Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy któras z Was..

Czy któras z Was miala sponsora?

Polecane posty

Gość Janek987
odpowiedzi nie otrzymalem... tak myslalem.

Gość aale jestescie wredne
dobrze dziewczyna robi jak jej to sprawia przyjemnosc i jak nie ma innego mezczyzny.. NIE KRZYWDZI NIKOGO sama tak powiedziala wiec co wam do tego? facet nie ma zony potrzebuje troche czulosci ona tez jest w trudnej sytuacji wiec korzysta. Marika a ja mam pytanie.. powiedz co bys zrobila jak ten facetr by sie w tobie zakochal? bylabys z nim czy skonczyla bys ta znajomosc... i mowilas cos ze ci zalezy na nim.. pod jakim wzgledem ,... matrialnym czy uczuciowym?

Gość mala mi 21
a wiec z katowic pewnie tez nie jestes bo tu jest auchan;) a czy moge liczyc na odp na moje pytania? acha jeszcze jedno mam, mieszkasz w akademiku, tak?

Gość Janek987
" jesli chodzi o szacunek do siebie...to ma się nieżle" ale nie masz szacunku do swojego przyszlego meza.

gdybym miała pusta głowe, to nie byłabym na 3 roku prawa na UJ. A gdyby ten facet zdecydowałby się na związek ze mną, to zgodziłabym się. On sam postawił mi jedną zasadę- kochanka musi być wierniejsza od żony. I ja ten warunek spełniam:p

Gość aale jestescie wredne
a jaka rowniza wieku miedzy wami?

Gość mala mi 21
dlaczego niechcesz mi odpowiedziec na moje pytania?:(

Gość JANUSZ GDANSK
JAK BYM SIE DOWIEDZIAL ZE MOJA ZONA BYLA SPONSOROWANA DZIWKA TO ZROBILBYM COS STRASZNEGO, NAWET NIE CHCE O TYM MYSLEC

mała mi- pytasz, ile mam na miesiąc pienędzy od niego? Różnie...za 3,4 spotkania 2000 zł..czasem więcej. Mieszkam w akademiku. A pieniądze ida na konto, więc daje mi to pewne złudzenie prawdziwego związku.

Gość a kto ci marika powiedział
Tak, ja nazwę kogoś, kto śpi z kims dla preznentów dzwiką. I kogoś, kto się puszcza z byle kim tez nazwę dziwką. Bo taka dziewczyna tez to robi zazwyczaj dla jakichs celów. Jaki jest według was cel seksu>? Bo według mnie taki, żeby okazac komuś miłość, zaufanie, byc z kimś blisko i odczuwac fizyczną i psychiczną przyjemność z tego. A jeżeli ktoś obciąga kolegom po bramach, to robi to zapewne dlatego, ze chce byc lubianą, zapraszaną na imprezy, ze uważa że to jest fajne, że chce przez to byc popularną. Ale to tez jest kurestwo:O Zawsze, kiedy się coś takiego robi interesownie, to nie jest się szczerym w stosunku do siebie. Nieważne, czy śpisz z mężem dla kasy, czy z szefem dla awansu, czy z osiedlowym przystojniakiem, zeby inni o tobie usłyszeli i zazdrościili- robiosz to interesownie, dla jakiegoś celu. I wtedy jesteś dziwką. Dla mnie to proste. Ale skoro dziewczynie to odpowiada, nich się puszcza. Wyrażam tylko swoją opinię. Ale rozumiem to, ze jedni sa porządni, inni mniej.

Gość JANUSZ GDANSK
WYTEPIC KURWY I SZMATY

PS. Ciekawe w JAKIM MIEŚCIE UNIWERSYTECKIM NIE MAM SUPERMARKETÓW?????:O Nie rozśmieszaj mnie, dziewczynko:o Na pewno studiujesz prawo w Pcimiu Dolnym w stodole... :o Pierdolisz bajki. Usprawiedliwiasz swoje kurestwo i tyle. Twoje pustackie wypowiedzi mnie ndzą. idę sobie🖐️

Gość rerererere kum kum
a ja uwazam, ze jesli tak jest i marika, jako taka osoba rzeczywiscie istnieje, to wy jej zazdroscicie :-p bo dajecie dupe za darmo :-p

Gość po cholerę
wy w ogóle z nią gadacie? pusta debilka wymyśliła sobie prowokację a wy się dajecie nabrać! pomyślcie logicznie, która laska naprawdę dająca dupy opisywała by to na jakimś forum, hehehehe

A dlaczego miałabym nie istnieć?? Istnieję i mam się całkiem nieźle. A moje poczucie wartości naprawdę było nizsze kiedy harowałam przy szorowaniu podłóg w mcDonalds, słuchając przy tym niewybrednych komentarzy klientów.

aaahhahahahaahahahaha:D Na UJ???? :) I chcesz powiedzieć, żw KRAKOWIE nie ma miejsca, gdzie możesz pracowac jako kelenerka albo supermarketu?????:D Dobra jesteś:o Mówisz, ze nikogo nie krzywdzisz.... Ciekawe czy tak samo uważa jego żona i dzieci:O I czy tak samo sądzą rodzice niejakiej Mariki:o którzy nawet nie wiedzą, ze wychowali córeczką na kurwę, która obciąga i daje dupy za 300zł:o O przyszłym mężu i dzieciach nie wspominając.

marika21 pisze że nie musi się tłumaczyć a co robi swoim kolejnym postem? :p Haha, dzięki za tanią rozrywkę dziewczynko. Ten Twój UJ chyba nie jest w Krakowie, skoro nie ma tam hipermarketów :p

Gość prosimy cie
spadaj stad bo jestes pusta debilka i szmata do ktorej nikt nie ma szacunku !!!

jeżeli do niczego innego się nie nadajesz, to faktycznie- musisz nadstawiać odwłok:) Idę sobie obejrze lepiej dobranockę:classic_cool:🖐️

Tego,że nie ma hipermarketów akurat nie pisałam, czytajcie uważniej. zegnam wszystkich

Gość buahahha
P R O W O K A C J A !!!!!!!!!!!!!!

Gość pisałaś że nia ma w twoim
mieście żadnego Auchan, kurewko:o A w Krakowei jest i to niejeden:o🖐️

Gość Prorok mesjasz
piekło cię pochłonie, będziesz zgrzytała zębami i wyła z bólu przez następne 500 milionów lat

Gość mala mi 21
dzieki za odpowiedz:) a jeszcze powiedz mi wyjezdzacie czasami gdzies razem? czy tylko takie jednonocne spotkania macie? kurcze , to za taka kase musi Ci sie niezle zyc:) my w rodzinie mamy 2500zl na 4 osoby w tym ja i siostra studiujemy, ale na szczescie mama jest bardzo dobra gospodynia i nie brakuje nam na nic:) co prawda nie chodzimy jakos super ubrane itp, ale w koncu nie szata zdobi czlowieka. pozdrawiam. a, jeszcze jedno pytanie mi przyszlo do glowy, zastanawialas sie co bys zrobila jakby np. mu cos sie stalo, albo jakby musial zniknac z Twojego zycia?

Gość Prorok mesjasz
post od "ojejojej " należy do mariki21, sprawdziłem to :D hehehee

Gość pytanie do mariki
a jak z satysfakcja z sexu? facet zaspokaja cie?

Gość Prorok mesjasz
niby czego mają ci zazdrościć ? tego że jesteś leniwą suką i szmatą która boi się że wyjdzie szydło z worka? A kiedyś tak się stanie i wtedy zobaczysz :) hehe

Gość dajcie spokój po co
gadacie z ludzkim gwównem:)?

Gość ojejojej
buhahahajaki ty buha - taaa jasne - od mariki, jaki ty biedny i maly musisz byc - szczere wyrazy wspolczucia - jestem z toba :-o