Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KR

Chrom a karmienie piersia

Polecane posty

Gość KR

Witam wszystkie doswiadczone mamy. Pytanie jak w temacie, czy mozna brac chrom karmiąc dziecko. To z pozoru jest oczywiste, pewnie nie mozna, ale chcialabym wiedziec dokladnie, co sie dzieje i jakie sa przeciwskazania. problem polega na tym, ze karmienie wywoluje we mnie dziki, wilczy glod, ktorego nie moge opanowac w zaden inny sosob, a samo rozmyslanie o ograniczeniach w diecie wywoluje jescze silniejsze napady jedzenia. Przez pol roku od porodu przytylam 4 kilo (moje dziecie tez 4). Kiedys bralam chrom i ustabilizwal mi apetyt doskonale. Wiec to moja jedyna deska ratunku

Gość naturalna..

Gość gość
podbijam:-) karmie dziecko już tylko w nocy- tak ze dwa trzy razy. Syn ma już 14 miesięcy. Jest totalnym niejadkiem, dlatego nie chcę go odstawić od cycka całkowicie (wogóle nie wiem czy to moje mleko jeszcze mu coś daje:-)łudzę się że tak.) Bardzo mnie ciągnie do slodkiego. Mogę rano łyknąć jedną tabletkę chromu???czy młodemu moge tym zaszkodzić? przed ciążą dwutygodniowe łykanie po tabletce dziennie działało na mnie super. Zero pociągu do cukru:Pprzez dlugi okres czasu. Akurat wczoraj znalazłam jeden blister i się waham. Doradzi któraś znająca się osoba?

Gość gość
up up up