Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy któras z Was..

Czy któras z Was miala sponsora?

Polecane posty

Gość a kto ci marika powiedział
że życie jest proste????? Ale jakoś tylko najgorsze śmiecie kurwami zoastją:O Jakbyś chciała zarobić, to nawet pracując w markecie 20 godzin tygodniowo ( a w weekendy tyle na spokojnie wyrobisz, nawet nie w tygodniu...), to bez problemów byś miała te 500-600zł miesięcznie. Jakbys pracowała jako hostessa, to byś miała ok. 20zł za godzinę. Przez miesiac moje koleżanki zarabiały od 200 do nawet 600zł, zależy gdzie się praca trafiła. Ja sama dawałm korepetycje z angielkiego, bo tez studouję dziennie i za lekcję 60 minut brałąm 25zł. To po 4 godzinach parcy w tygodniu juz masz na miesiac 400zł. Ale ty wolisz się szmacić:o Taka z ciebie studentka, że nie umies dawac korków, nie umiesz przepisywac danych, listów, robic czegokolwiek?:o Poza tym gdybyś miała taką tragiczną sytuację, to bys mogła dostać stypendiu socjalne. Na uniwerku to ok. 120zł miesięcznie, więc nic, ale i za naukę mozna dostać za średnią 4,5 ok. 170-200zł. I na pewno dostałabyś jakieś miejsce w domu studenckim za grosze, gdybys się postarała. Dla mnie jesteś zwykłą kurwą. Może i będziesz prawniczką, ale nie chciałabym znać takiej osoby. A ponieważ poczucie moralności u ciebie szwankuje, kariery w tym zawodzie raczej nie zrobisz. No, chyba że też będziesz wszystkim dawać:o🖐️

Miło przeczytać taki wpis:) Niektórzy tutaj pewnie uważają,że z kimś takim jak ja można zrobić wszystko w jak najbardziej zwierzęcy sposób,prawda? Błąd... nie jest tak. Na pewne rzeczy nigdy bym się nie zgodziła...no i na szczęście nie muszę. mój sponsor nazywa mnie swoim słoneczkiem i też tak mnie traktuje. Pełna kultura. Pewnie,że wolałabym mieć bogatych rodziców, którzy by mnie utrzymywali, ale niestety...nie każdy może.

Gość ONF
porcelanowa filiżanka - pewnie ze nic nam do tego, ale zal mi jej rodziny - obecnej i przyszlej. Zwlaszcza meza.

marika21 - tu nie chodzi o to, z iloma \"klientami\" to robisz, na co pozwalasz, ani ile bierzesz na numerek, ale o samo postepowanie. Ze slownika - dziwka: 1. obraźl. «o kobiecie, której postępowanie uważa się za niemoralne lub oburzające» 2. posp. «prostytutka» wszystko na ten temat.

Gość tastka
a ja cie nie potepiam, chociaz to każfego indywidualna sprawa. Jakis miesiac temu dostałam również taka propozycje ale do tej pory nad nia rozwazam. niby łatwa kasa, ale caly czas na przeszkodzie staje moua psychika, po prosty chyba nie umiem zrobic czegos takiego .

Gość understand
marika ja Cie rozumiem, sama jestem w podobnej sytuacji, moze troszeczke innej. bylam kiedys dziwka (ale nie typu stac na ulicy, burdel itp) tylko ogloszenia na jakis portalach randkowych "szukam sponsora" no i ktoregos razu trafil mi sie pewnien mezczyzna ktory postanowil mi pomuc ale pod warunkiem ze nie bede sie juz z nikim innym spotykac. spotykam sie z nim do dzis:) o swojej przeszlosci niechce pamietac, a jak sobie pomysle co ja kiedys robilam to plakac mi sie chce. ciesze sie ze go poznalam:) bardzo bardzo sie lubimy, ja chyba darze go tez pewnym uczuciem, za sex mi nie placi ( co w sumie wyszlo ode mnie).

Gość Spokojnie czy
nie widzicie ze to po prostu prowokacja ?????? Jakas /jakis socjolog prowadzi badania a wy sie podniecacie z tego powodu :classic_cool:

Gość do marika21
a dlaczego mowisz o bogatych rodzicach?? dlaczego uwazasz ze ktos musi cie utrzymywac? nie przyszlo ci do glowy ze normalny czlowiek zarabia na zycie uczciwie ??

Ja się nie mam zamiaru tłumaczyć z tego, co robię. To moja sprawa, ja sobie będę musiała z tym poradzić. Czy bedę kiedyś załować? Wątpie. Załowałabym kiedys, zastanawiając się, czy kupić dziecku zeszyt do szkoły, czy nowe majtki:0

Gość ja mam sponsora
jest dosc mlody-przed 30stka i za kilka (ok 5) spotkan w miesiacu mam 2 tys zl...a zbieram na silikonowe cycki...teraz mnie ocencie :D tyle ze wasze zdanie mam gleboko w dupie!

