Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama33

podnieca mnie...

Polecane posty

Gość kama33

strasznie podnieca mnie jak patrze jak moj facet sam sie"bawi"swoim kutaskiem..np.wczesniej go naoliwkuje a pozniej trzepie sobie i dochodzi mi w usta lub na cycuszki...sama nie wiem czy to normalne?!dodam ze jest mlodszy...ale w koncu to chyba nie ma znaczenia

Gość kama33
nic...tylko pytam czy jest ktos kogo tez to podnieca

Gość kama chetnie
bym ci sie spuscil do gardla . Podaj namiary ...

Gość w skali
1-10 jakies 6 ze to jest prowokacja maloletniego ktory szuka kolezanki do wspolnej masturbacji:)

Gość ja oliwka
No nie wiem czy gówniarz wpadłby na pomysl z oliwkowaniem kutaska :) wg mnie kama jest rzeczywista

Gość w skali
pewnie gdzies przeczytal... dla mnie jest sztuczna!

Gość kama33
przeciez nie musicie w to wierzyc..wasza wola..dodam tylko ze ja mam 33l a on 28 ale przeciez to nie chodzi o wiek..ale doznania..

Gość kama33
do w skali..zawsze mozesz sprobowac..i wtedy pogadamy moze na ten temat...bo podejrzewam ze nie masz zielonego pojecia o wielu sprawach...Pozdrawiam

Gość w skali
czego mialbym sprobowac? oj kama, mam 27 lat, jestem zonaty i zapewniam Cie ze wiem bardzo duzo, zapewne o wiele wiecej niz Ty:) po co wyjezdzasz z takimi tekstami? odrazu sie niemilo robi!

Gość w skali
jestem dosc doswiadczonym gosciem i mam naprawde sporo na koncie, szczegolnie w tej tematyce i przewaznie wiem wiecej:) wiec przypuszczam ze tak tez jest i teraz:)

Gość to ma być
oferta ...?

Gość kama33
do w skali..skoro wiesz wiecej...a tego nie ocenie ..wiec daj juz spokoj..wiesz ile wiesz..i niech tak zostanie!

Gość w skali
eheheheh ludziska czemu myslicie schematycznie? doswiadczonym nie trzeba byc kurwiac sie na lewo i prawo, mozna sie doswiadczac ze swoim partnerem? nie wpadlas na to?

Gość kama33
i to nie jest rzadna oferta!czlowiek poruszy temat jakich setki tutaj...a tutaj sama krytyka..szkoda slow

Gość w skali
do kama: sama zaczelas oceniajac nie wiadomo po czym ze cytuje "nie masz zielonego pojecia o wielu sprawach":)

Gość w skali
no dobra kama, spoko, ale co Cie podnieca? uleglosc? podporzadkowanie? ponizenie? smak? zapach? chcesz pogadac, to gadajmy...

Gość kama33
do w skali...podnieca mnie widok...zapach..itp

Gość kama33
widok jak dochodzi na mije tez naoliwkowane cialo ...cycuszki

Gość kama33
a Ciebie co podnieca?

Gość w skali
do bezzebnej, a wiec odrzuc poglad jakoby doswiadczenie wiazalo sie z iloscia partnerow bo jest bledny. ja bym raczej uznal, ze posiadanie ich duzej ilosci moze sugerowac raczej mniejsze doswiadczenie ze wzgledu na to, ze niektorych rzeczy nie bardzo sie da doswiadczyc bez uczucia i pelnego zaufania... a co o tym moze wiedziec ktos kto sie "doswiadcza" co tydzien z kims innym?:)

słuchaj, ja nie mam takiego poglądu.. komentuję tylko to, co Ty piszesz:) swoich poglądów na zaden temat tutaj nie wyłożyłam;) i już spadam z Waszej fascynującej dyskusji:D

Gość w skali
mnie podnieca dominacja, uleglosc kobiety, rozne zabawki:) wszystko od nastroju zalezy:)

Gość kama33
do w skali...jejku o czym Ty mowisz chlopie(ze juz tak powiem)jacy partnerzy...??przeciez ja mowie o swoim stalym partnerze od 2lat jestsmy razem i sie kochamy...jednak sie nie rozumiemy.Pozdrawiam .

Gość w skali
kama faktycznie:) nie umiesz czytac:) przeanalizuj wymiane zdan jeszcze raz bo bredzisz totalnie odnoszac sie do wypowiedzi ktore niedotycza Ciebie:)

Gość asdfzxcvqwer
mnie też