Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia 20

Duzy biust czy mały jaki bardziej wolicie?

Polecane posty

Gość Zuzia 20

Ja mam spory biust (C) i często mam z tego powodu kompleksy :( A wy co o tym sądzicie lepsze małe czy duże?

Gość tyrefz
ja uwielbiam kobiety "amazonki" takie po amputacji piersi. Nie amcie pojęcia jakie są kochliwe. Widać posiadanie biustu kobiecie odejmuje entuzjazm w seksie.

Gość Adas
A ja wolę jak jest za co złapać :P

Gość Zuzia 20
Nie ma tutaj już więcej facetów ktorzy wypowiedzieli by się na ten temat?

Gość Zuzia 20
Tak 20 lat a czemu pytasz?

Gość wujek Jerzy
wiesz powiem tak: nie wielkosc biustu stanowi o atrakcyjności kobiety. Ale jego objętość! Czasem duzy jest jak lejek - taki sterczący i wtedy jest ładny, a czasem jak wzgorze taki rozległy i wtedy jest koszmar na dojrzałe lata...wisi jak wór.

Gość Michu*
Nie mozna oceniac dziewczyn przez pryzmat piersi... tak robia debile ;-) moim zdaniem najfajniejszy jest taki posredni miedzy malym a wielkim fajnie aby byl jedrny ( aby w pozycji stojacej dlugopis wypadal spod piersi ). ale i tak najwazniejszy jest charakter i osobowosc - dziewczyny pamiętajcie o tym i nie dajcie sie zwariowac ;-)

Bo cholercia ja mam 16 lat i tez mam rozmiar C i czasami mi to przeszkadza.

Gość Michu*
unitra - ???????????

Gość Zuzia 20
Unitra to widze ze mamy podobny problem:)No najbardziej wkurzające są komentarze niektórych facetów jak idzie się przez ulice:o Ja poznałam chlopaka któremu moj biust odpowiada i zawsze mi powtarza ze nie zamienil by go na zaden inny. Nie martw się Ty takze napewno poznasz chlopaka ktory będzie Cię kochał taką jak Cię pan Bóg stworzył:)

Gość tiaaaa
ehhhh to zależy od tego jak dba sie o biust> czasem i młodym kobietom wisi jak skarpetki z piasakiem. Ja mam 75 D i parę latek na karku i nie jest źle.

Gość tiaaaa
miało być z piaskiem ;)

hehe juz mam chlopaka ktory mhnie kocha ;) Ale on mi zawsze powtarza tak : Masz sliczne piersiatka ;) ale jescze sliczniejszy tyleczek ;) Czyli jemu nie zalezy na rozmiarze moich piesri tylko na mnie ogolem hie hie:) no albo komentarze innych dziewczyn... no a ja mam tym bardziej przewalne bo chodze do szkoly a tam mnostwo takich dziewczyn. No i ja jestm drobniutka mam 158 cm wzrostu a tu takie piersi hihi :)

heh a jak poszlam sobie pojezdzic z bratem na rower to sobie ze mnie jaja robil ze mialam piersi zostawic w domu bo sa tylko obciazeniem:)

Gość Zuzia 20
Unitra ja tez jestem drobniutka i niezawysoka bo tylko 162. Ale nasi faceci i tak nas kochają:D

Gość Zuzia 20
I tez doskonale pamiętam jak to było w szkole ....i jakie potrafią być inne dziewczyny,ale innymi laskami nie ma co się przejmować,bo co niektóre to są poprostu zazdrosne:P

hehe mamy duzo wspolnego hehe :) ale wiesz to jest ciekawe... moje kumpele z klasy sa wysokie i maja male piersiatka a my jestesmy drobniutkie i popatrz :)

ja mam 85 B a chciałabym chyba miec C :P hehe ... wy narzekacie z C, a co maja powiedziec moje kolezanki co maja miseczke D! to dopiero koszmar!! Dlamnie jest to cos obrzydliwego, taki wielki cyc, ktory wisi jak kupa lajna..... obrzydliwe! strasznie to wyglada! :) Mam tez koelzanke co ma hcyba jeszcze mneijsze niz A, a ma powodzenie, bo chlopacy chyba az tak na cyc nie patrza... patrza ale to nei jest najwazniejsze

Niworum to fajni ci kolesie. A nie mowilam ze nie piersi sa najwazniejsze??

Gość Zuzia 20
Unitra a wiesz że ja tez to zauwazyłam....przewaznie te dziewczyny wysokie ktorym większe piersi pasują mają malutkie....a mi zawsze moja babcia powtarzała że jestem niska i dobrze że mam troszkę większe piersi bo tak to bym wyglądała jak dziecko:P No miseczki D to juz bym nie chciała ....:P

no ja tez bym nie chciala:) ale cholercia wie co moze sie jeszcze zdarzyc... moja mama ma D a czasami niby F...

Gość Zuzia 20
Unitra to widze ze Ty po mamie odziedziczyłas?A u mnie sęk w tym że moja ma miseczkę B czasami C ale przewaznie pełne B.

no mama ma duze piersi, babcia tez ma duze piersi wiec chyba odziedziczylam :) hehe ale wiesz kiedys balam sie ze nie bede miala w ogole, jakies pryszcze maleczy cos heh a teraz to moj wujek na osiemnastce kuzyna sie smial ze musze ssuper wygladac jak biegam... ;)

Gość Zuzia 20
Powiem Ci ze u mnie w rodzinie nikt mi na ten temat nie dogryza.Ja to chyba bardziej po babci odziedziczyłam:D