Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia L

pisze bo mi lepiej

Polecane posty

Gość kasia L

właśnie napisałam list do chłopaka z którym spędziłam 9 lat i który miał być moim mężem, że to koniec. Musiałam tak zrobic, ponieważ nie umiem wybaczyć mu zdrady i romansu. Do tego wszyscy koledzy są ważniejsi ode mnie. Nie ufam mu już i nie wiem czy on mnie kocha. Wiem, że postępuje słusznie, ale tak strasznie mi źle. nie mieszkamy razem, nie mamy dzieci ani nic wspólnego, więc powinno być łatwo. po prostu "żegnaj" i już Po 9 wspólnych latach, poprostu :żegnaj. jakie to smutne :( :(

Gość gratuluje
zrobiłaś bardzo dobrze!!!!! nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów.Zdrada co toś niewybaczalnego, to koniec. Można nawet powiedzieć żę to on zakończył wasz wiązek kiedy cię zdradzał.Niestety myślę że osoby które zdradzają nie kochają do końca osób z któymi są. Prawdziwie zakochanej osobie nawet nie przyjdzie na mysl by zdradzić, bo tak bardzo kocha, tak bardzo jest związany, zauroczony etc. Zrobiłaś dobrze, bo gdybyś z nim została pewnie dradziłby cię i kolejny raz i poza tym nie miałby szacunku do ciebie że mimo to zostałaś przy nim. To już nie to samo-zdrada niszczy wszystko

Gość gratuluje
to on zniszczył wszystko więc ty jesteś w porządku 🌼.