Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34latka

czy to normalne?

Polecane posty

Gość 34latka

moze to glupie pytanie...ale kurcze spoytkam sie z facetem juz ponad rok a On dzien w dzien mowi mi po kilka razy dziennie ze mnie kocha nie mowiac o smesach prawie w kazdym sa te dwa magiczne slowa..a i jezcze jedno odemnie tez tego wymaga abym mu ciagle to mowila..czy to normalne ?!spotkaliscie sie kobitki z takim czyms?

Ludzie są różni. Widocznie on pragnie Ci to mówić i słyszeć od Ciebie to samo. Ze mnie nikt tych słów nie wydusi, więc mam trudniej, bo muszę się tak zachowywać, żeby wiedział bez słów.

Gość fsdaaa
Z moim chłopakiem jest to samo, tylko ze mi ta sytuacja bardzo odpowiada, bo sama mam ochote czesto mu to powtarzać :)

Gość 543434
ja z moim jestem prawie rok, "kocham cię" mówimy sobie jakieś kilkadziesiąt razy dziennie, nie przesadzam. Nie widzę w tym nic nienormalnego.

My też to sobie ciągle mówimy...kwestia gustu. Jedni uważają,że nie wolno tych słów mówić za często, inni nie mówia nigdy prawie a inni caodziennie.Ja lubie codziennie:) Moj Mężczyzna też.:)

Gość Ciesz sie
Cos Ty! Normalne to byłoby wtedy,jakby Twój facet kilkanascie razy dziennie spósił Ci konkretne lanie:P:P..........Zamiast sie cieszyc,to sie dziwisz,kurde kobietki czasmi potrafia komplikowac sobie zycie,zadajac sobie głupie pytania:O:O

🌼 Witam 🌼 . Ja jestem z moim sercem dokladnie 2 lata bo dzis mamy rocznice jupiiiii hehe i On mi codziennie po kilka razy mowi,ze mnie kocha,pisze smski ,ze mnie loves,i tez tego oczekuje ode mnie:) Wiec.............nie jestes sama autorko topicu:) pozdrawiam serdecznie

co kto lubi mnie by się znudziło codziennie słyszeć \"kocham cię\", bo całkowicie straciłoby to dla mnie urok i znaczenie mój mężczyzna mówi mi to czasami, kiedy mnie mocno przytula i czuje wtedy takie motylki w brzuszku, szczęście trzeba umieć sobie dozować nie zniosłabym gdyby \"kocham cię\" stało się w naszym związku tak powszednie jak zwykłe \"dzień dobry\" na codzień

Gość 34latka
czyli wszystko ok...dzieki za odpowiedzi.Pozdrawiam Was cieplutko.

jestem facetem i dla mnie to jest jak najbardziej normalne :) za to już mniej normalny jest fakt ze odruchy ludzkich uczuć starasz sie to podważyc :O zakladając taki temat.....

Gość 34latka
dzis juz chyba w smesach...napisal mi to z 4razy..jak bardzo mnie Kocha!

Gość i co gratulowac ci mamy

Gość 34latka
Wlasnie nie wiem!i dlatego tutaj siedze i pisze.

Gość Pan-Dora
Ty żalisz się , czy się chwalisz?

Gość pierestrojka
Rzuc go, to jakis zboczeniec.