Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA

A CO Z KOLCZYKAMI INTYMNYMI - MACIE?

Polecane posty

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
nie zrozumiałeś revvanny, dejwidzie........ :-( a znalazłam dwa linki http://www.wa.umcs.lublin.pl/artforum/tworcy_i_dz/cialo_czl/graf_cialo_czl/fot50.jpg http://www.wa.umcs.lublin.pl/artforum/tworcy_i_dz/cialo_czl/graf_cialo_czl/fot46.jpg revvanna - Tobie chodziło o to pierwsze? bo mi się spodobało drugie, ten kolczyk na wzgórku łonowym (trochę się laska nie ogoliła ;-) )

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
aaaaaa, to już wiem :-) jednocześnie wkleiłyśmy i nie zauważyłam

Gość revvanna
tak raczej o pierwsze:) tylko o przekłucie takie zeby nie bylo widac precika tylko same kulki. ale kolczyk na wzgórku, gdzie ta dolna kuleczka jest juz na granicy tez mi sie podoba:) jest kilka takich fotek w tej galerii ktora wkleiłam. nawet fajne. ale trzeba przyznac, ze niektore z tych lasek przegieły na moje oko:)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
dejwid nam się załamał ..... :-(

Gość revvanna
dejwid się nam zniesmaczył :)

Gość revvanna
:D:D:D:D

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
druga od dołu po lewej - auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
ale telepatię żeśmy odstawiły :-) :-) :-)

Gość revvanna
dokładnie :) a 3 i 5 z lewej od góry niezle sie nadźwigają....

Gość dejwid
zmartwiłem się bo jak tak dalej pojdzie, to jak poznam nową niebanalną pannę będę pytał, czy ma jakiś złom na sobie ;) chociaz jak tak czytam, to niedługo niebanalnie będzie NIE mieć :)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
nie no, niektóre przegięły na amen :-) a Ty, dejwidzie, nie bój się, mało jest takich wariatek jak my ..... :-)

Gość dejwid
wiesz, nigdy nie miałem banalnej kobiety. Wszystkie były cudowne i miały w sobie coś tak energetyzuącego... nawet te na jedną noc.

Gość revvanna
no to w takim razie czy kolczyk robi az tak wielką roznice :)? 2 cm tytanu to chyba nie taki problem skoro jej sie to mialoby podobac:)

Gość dejwid
problem jednak za każdym razem uważać, żeby jej tego szajsu nie wyrwać? zero porządnego seksu... łeee

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
tego nie da rady wyrwać ot tak! ja mam 7 kolczyków w uchu, ile razy ktoś mnie zahaczył przez nieuwagę, albo pies chwycił mnie za nie zębami..... i nic mi się nigdy nie wyrwało!

Gość dejwid
w ucho nikt ci penisa nie wkłada chyba? :O

Gość revvanna
mi tez nikt nigdy nie wyrwał a mam 9 :P poza tym o co tam chcesz zahaczac tym penisem? o malenka kuleczke nad łechataczką. wątpie.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
teraz ja się zniesmaczyłam hipotetycznym penisem w moim uchu .............. a poważnie, dejwid, jak ty chcesz komuś coś zahaczyć i wyrwać za pomoca swojego penisa? przecież nie masz (mam nadzieję) cieniutkiego jak igiełka, żeby można było podważyć nim kuleczkę albo sztangę ..... ;-)

Gość dejwid
matko, wy chyba nie wiecie co to prawdziwy seks Skoro tak trudno wam poruszyć wyobraźnię racośtam-jak masz 9, to faktycznie w pipce, sutkach i miednicy nie zrobi różnicy jednak wolę p[anny bez metalu ;)

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
dejwid - z naszym seksem jest wszystko w porządku (pozwolę sobie wypowiedzieć się i za koleżankę :-) ) natomiast nie mam pojęcia, jak Ty go uprawiasz, skoro Twoją główkę zaprzatają takie ciekawe teorie, jak wyrywanie czegoś za pomocą penisa..... proponuję skończyć tę dyskusję i powrócic do tematu

Gość dejwid
sorry, to wy zaczelyscie tamat o wyrywaniu za pomoca penisa :D ja mowilem o ostrosznosci przy pieszczeniu reka, czy jezykiem, tudziez innymi gadzetami

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
hehe, no to Ty zacząłeś o penisie - chciałeś nam go wkładać w ucho :-)

Gość mi sie kolczyki w cipce
w ogóle nie podobają:o WOlę normalne, nieprzekłute, czyste cipki. Większośc kobiet i tak ma propblemy z higiena, jakimiś grzybami itd.:o Czysta, wygolona cipka, to jest to. I tez nie podobają mi się kolczyki w sutkach:o

Gość to gdzie ty
poznajesz te laski, że są brudne i zagrzybione?????????

Gość revvanna
a ja jestem czysta, aktualnie w 100% zdrowa;), zadowolona z seksu i chce kolczyk bo mi sie taka zabaweczka podoba i już:)

Gość do revanny i autorki
lecz sie prymitywna cipo! lepiej sobie zrób kolczyk w oku.już z tego co piszesz widać że jesteś pojebaną kurwą i szmatą.j czyli edna z wielu tanich tandetnych zdzir.twoj facet pewniena takim samym poziomie.w konbcu zaden facet zarowno przystojny jak i z klasą nie wział by takiej kurwy która sobie cipsko przekuwa.

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
ojoj ... biedne, zakompleksione, pryszczate stworzonko się odezwało... żadna babka cię nie chce, że się tutaj musisz wyładować... oj jak mi cię żal :-) proponuję dodatkowo kupno słownika ortograficznego, bo nie dość, że prawiczek, to jeszcze znajomość języka ojczystego kuleje ... PRZEKUĆ to ty sobie możesz kawałek żelaza..... buhahaha ... no idź już chłopczyku do mamusi, niech cię pogłaska po zbolałej łepetynce...

Gość hhhhhhhhhahahahahahhahahaha
gdzie my poznajemy te laski????:D Wystaczy spojrzec na najbardziej popularny temat na forum- grzybica pochwy i te tysiące wpisów:o Rszygac się chce, co druga z grzybem, co trzecia z ajkąś chlamydią:o Wiecie, ze co trzecia kobieta w Europie ma chlamydie a nawet o tym nie wie? I jakies wirusy, baktere, upławy:o Bllllle:O I jeszcze kolczyki w takim syfie:o

Gość CIEKAWSKA KOBITKA
a faceci mają brzydkie zęby, śmierdzący pot, nie myją się, dłubią w nosie a potem zjadają wydłubane znaleziska, pierdzą, bekają, itp. ...... takie wnioski ja mogę wysnuć po lekturze co niektórych topików...... :-) więc jeśli chcesz wyrabiać sobie opinię na podstawie tego, co gdzieś wyczytasz, to życzę powodzenia!