką chodz bardziej szanuje prostytutke bo ma odwage stac na ulicy i pokazywac twarz

Hmm... Moje dzieci będą mieć matkę prawniczkę..a gdybym nie spotkała mojego sponsora, to pewnie by miały matkę kelnerkę:/ Poza tym, dlaczego ja mam mówić moim dzieciom z kim sypiałam?? No litości... Nie masz szacunku?? Nic nie szkodzi, jakoś to przezyję:p A jezeli chodzi o piętno...to co masz na myśli?? Sypiam z facetem, który mi się podoba, z którym się przyjaźnię i z którym mogłabym być. Układ który mamy odpowiada nam obojgu, więc naprawdę nie wiem, co za piętno...

Gość pablesko
mam 500 odłozone

Gość dasz za 200

Gość pablesko
cena idzie w doł 150 proponuje

Gość kaaaaaattttt
marika oszukujesz sie , wiec nie sciemniaj niby co, nie chcesz miec kiedys meza??? i ciekawe czy przyznasz mu sie do tego ze puszczałas sie za kase?

Gość milenium
hmm, daj kontakt, ja takeij szukam, zaplace wiecej a jestem mlodszy :)

Gość Qudamah
Marika, moge cie charytatywnie bzyknac za darmo, jestem bardzo przystojny, nigdy ktos taki jak ja nawet na Ciebie nie spojrzy. :classic_cool: Co ty na to?

Gość 130 zł
kto da mniej ?

Nie oszukuję się.Pewnie,że wolałabym,żeby było inaczej. Ale jest tak, jak jest.Kiedyś przez miesiąc harowałam w McDonaldsie za 400 zł. miesięcznie , żeby móc się utrzymać na studiach. Teraz jest inaczej. A jeżeli chodzi o szacunek, to nawet sobie nie wyobrazacie ,jak ołudni sa ludzie... Mój przyszły mąz pewnie nigdy się nie dowie o tym, co robię...A nawt jakby...ja traktuję to bardziej , jak romans. Nie potrafiłabym supiać z kimś na raz, może to zabrzmi obłudnie...ale ja czuję się w pewien sposób związana emocjonalnie z moim sponsorem. Tyle.

Gość milenium
w ktorym mc robilas?

Gość daje 115 zl
I to moje ostatnie slowo, zarazem ostatnia szansa dla Ciebie, kurwo Mariko. ;)

Gość porcelanowa filiżanka
a jak to sie zaczelo?

Gość daje 90 zł
i jestem the best !

Gość blaszany kubek
Zaczelo sie od dziesieciu ojro za zrobienie laski pewnemu biznesmenowi z Afganistanu. Pozdrawiam, kurwa Marika. :classic_cool:

Gość czy któras z Was..
ok powiem wam o co mi chodzi, ojciec mojego brata zaproponowal mi ze za seks raz na jakis czas zapewni mi pelne utrzymanie i dach nad glowa. powaznie sie nad tym zasttanawiam, czy ktoras z was by na to poszla?a jak z problemami psychicznymi?mam sie spodziewac duzych?

A powiedzcie mi- dlaczego mam tego nie robic?? Moje sumienie, to moja sprawa- tak samo ,jak moje dzieci i cała rodzina. On jest po rozwodzie, bez zobowiazań. Obojgu daje nam to satysfakcję, wiem,że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji. Więc dlaczego nie??

ja serio jak to sie zaczelo w jakich okolicznosciach

Gość milenium
no wiec kiedys odwiedzilam mojego brata i akurat b yl jego ojciec, zjedlismy razem obiad, i kiedy moj brat wyszedl, jego tatko spytal sie .... no i dalszy ciag znacie

Dostałam potężnego kopa od zycia, zostałam bez środków finansowych. Brak pieniędzy na mieszkanie, na jedzenie, na ksero...opłaty..to jest problem. wbrew pozorom nie jest łatwo studiować dziennie i pracować. No i pojawił się on. Proste...banalne...

Gość mmmmiiiissssiiiaaa
a ja Ciebie rozumiem Markiko. Sama nie umiałabym chyba ale nie uważam że jesteś dziwką,to Twoja sprawa i tyle....wszystko ok dopóki masz dystans i nie pozwalasz na wszystko....sex, miłe towarzystwo ale kultura i komfort...dla mnie ok...

\"Możecie nazywać mnie dziwką...i pewnie nazwiecie. Ale ja tego tak nie traktuję. Nie sypiam z byle kim, nie stoję na ulicy i nie szmacę się za byle jaką kasę\" Nie dajesz dupy za male pieniadze, to nie jestes kurwa? Oszukuj sie dalej.

niech kazdy robi ze swoim zyciem co chce a nam nic do tego :)

Gość do marika21
masz mentalnosc kurwy, sama o tym wiesz. Na szczescie jest duzo normalnych dziewczyn, ktore ciezko pracuja i maja studia w tym samym czasie. Mam sporo kolezanek ktore pracuja za granica przez cale wakacje po 16 godzin na dobe zeby miec pieniadze na studia. Ty jestes leniwa szmata ktora potrafi nadstawiac cipsko i nic pozatym :O wlasnie dlatego jestes spoleczna szumowina