Nie no, jasssssne:o Nie oppowiadaj o bogatych rodzicach:O Myślisz, że wszystkie biedne osoby sie kurwią?:O Nie bąź smieszna. I nie oceniaj wszytskich podług siebie:o Ja jestem w twoim wieku dokłądnie i nadla jestem dziewicą. Nie potrafiłabym sie przespać z kimś, kogo nie kocham, nie szanuję, z kimś, z kim nie chce spędzić całego życia i nie jestem pewna jego wzajemności w 100%. Nie mogałbym nawet zrobic tego żeby ktoś mnie lubił- bo to tez coś za coś. Albo żeby ktoś mi coś umożliwił. Albo dla jakichkolwiek korzyści. Nawet seks z mężęm, którego się nie kocha, tylko chce się od niego wyciągnąć pieniądze na nowe buty to już dla mnie kurestwo. Spójrz prawdziw w oczy- gdyby ten człowiek był biedny i nic bys z tego nie miała, na pewo byś z nim nie sypiała:o Więc po co mówisz o tym, jak go lubisz a jak on ciebie szanuje?:O Ja np. lubię wiele osób i wiele osób mnie szanuje, ale nie śpie z nimi wszystkimi:o To co robisz jest zwykłym, pospolitym kurestwem i ciekawi mnie tylko po co sie tym chwalisz?:O A jeżlei uważasz, że 300zł za seks to duuuuużo, to niestety musze cię zmartwić- przeciętna kurwa w Warszawie bierze ok. 200zł. Poza tym nawet gdybys zarabiała własną dupą więcej, to i tak zarabiasz dupą:o Nie jest ci wstyd? Nie czujesz się głupia? Nie umiesz naprawdę robić NIC oprócz rozkraczania nóg?:o

A co do tych rodziców- na moim kierunku zajęcia mam od pon. do piatku- od rana do 18, 19. W weekendy siedzę z nosem w ksiązkach. Czasami naprawdę nie można znaleźć pracy. A w wakacje owszem, pracowałam. Tylko ,że za miesiąc pracy dostałam 600zł- 3.5 h./12h.dziennie (co drugi dzień).Więc prosze nie mówić mi,że chcieć to móc:O

Gość bumszakalaka
widac, ze jeszcze jestes za glupia, zeby cokolwiek innego robic, niz dawac dupy. Tylko pamietaj, ze glupota ci zostanie, a uroda minie. Co wtedy? Bedzie zdziwienie - nikt nie chce mi zaplacic na seks, co mam teraz zrobic...

Zreszta mało mnie to obchodzi- nie zrozumiesz mnie a ja ciebie, bo między nami jest wielka ściana. Nadstawiaj tyłka za grosze. Dla mnie takie jak ty zawsze będą ludzkim śmieciem🖐️

a to jest ciekawe, co piszesz, bo mam NIEJEDNĄ koleżankę na prawie, na dziennych, na UW i jakoś niektóre z nich ciągną jeszcze drugie studia:) U mnie w grupie jest dziewczyna, która jednocześnie studiuje bardzo czasochłonna filologię i prawo. i jaoś żyje. Myślę, ze użalasz się nad sobą, nie masz ambicji i jesteś nikim. Tak właśnie myślę. 🖐️

Gość bumszakalaka
jak ludzie nie maja pieniedzy, to jada do Anglii, zarabiaja, wracaja do kraju i zaczynaja studia. Ale po co, skoro mozna dac dupy. Mysliszz, ze ten gosc by sie z toba spotykal, gdybys byla brzydka?

Gość do majjki
moim zdaniem powinnas sie z nim umowic, wydaje mi sie ze on bedzie chcial abys tylko mu powciskala wibrator do dupy i jedynie moze cie zmacac jak bedziesz w rajtkach, a swojego kutasa napewno ci nie wsadzi do cipki

Gość Janek987
martika21 - jak w przyszlosci Twoj maz/Twoje dzieci spytaja sie, co robilas, zeby zarobic na studia, co powiesz?

Ale do czego wy zmierzacie?? Bo nie rozumiem naprawdę. Spróbujcie się utzymać na dziennych bez jakiejkolwiek pomocy rodziców, mając do dyspozycji 200 zł socjalnego, opłacając akademik za 300, jedzenie, książki, tudziez inne rzeczy, mając do dyspozycji sobotę i niedzielę. Powodzenia.

