NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 Mam takie pytanie, czy jest jakieś badanie lub czy można jakoś to sprawdzić kiedy kobieta ostatnio odbyła stosunek seksualny ze swoim partnerem? Jeśli tak to jak to można zrobić? Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Listopad 19, 2006 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takiesobiecoś Napisano Listopad 19, 2006 Jak było z gumką i za zgodą partnerki to marne szanse....zależy też ile czasu mineło Raczej nie da rady.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 :( Czyli jeśli kobieta zdradzi mężczyznę to nikt się o tym nic nie dowie - chyba że sumienie ją ruszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Listopad 19, 2006 :o a u ciebie to co?? niby mozna sprawdzic? nie! bo ciekawe jakim cudem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 W sumie to masz rację, założyłem beznadziejny topik :( Chyba uderzam w despero, ale przyszedł mi do głowy nowy topik... Chyba bez wykrywacza kłamstw lub serum prawdy się nie obejdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffffia Napisano Listopad 19, 2006 Co za kretyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 Ja tam nikogo nie obrazam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gzuuu Napisano Listopad 19, 2006 Tylko własną kobietę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gzuuu Napisano Listopad 19, 2006 Którą masz zamiar potraktować jak bydło.Albo niewolnicę. Kiedyś zaglądali w zęby. Ty zdaje się masz zamiar w macicę. Ciekawie muszą wygladać wasze stusunki, skoro ona miałaby się na to pokornie zgodzić. I wiesz co facet, jak nie ma zaufania, to nie ma miłości, tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak może Napisano Listopad 19, 2006 ginekolog. Zachodzą zmiany widoczne w zabarwieniu narządu płciowego utrzymujące się kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 „Gzuuu” – mylnie zinterpretowałeś moje pytanie, to nie jest tak jak myślisz... To jest forum a ja chciałem zadać pytanie na dręczący mnie temat, czy takie coś w ogóle jest możliwe... Wiem że jeśli nie ma między ludźmi zaufania to nie ma też miłości, a ja wcale nie powiedziałem że to chodzi o moją dziewczynę... Jestem tylko ciekaw tego tematu i to nie ma nic wspólnego z tym czy ma dziewczynę czy nie... Po to zadaje się pytania aby szukać na nie odpowiedzi... „tak może” – dziękuję za odpowiedź, widocznie mój topik nie jest taki beznadziejny jak mi się wydawało, zadałem pytanie i odnalazłem odpowiedź... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumerRaz 0 Napisano Listopad 19, 2006 I nie traktuję kogoś tak jak to określił „Gzuuu:, szukam tylko odpowiedzi na pytania, chyba po to jest forum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kangurek 0 Napisano Listopad 19, 2006 A gdzie zaufanie??? w życiu bym na takie pytanie nie trafia ale nie powiem jest ciekawe :) ale nie lepiej jest zapytać sie partnerki jeśli podejrzewasz o skok w bok??? bo jak to sobie wyobrażasz za fraki ją zabierzesz do gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach