Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe

chciaabym aby maz wsadził mi dłoń do cipki

Polecane posty

Gość anita-wawa
Napewno jest to forma uatrakcyjnienia i nie sądze aby następstwem tego były orgie w większym gronie. Poza tym z tego co się orientuję wśród osób które lubia te klimaty to wszystkie myślimy ppodobnie, a więc jako uatrakcyjnienie zwykłego pożycia a nie jako stały element. Mój miso czasme ma ochotę dojśc w moich ustach, nie przepadam za tym ale robię to dla niego czasem, tak samo ja czasem mam ochotę na ostrą jazde z silnym orgazmem i wtedy dostaje od niego fisting.

Gość ciekawostka
no dobra, to teraz niech doswiadczeni w tej kwestii powiedza jak sie do tego zabrac i jak to sie stalo ze to "odkryli"!

Gość Gościu.28
Ja podczas minetki. Liżąc swoją lubą zaczałem jej wprowadzać palce do dziurki. W pewnym momencie dostrzegłem że im więcej ich ma w sobie to jest jej z tym lepiej. Niem się obejrzałem miałem w niej już cała dłoń a ona zaczynała dochodzić. Tak czy inaczej od tamtej pory dosyć czesto w ten sposób ją zaspokajam, ale zawsze łącząc to z minetką. Dłoń jest raczej spora i partnerka musi być naprawdę podniecona aby odczuwała rozkosz. Polecam zatem zacząć fistin robiąc jednocześnie minete. A co do orgazmu i dochodzenia w szerokiej pochwie to w 100% podzielam poglad że szerokość pochwy nie ma aż tak dużego znaczenia. Myślę że każdy by szybciej doszedł w super lasce z szeroką pochwą niż w wąskim kaszalaocie ( nie ubliżając nikomu)

Gość Danielka
a ileż to juz pochwom wsadzał swoją dłoń, że tak uogólniasz chłopczyku?

Gość ciekawostka
o rany Danielka, przeciez wiadomo ze rzadza tym preferencje indywidualne! czy przy kazdej rozmowie trzeba zastrzegac ze sie o tym wie? po co rozmawiac o oczywistych sprawach? hmm moja boli wiecej niz 2 palce:)

Gość ciekawostka
szkoda ze nikt nie chce sie podzielic doswiadczeniami, poza jednym wpisem cisza:)

Gość do ciekawostki
jak to możliwe że boli ją więcej niż dwa palce, czyżby twój penis miał grubość dwóch palców?? Jeśli tak to współczuję ci stary.

Gość chłopak z miasta
widziałem juz ten filmik kilka razy i nadal zastanawiam się jak to możliwe. Mięśnie pochwy mozna rozciągnąć bardzo mocno, ale co z kośćmi miednicy? Albo mistyfikacja albo ta kobieta miała jakąś operację lub inne niewiadomo co. Przecież głowa jest zbyt duża aby się zmieścć pomiędzy kośćmi miednicy.

Gość nie jedno przeżyłem
widziałem trzy dłonie w pochwie i taką samą ilość w odbycie. Ale to to już przegięcie na maksa Jeśli to prawda to żal mi tej kobiety :(

Gość obrzydlistwo

Gucio prawda ja jestem 1,5 roku po porodzie i ledwo dwa paluszki wchodzą a jak penisek to się czuje jakbym dopiero co dziewictwo straciła :p

Gość każda kobieta jest inna
mnie akurat się mieści cała dłoń i wcale nie boli, a porodów mam na koncie 0. Każdna z nas jest inna i każda ma inne potrzeby , ważne żeby nam było dobrze, a czy po przez fisting, czy inna formę to juz sprawa indywidualna. Do "kultury" domyslam się że poród miałaś bolesny skoro dwa palce w chwili podniecenia sprawiają ci ból.

Gość gość
napisz do mnie na gg 38448610 a wdadze ci dlon w twoja c*pke

Gość atanazy_k
Baba po 1 porodzie ma wyraźnie luźniejszą, więc gadanie o tym że maczanie łapy nie wpływa potem na doznania z bzykania jest ściemą.

Gość gość
a ja rodziłam naturalnie, miałam bardzo niewielkie szycie i da się max jednego palca włożyć, śurdak wchodzi dopiero po dobrym rozgrzaniu, często z bólem. Przed porodem było tak samo. Nie wyobrażam sobie włożenia ręki, zresztą co w tym fantastycznego?? Ale trzeba mieć wielkie c*psko żeby męska dłoń weszła :-/////

Gość gość
eee tam pier*dolenie z tymi porodami, ja miałem niedawno laskę dziewicę i jak się wyluzowała podczas seksu to noc nie czułem tylko luźne ciasto, można by było jeszcze trzech do niej dopuścić. A moja ex żona po dwóch porodach naturalnych miała ciasną c*pkę, tak samo jak przed urodzeniem dzieci. To jest chyba taka cecha jak budowa ciała, przecież każda laska ma inne ręce, oczy, szyję dłuższą lub krótszą, to i c*pki się różnią

Gość Julia

Hej mam taki problem chyba jestem zbyt mała i wąska nie chce się zmieścić dłoń męska duża dłoń... może robię coś źle 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Julia napisał:

Hej mam taki problem chyba jestem zbyt mała i wąska nie chce się zmieścić dłoń męska duża dłoń... może robię coś źle 

Widzisz wszystko zależy od faceta, od jego podejscia do tego. Zacząć trzeba od dobrego seksu, myślę że obie dłonie bym ci wsadził, mało tego pewnie udałoby mi się zaklaskać, co ty na to? :d

Gość Gośka

Bardzo czesto facet ginekolog młodej dziewczynie próbuje wpychac palce jak najgłębiej w cipkę dlatego zawsze powinien być partner podczas każdego badania pochwy! Rozpychanie pochwy jest niewskazane bo szkodzi uzyskiwaniu orgazmu! 

Gość Jaga
43 minuty temu, Gość Gośka napisał:

Bardzo czesto facet ginekolog młodej dziewczynie próbuje wpychac palce jak najgłębiej w cipkę dlatego zawsze powinien być partner podczas każdego badania pochwy! Rozpychanie pochwy jest niewskazane bo szkodzi uzyskiwaniu orgazmu! 

Po co chodźcie do żłobków facetów ginekologow. Ja chodzę do kobiety sa lepsze w zawodzie i delikatniejsze! Również mam chłopaka przy badaniu. 

Gość Gość

Ja jestrm po porodach i zazwyczaj jak się kochamy to jego pen..s w zupełności wystarcza a i nie raz czuję jak by był za duży ale bywają też takie dni że mam straszną ochotę na sex i w takie dni dogadza mi wkładając całą dłoń w cipkę i nie mam obolałj na następny dzień