Gość sannu
dziwki

aha, a ona mieszka z dala od rodziny, w Warszawie, z jakimiś współlokatorkami, co prawda rodzice jej płacą za to mieszkanie, ale sama musi gotować, sprzątac i jeszcze się kims z rodziny opiekuje:O Więc takie bajki o tym prawie to możesz naiwnym opowiadać:o Moje studia również są bardzo czasochłonne, ale prawda jest taka, ze można chodzić tylko na ćwiczenia, uczyć się samemu do egzaminów i jakoś sobie radzić. Ale niektórym wszystko przeszkadza.... bumtararararaa---> współczuje "ciekawego" towarzystwa:)

No więc ja ci mówię, dziewczyno, ze możesz pracowac w gównianym Auchan, bo tam zawsze szukają na weekendy chętnych na kasy czy w innym markecie- za 500zł, tylko w weekendy. A te 400zł dorobisz w 4 godziny tygodniowo korkami. I masz juz 900zł plus stypendium, bo te korki to na czerno- mało????:O Kurwa, po opłaceniu akademika zostanie ci na wszystko. Chyba, ze chodzisz do kosmetyczki raz w tygodniu i ubierasz się z Benettonie:o Jesteś głupia i pusta, taka jest moja opinia o tobie, powtórzę to jeszcze raz. Jesteś zwykłą kurwa i tyle:O Nawet ci się nie chce pomyśleć, co innego mogłabys robić:o Żałosne.

znam dużo dziewczyn, które można opisac słowem dziwka, tylko one robią to wszystko za darmo. Można to w sumie zinterpretoważ tak, że siebie nie szanują, no bo nie znają swojej wartości..może to troche nad interpretacja :-/ Nie znamy mariki,nie wiemy jaka była jej sytuacja, jaka jest, co ją do tego zmusiło. mariko nie mozemy Cię oceniac, możemy tylko powiedziec co o tym myślimy, to nie nasze życie. Marika sama decydujesz o swoim życiu. Moim zdaniem każdy wybiera swoją drogę i kreuje osobowośc. temat rzeka... Nie można zanegowac faktu, ze koleżanka ma wyrzuty sumienia, inaczej nie byłoby tego postu... Nie miałam sponsora, chyba nie jestem na tyle silna psychicznie, zeby znosic coś takiego. No i nie wpiszę do CV takiego doświadczenia :-D

Gość aale jestescie wredne
nie rozumiem czemu ja tak krytykujecie.. pomyslcie.. panienka ma faceta.. nie kocha go tylko czuje z nim niejawa więź a z nim sypia.. on kupuje jej drogie prezenty.. to tez nazwiecie ze jest dziwka? dajcie se spokoj.. przeciez dziewczyna powiedzala ze nie sypia z kazdym i ze cos tam czuje do niego, wy chyba nie zdajecie sobie sprawy co robi taka typowa dziwka.. glupie jestescie baby i tyle, co wam to da jak ja skrytykujecie? swiadczy o was tylko i wylacznie jestescie beznadziejni.

Gość mala mi 21
nie no powiedzmy sobie prawde, wydaje mi sie Marika ze jestes wporzadku dziewczyna i wazne ze Ty siebie nie traktujesz jak dziwki i ze tak sie nie czujesz, tylko niestety poszlas w zyciu na latwizne, prawda jest taka ze "dupa" najlatwiej jest zarobic, i lepiej abys zbytnio nie przyzwyczajala sie do tak latwej kasy. kiedys bedziesz musiala sie naharowac aby sie utrzymac. tak z ciekawosci spytam, ile tak mniej wiecej wychodzi ci pieniedzy na miesiac? a jezdzicie tylko do hotelu na noc, czy jakies dluzsze wypady typu weekend, krotkie wakacje tez wchodza w gre?

Gość majkaa_
chyba masz racje. ten koles nie chce sexu, tylko zebym sie patrzyla. tak twierdzi. w sumie moge potraktowac to jak zabawe, ale czy bede dziwka gdy wezme kase? powtarzam ze seksu nie planuje i nie chce byc dziwka bo to najgorsze co moze byc..

Nie studiuję w warszawie i nie mam w mieście Auchana. Twoja opinia mnie ani ziębi , ani grzeje. Moje sumienie, moja sprawa. I proszę mi tu nie wypominać mojej głupoty, lenistwa , tudzież innych cech charakteryzujących moją osobę, bo generalizowanie w tym przypadku jest błędem. Owszem , jestem dziwką- i co z tego? Spotykam się ze starszym facetem- nie wyrządzając tym krzywdy nkomu. A jesli chodzi o szacunek do siebie...to ma się nieżle;)