Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mia wallace

Prostownica do wlosow

Polecane posty

witam, chce sobie kupic prostownice do wlosow. Przez dlugi czas mialam prostownice z plytkami teflonowymi (chyba ceramiczna?) tyle, ze ta warstwa sie zdziera i widac metal, a nie chce nim palic wlosow. Nie mam za bardzo rozeznania w temacie, slyszalam, ze dobre sa prostownice z \"lustrzanymi\" plytkami, ale nie wiem, jak sie nazywa ten typ prostownicy? bede wdzieczna za porady:) 🌻

Gość hhhhhhhhhhhh

Gość Szujjja
słuchaj teflon to teflon, ceramiczna to ceramiczna. O lustrzanych nie słyszałam, moze własnie chodzi o ceramiczne bo one mają taką jakby szklaną , sliską powłokę. Tylko jak bedziesz kupowała to kup porządna, bo jak znowu wydasz około 40 zł, to będzie dziadostwo. Szkoda pieniedzy n a taki chłam. Wpisz w wyszukiwarke i poczytaj opisy.

Gość jj300
Ja mialam z plytkami lustrzanymi kupiona w UK toni&guy ale pozbylam sie jej dosc szybko, zaciagala wlosy i wcale dobrze nie prostowala...najlepsza jaka mialam dotychczas to byla babybliss kupiona za ok 350 zl, ale juz nie pamietam modelu

Gość Micza87
Mylicie prostownice teflonowe z metalowymi. Kochane prostownice teflonowe czy tez ceramiczno teflonowe to najn owszej generacji prostownice. Kosztuja 200-400zł. Nie mylce teflonu z metalem za 20zł