Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy któras z Was..

Czy któras z Was miala sponsora?

Polecane posty

Prorok mesjasz - to było do przewidzenia że napisze cos nie pod swoim nickiem, w koncu pewnie trudno jej uwierzyc że niektore kobiety same radza sobie w zyciu i nie muszą się dowartosciowywać prezentami czy banknotami od jakiegoś seniora...

Gość ojejojej
pasadenka, a tobie jak sie wiedzie ? doszlas juz do siebie po brutalnym rozstaniu z facetem ? jestem z toba :-o

Gość Prorok mesjasz
handluję własnym ciałem i oczekuje że bedziecie jej zazdrościły :D hahahaha :D:D:D:D jaka ona jest tępa

Gość i po co ci ta złośliwość
młodociana kurewko???/ A twój odbyt juz doszedł do siebie po spotkaniu ze starym, zaropiałym i niedomytym fiutem????:O

Gość hdusisi
a co wam wszystkim do tego? jestescie wszyscy bez skazy? a to ze na imprezach zaliczacie panienkie to co?to jest fair? meskie kurwy!! tak mozna was nazwać a obrzucacie blotem innych, to jest jej zycie nic wam do tego,co zal wam duppe scicka ze wam za dymanie nikt nie placi? zalosne, kazdy radzi sobie jak chce i jak pozwala mu zycie!tacy jestescie cwani na neci? uwazacie ze jestescie anonimowi?mylicie sie!a jesli wasza laska pozwala wam na seks analny to nie jest szmata? i dyma si z wami codziennie ?pozwalajac na perwere?pomyslcie najpierw zanim rzucicie kamien!

Brutalne rozstanie to bedzie gdy senior padnie na zwał i odetnie Ci fundusze :P Cyrk na kólkach z tego topicu

...tak sie zastanawiam, czy ci ludzie, co tu obrzucaja marike21 przekleństwami nie są po prostu zazdrosni; kobiety - sfrustrowane, bo tez by chcialy bogatego partnera, z ktorym mozna w kazdej chwili przestac wspolzyc faceci - bo sa biedni i marika sie nigdy z nimi nie przespi :P czy komus sie dzieje krzywda? czy ktorys z klientow mariki narzeka? czy marika narzeka? ...o co wszystkim chodzi? :P

xcdswe - przekleństwo, krytyka a wyrażenie własnego zdania to 3 rózne rzeczy, jeśli ich nie odrózniasz to jesteś ograniczony/a i tyle...

Gość hdusisi
a wy lale boicie sie przyznac do tego ze marzycie o seksie za pieniadze, teraz bedziecie zaprzeczac...beznadziejne jestescie, takie cichutkie i niewinne a na forum prosze bardzo cala paleta epitetow,a wy kim jestescie obrazajac ludzi w ten sposob? nie szmacicie sie ? chyba dajecie swiadectwo ze jestescie kims gorszym niz kurwa!obrazajac kogos kto przyznaje sie co robi, w sumie po to bylo zalozone to forum co? zalozyliscie temat i czekacie az ofiara sie pokaze zalosne naprawde nie potraficie dyskutowac w ogole...piszcie sobie co chcecie patafiany...

Gość hdusisi
spierdalaj podszywaczu...zamiast 1 dałeś l i wydaje cCi sie że kozak jesteś buahahaaha...

Gość wiesz ja się w
przeciwieństwie do Mariki nie szmacę, na swoje utrzymanie zarabiam sama, na swoje potrzeby dodatkowe też, studiuję dziennie, stać mnie na coś wiecej wżyciu niz nadstawienie tyłka... Ale skoro ona nie potrafi spojrzec prawdzie w oczy, to po co się przeyznaje do tego? Skoro uważa, ze wszystko jest ok?:( Bo żona tego faceta raczej tak nie myśli, dzieci tez nie... Chciałabyś, Mariko pod każdym innym pseudo, zeby twój tata zamiast siedzieć w domu dawał jakiejś małolatce pieniądze za seks? Zeby jaieś gówniary mu obciągały, żeby je utrzymywał i rżnął się z nimi po podrzędnych hotelikach?:o Albio żeby twój mąż w przyszłości tak robił?:o Jeżeli uważasz, że takie zachowanie nikogo nie krzywdzi, to jesteś w błedzie i masz wyjątkowo niski poziom emaptii- współczyję:(

Gość ojejojej
pasadenka - nie denerwuj sie - ja wiem ze ty jej zazdroscisz, ale ty tez w koncu spotkasz kogos kto cie pokocha, a nie tylko bije dobrze, ze cie ten brutal rzucil - jestem z toba :-o

Gość do wiesz ja sie
mariki partner jest rozwiedziony, wiec nie pisz tak o tej biednej skrzywdzonej zonie, bo nie wiesz, jak jest - moze jest szczesliwa z innym czytajk uwaznie :-)

Gość wiesz ja się w
A czy chciałabyś założyć rodzine z kimś, kto był w przeszłości męską kurwą i za pieniądze obciągał pedofilom z Centralnego???? Albo rznął jakieś stare, sflaczałe baby, zeby kupić sobie nowe butki?:O Dla mnie tacy ludzie to dno. I tyle. 🖐️

Gość ojejojej
pasadenka - to edobrze ze przepisane leki juz dzialaja i zapominasz o krzywdzie - jestem z toba :-o

Gość wiesz ja się w
tak, Mariko, pozdrawiam, pod każdym pseudo:D:o Czytam uwaznie i widzę, ze ktos tutajsię szmaci po prostu...:o🖐️

Gość wiesz ja sie w
i w koncu mi przyznacie rajcę - szmaciarze - górą płatna miłość !

Darowalibyscie już sobie te obelgi... Rozejrzycie się po swojej okolicy, po znajomych ,sąsiadach...Nie ma ideałów. Nie czuję się kims gorszym od dziewczyn, które chcac udowodnić miłość chłopakowi oddają się mu na tylnym siedzeniu w samochodzie:O Albo od dziewczyn, które przychodzą na dyskoteki w spódniczkach szerokich na 20 cm. po to, zeby \"potańczyć\". Ja wybrałam takie życie ,jak wybrałam. Kocham się tylko z jednym facetem, jestem ładna,zadbana, zawsze w szpilkach - nie ma faceta, który nie obejrzy się za mną na ulicy. Nie kurwię się po barach, nie sypiam z kim popadnie. Nie uprawiam analu i mozecie mi wierzyć, bądź nie- mam się nieźle.

Gość hdusisi
dla jasnosci nie jestem Marika trafilam na ten temat przypadkowo i po przeczytaniu tych bzdur nie moglam odejść milczaco A co ci do tego co? nich kobieta robi co chce? tak naprawde nie wiadomo co na świeciejest właściwe wiadomo tylko co jest moralne ale czy moralne jest prawdziwe? nie wiadomo...zajmij sie lepiej swoimi sprawami lalu studiami i praca i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy

Gość corleones
80 zł

marika21 - podajesz inne przykłady szmacenia sie by sie wybielić? Sprytne ale czy zadziala :p

Ja się nie wybielam:) Dobrze mi jest tak , jak jest. Przynajmniej nie sypiam z byle kim po wiejskich dyskotekach:p

Gość edwardek
75 co ty na to?

taaa...a tak w ogole to mialo Cie tu juz nie być a nadal się tłumaczysz że nie to.....że nie tamto....brak słów na taki brak konsekwencji, ten topic przestał mnie juz śmieszyć :p

Ależ ja się z niczego nie tłumaczę. A nie mogłam się powstrzymać od napisania, takie głupoty tu wypisujecie:O