Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia 20

Duzy biust czy mały jaki bardziej wolicie?

Polecane posty

hehe to witamy w naszym gronie :) ale przyznaj ze czasami przyszkadza co? ;)

No może czasami ....ale wole taki jaki mam.Mogę założyc bluzeczkę z dekoldem i wtedy ładnie to wygląda,a te dziewczyny ktore nic nie mają to bez sensu aby w ogole takie bluzeczki zakładały:D

no tu masz raje. bylam na 18tce mojego kuzyna tydzien temu i byla tam taka dziewczyna plaska jak decha i oczywiscie taki dekold ze miala rozwno ze stanikiem go... moj kuzyn az sie nie chcial patrzec a lubi...

Gość dekolt qrwa

Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaaa
Ja mam 75 C i nie uwazam aby byl duzy, jest w sam raz, duzy jak dla mnie to D, a maly to A, B-sredni C - najladniejszy

Gość gość
Duży jest zawsze lepszy czy to penis czy biust , osobiście próbuje sobie racjonalnie wytłumaczyć po co mi laska z wielkimi cyckami i co miałbym z nimi robić? Jednak jak dobrze wyposarzona laska przechodzi ulicą a my właśnie siedzimy i popijamy browarek w lecie pod parasolem to aż ślina leci ,potem jest tylko widziałeś to , ja pier. ale balony , melony itd no i ciścnienie już podniesione , wstępne podniecenie i robi się ogólnie weselej, myślę ze tu bardziej instynkt rządzi niż rozwaga , DUŻE CYCE SA LEPSZE i bardzo podniecają KAŻDEGO faceta no chyba że gej.