Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA

A CO Z KOLCZYKAMI INTYMNYMI - MACIE?

Polecane posty

Gość CIEKAWSKA KOBITKA

jak w temacie :-)

Gość hahahahahh
tak kółko w miednicy..bosz

Gość revvanna
mysle o tym:) w zasadzie jestem na 99% przekonana. tez chetnie poczytam o doswiadczeniach innych

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
do dziwnego wpisu - równie głupie jak mój temat jest twoje "bosz" więc się zamknij revvanna - no właśnie ja się też nad tym zastanawiam :-)

Gość chyba macie nierówno pod
sufitem:o Potem wam się coś zahaczy macie po wagrach sromowych, laski:O A w życiu zdarzają się różne rzeczy... Moja koleżanka została zgwałcona, miała tam kolczyk i tych trzech gnoi wyrwało go jej:o Nie dość, że zrobili jej wystarczająca krzywdę, to jeszcze miała rozerwaną wargę sromowa i krwotok, a potem zakazenie:o Gratuluje inteligentnych pomysłów:O Myslę, że jak nie macie w sobie nic ciekawego, to nawet kolczyk w dupie wam nie pomoże🖐️

Gość jak chcecie poczuć co to ból
to zróbcie sobie dzieko. Przy porodzie i tak was potną na prawo i lewo, zapomnicie o kolczykach:D

Gość IMHO22
nie higieniczne

Gość niebieska jak pomarancza
myslamam ze tylko "profesionalistki" maja.....

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
bardzo mi przykro z powodu Twojej koleżanki, poważnie..... ale proszę, zachowaj jakiś poziom swoich wypowiedzi, to ostatnie zdanie było niepotrzebne... nie prosiłam o ocenę mojej inteligencji, bądź jej braku

Gość revvanna
a o czym konkretnie myslisz? ja juz prowie zdecydowałam się na taka niewielką sztange nad łechtaczka :P podoba mi sie to ze wzgledow estetycznych:) poza tym fajna niespodzianka dla faceta:) mysle ze taki kolczyk w niczym nie bedzie przeszkadzał, bo np chyba na kóleczko w wardze nie zdecydowałabym sie ze strachu, ze cos, gdzies, kiedys pociagne i bedzie nieprzyjemnie:) a co do ceny stówka za taka przyjemnosc u mnie w wypatrzonym studio.

mi się to średnio podoba, ale o gustach się nie dyskutuje ;) przemyślcie to jednak dokładnie! po przekłuciu, póki jesteście na przeciwbólowych, to spoko, ale potem prochy schodzą i zaczyna się koszmar - wysoka gorączka, obfite krwawienie. zanim kolczyk się zagoi to chyba z miesiąc musi minąć, przez ten czas każde dotknięcie tego miejsca potwornie boli. dlatego naprawdę się zastanówcie!! [choć podobno to bardzo zwiększa doznania, jak już się zagoi ;) ]

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
no właśnie proszę o więcej wpisów, pochwalnych i krytycznych, chcę poznać argumenty za i przeciw

Gość revvanna
to może dodam tylko krótko, ze nie biore pod uwagę sytuacji, ze ktos moze mnie zgwałcic i szarpac za kolczyk, bo gdybym zakladala taka mozliwosc nie wychodzilabym z domu nawet bez kolczyka:O

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
ja myślę o kółeczku w podobnym miejscu ... i o kolczykach w sutkach, ale ten ból mnie przeraża......

Gość revvanna
a co do czyjegos : "Myslę, że jak nie macie w sobie nic ciekawego, to nawet kolczyk w dupie wam nie pomoże"...:) to nawet nie chce mi sie komentować...:)

Gość revvanna
przeczytalam:) teraz jeszcze bardziej mnie kusi:) ale ja nie zdecydowalabym sie na tego typu przekłucie. Boje sie ewentualnych powikłan...mi chodzi o przekłucie kapturka nad łechtaczka, cieniutka skórka, mneijszy ból, krotszy czas gojenia. mniejszy ból, a fajnych doznan dostarczyloby mi juz samo patrzenie jak moj partner bawi sie taka błyskotka:)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
mmmmmm........też przeczytałam i nie tylko o piercingu ..... :-) faktycznie, bardzo inwazyjny ten kolczyk, aż strach ......

Gość dejwid
miałem raz kobietę z kolczykami... nigdy więcej :O obrzydliwie wyglądało, ciągle musiałem się pilnować żeby nie zrobić jej krzywdy. miała w sutku i łechtaczce :O niedobrze mi sie kojarzy... myslicie, ze to wzmoze podniecenie? taka \"niespodzianka\"? Uprzexzam, ze to dziala w druga stronę

Gość revvanna
ale OCZYWISCIE ja rozmawialam z moim chłopakiem i ma nieco inne zdanie. coz o gustach sie nie dyskutuje:)

Gość dejwid
a czy twoj chlopak wspolzyl z taka "ozdobiona" kobieta? t nawet nie chodzi o gust, tylko o praktyke :P

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
akurat nigdy w życiu nie robiłam niczego po to, żeby polepszyć doznania mężczyzny..... to mnie się podobają takie ozdoby..... ale dziękuję za wypowiedź, dejwidzie, napisz coś więcej, proszę

Gość revvanna
ale naprawde bedziesz sie upierał, ze 2 kuleczki nad łechataczka moga w czymkolwiek przeszkodzic:)? poza tym kolczyka W łechtaczce nikt normlany nie robi:) wiec zastanaow sie dokladnie gdzie ta twoja dziewczyna go tak naprawde miala:)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
revvanna - masz może link do jakiegoś zdjęcia z kolczykiem w tym miejscu, gdzie Ty chcesz zrobić? bo nie mogę sobie tego wyobrazić

Gość dejwid
hmmm ale co więcej...? ona miała takie kółko jak na zdjęciu w linku podanym wyżej. ani tego polizac, ani palcem popieścić, bo facet się boi, że coś ci się stanie (chyba, że ma to gdzieś to inna sprawa).

Gość revvanna
widzialam na stronce ktoregos ze studiów ale nie moge znalezc...szukam dalej.generalnie chodzi o to ze sztanga przegodzi przez kapturek na łechatczce i jedna kuleczka jest na nim u góry, a druga wychodzi jakby ze srodka...nie wiem jak to lepiej okreslic. widzialam zdjecia takich przekłuc w studiu i wygladały ciekawie.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
ja nie wiem, bo jeszcze nie mam, ale wydaje mi się, że nic by się nie stało, nawet jak byś niechcący mocniej za to pociągnął ...... przypuszczam, że wygojona już dziurka zachowuje się tak jak te w uszach ..... możesz ciągnąć, a nic nie boli i nie rozrywa się........

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
o! to chyba już wiem! ale jak znajdziesz, to wklej proszę :-) ja też zaraz poszukam

Gość dejwid
"W łechtaczce nikt normlany nie robi" a nad to normalni robnią? :O jak już wyjezdzasz z normalnością/nienormalnością, to powiem ci, że dziewczyna byłam cudowna, nieprzeciętna, szczególnie w łóżku. Więc może nienormalna? Dla ciebie pewnie tak. Pewnie tym kolczykiem też chciała tę nieprzecietnosc podkreslic... ale jej nie wyszlo :O

Gość revvanna
nikt normalny nie robi ----> w sensie nie sobie tylko komus:) a jesli chodzi o ten kolczyk: http://www.djkurczak.pl/kolczykinowe/index.html tu jest spora galeria tylko, ze jakos nie moge znalezc budowy podobnej do mojej:) ale o rodzaj kolczyka chodzi mi taki, jak na 5 zdjeciu od dołu po lewej stronie. laska ma tam dwa. mi chodzi o sztange. tylko u niej jakos tak to niewyraznie widac, takie to wszystko ma tam "okragłe" i zlane w jedna całosc :P