yariska13 0 Napisano Listopad 18, 2006 Hej biore pigułki regularnie o 17,w przyszłym tyg mam rocznice z moim chlopakiem i bedzie standarcik kolacja świece wino...o ktrej bede mogła sie napic alkoholu? dodam ze te tabsy to diane 35 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 18, 2006 zdarzalo mi sie brac tabletki anty pomiedzy 2 drinkami :) Zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yariska13 0 Napisano Listopad 18, 2006 przezyc to wiem ze przezyje ale wiesz zeby nie ubodło w ich skutecznosc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och dziewczyny Napisano Listopad 18, 2006 moze w ogole przestan jesc bo w pokarmie sa enzymy ktore zniweluja dzialanie tabletek..................alkohol mozesz pic codziennie, byle bys tylko nie popijala tab alkoholem bo tak nie mozna , jak zreszta wszystkich tabletek. a mozesz po 5piw dziennie pic i wszystko bedzie ok, tylko moze byc zmniejszona skutecznosc jesli w ciagu 4godz od przyjecia tab mialam wymioty przez alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 18, 2006 alkohol nie obniza skutecznosci tabletek anty. No chyba,ze sie upijesz i zwymiotujesz....wtedy tak. A druga sprawa...wiesz,ze teraz rzadko sie przepisuje diane. Ma za duza dawke hormonow.Ja jakie piec lat temu bralam przez 3 lata...milam tyle skutkow ubocznych,ze dziwnie sie ze nic powaznego sie nie staklo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och dziewczyny Napisano Listopad 18, 2006 mozna pic alkohol litrami byle tylko wymiotow nie spowodowal, tak samo mozna palic papierosy i to nie obniza skutecznosci. tylko ulotka ostrzega ze jak sie pali papierosy to moze byc wiecej skutkow ubocznych lub wiecej chorob po odstawieniu tb. a czy w ogole w ulotce pisze cos o alkoholu??????????rozwalacie mnie wszystkie, w ulotc pisze wyraznie ze MOGA OBNIZYCZ(ALE NIE MUSZA) DZIALANIE ANTYBIOTYKI I DZIURAWIEC ORAZ WYMIOTY I OSTRA BIEGUNKA W CIAGU 4GODZ OD PRZYJECIA TABLETKI(ZANIM ZDAZY SIE WCHLANAC)a wy wymyslacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 18, 2006 och, dziewcyzny- wez Ty sie zastanow co Ty piszesz- kto wymysla?Jakie "wy"?????Autorka sie pyta to jej kulturalnie odpowiedz a nie ze wymysla. Chyba lepiej zapytac niz pozniej sie zamartwiac... Och, dziewcyzny: ile Ty masz lat, 17, 16? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och dziewczyny Napisano Listopad 18, 2006 mam 23 lata i takich topikow juz bylo tu z 10 napewno!!!!!!!!!!!!!!!!rozwalaja mnie takie dziewczyny, biora tabletki a nawet ulotki nie przeczytaja!!!!!!!!!po drugie: to chyba Wy jestescie jakimis malolatami jesli wierzycie tym obcym dziewczynom co siedza na forum niz ulotce!!!!!!!!!!!!!!!a wy sie o wszystko pytacie na forum i jesli ktos wam odpowie to juz super i wierzycie. ja wierze bardziej ulotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och dziewczyny Napisano Listopad 18, 2006 bo autorka topiku zamiast przeczytac ulotke lub poradzic sie jakiejs znajomej to pyta sie na forum obcych ludzi ktorzy czesto sciemniaja i gdyby ktos jej napisal ze alkohol obniza skutecznosc to pewnie juz wina by nie pila w dzien tej rocznicy, poprostu by odrazu uwierzyla w wasze slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yariska13 0 Napisano Listopad 18, 2006 w takim razie sie spytam co robisz na forum skoro wszystko jest w ulotce napisane...wolałam sie dodatkowo spytac tutaj dziewczyn ktore biorą pigułki dłuzszy czas i mają wieksze doswiadczenie w pewnych kwestiach niz ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och dziewczyny Napisano Listopad 18, 2006 bo siedze u chlopaka na weekend i sie nudze bo on ma zajecie. ja jak mam watpliwoasi to odrazu zagladam do ulotki nie wyrzucam jej nigdy a jesli to nie pomaga to pytam sie przyjaciolek lub dzwonie do ginekologa.a mowie Ci nie sugeruj sie tym forum , na wakacjach tak mnie nasciemnialy tu dziewczyny bo dostalam plamien w trakcie opakowania tab i mi wszystkie wmawialy ciaze bo one wiedza najlepiej a poszlam do gin okazalo sie ze potrzebuje tylko nowych tabletek i to wszystko, a niezlego stracha mialam przez to forum i teraz mam nauczke by nie sugerowac sie wypowiedzialmi, czesto jest tak ze masz 20lat i zadajesz pytanie a jakas 12latka Ci na nie odpowiada. sorry ze tak najechalam ale sie zbulwersowalam. udanej rocznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach