Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miecio

ale to jest chore

Polecane posty

TE tmaty, któóre Wy zakładacie są niepowazne,ludzie ile Wy ma cię lat?

Gość u la la la la..
ja mam 8 :P:P:P:P:P:P:P

Gość u la la la la..
cię ???????? :D:D:D:D a ty miałeś gramatykę w szkole? :P

Gość u la la la la..
ma cię??? czy macie? hahaahahhaha.........no comment....co za dorosłość :D

Gdzie są te tuby tego forum?!!! Z jukenem zfllaczałym na czele!!!

Przecież też te wwszystke pseudo gwiazdy tego forum to są zyciowe porażki

Zapraszm normalne kobiety do rozmowy, wiem ze jest póżna pora pora, ja trochę wypiłem ale warto spróbować

Gość u la la la la..
to pij dalej............................................... :O na "zdrowie" :O

Może śpią te suki, ale to sa głupie pizdy, które o zuciu nie mają bladego pojęcia

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ale bredziesz głupoty człowieku :O:O:O:O:O:O idź lepiej spać zgnuśniały samcze :D:D:D:D:D bajjj

Prawda jest taka, że Wy wszystkie nadajecie się do garów i nie okłamójcie się, że któraś z was nauczyła się robic loda i to jeszcze z przypadku. Natury nie oszukace To My rzadzimy tym swiatem!!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm
haahahahahhahahahaahahhaahhaahaaaaa ale mnie teraz rozbawiłeś do lez :D:D:D:DD:D:D:D:D loda?????????? hahaha nie robie, bo mnie to obrzydza i robić nie będę :) fujjjj Gary może i zmywamy...ale ja to akurat lubie.Poza garami dbam o ciepło domowego ogniska i jest mi cudowanie z facetem już pare lat.Ale tak pierdolniętej teorii jaką teraz wygłosiłes to nigdy nie slyszałam :O Ładnym musisz być zjebem....sory za określenie ,ale inaczej się ciebie nazwać nie da. Jak masz taki żal i uraz do kobiet, to wywal je wszystkie w kosmos i ciekawe ile przetrwacie??? kto wam dzieci będzie rodził??? Facet jakby miał urodzić dziecko , to by .......umarł, przed--- Aha i dodam,że zarabiam 2 X więcej od mojego narzeczonego, więc, kto tu rządzi????????? :D:D:D:D:D:D Jesteś żałosny, nie gadam z Tobą, bo wrzucasz widze wszystkie kobiety do jednego wora, a tacy jak ty to zwykłe "zjeby" :D:D a poza tym nienawidze alkoholu i nie rozmawiam z kimś kto jest pod jego wpływem :) Dobrej nocy ci zycze, i powidzenia dużo w zyciu.... :P jak bedziesz miał taką teorię jak teraz to raczej za daleko nie zajdziesz...................... Dobranoc.

Akurat nasz gatunek ma parę milinów lat, i zawsze skarbię dla samca znajdzię się otwór, przykro że tak piszę ale taka jest prawda

Gość hmmmmmmmmmmmmm
to pisz sobie dalej.......nie sprowokujesz mnie do bezsensownej gadki :) Przykro mi, ale nie zniże się do Twojego poziomu :O Jeśli odezwą się tu inne kobitki i będą cię wyzywały , to je możesz z błotem mieszać :) nie mnie. Pij dalej i pisz tu zwoje "wywody" :) a założe się ,że jesteś sam, nie masz miłości i chyba nigdy jej nie znajdziesz i nie bedziesz szczęśliwy, bo jak masz taki tor myślenia......to współczuje :) Mnie tam niczego nie brakuje, jestem kochana i kocham, i szanuje ludzi w przeciwieństwie do ciebie :O I Bogu dziękuje,że nie spotykam na swojej drodze takich zjebów jak Ty........ :D:D i obym nie spotkała, dobrej nocy ......

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a widać ,że jesteś prymitywny skoro cały Twój świat sprowadza się do "'robienia loda" i "wsadzania interesu w otwór" :O:O:O:O:O:O:O:O Żenada, porażka i dramat z ciebie..........PAPA

Gość Uffffffffffff
miecio to buc i finito :) zero rozmowy z takim bagnem...

Gość hohohoho.........
kirus zjeżdżaj z tymi WIRUSAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Gość smykalek
TO WIRUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wchodzić w to :P a denaturat to ja wlewam do baku auta a nie pije :P:P:P:P:P:P:P:P