ósemka 0 Napisano Listopad 19, 2006 za dwa tygodnie będę miała 22 urodziny a mój ukchany ma 45 lat. Bardzo się kochamy i chcemy spędzić ze sobą resztę życia. Koleżanki mówią, że Nasz związek nie ma przyszłości. Ale dla mnie wiek nie ma znaczenia. Najważniejsze jest uczucie, które jest naprawde gorące. Czy ktoś z Was jest lub był w podobnej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po prostu kobieta 24 0 Napisano Listopad 19, 2006 Mialam faceta 16lat starszego niestety z zona i dziecmi! Nie wypalilo, u was jest 23lata, wiec podejrzewam , ze tez jest zonaty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość The Ring Napisano Listopad 19, 2006 mam faceta równo 20 lat starszego, jestesmy razem już 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ósemka 0 Napisano Listopad 19, 2006 to prawda. Ma żonę i troje dzieci. Jest mi z tym strasznie cięzko, ale kocham Go ponad wsztstko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ósemka 0 Napisano Listopad 19, 2006 do po prostu kobieta 24 A jak długo byliście razem? Bo My jesteśmy już przeszło półtora roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liptonka 0 Napisano Listopad 19, 2006 Kochanka jest tylko panienką do łóżka a nie jest kobietą życia dla żonatego faceta. Nic więcej dodać nic ująć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ósemka 0 Napisano Listopad 19, 2006 Liptonka Mój ukochany nie sypia ze swoją żoną. Ja jestem Jego kobietą, a nie kochanką. Chcemy założyć rodzinę, miec dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Listopad 19, 2006 Mój jest o 12 lat starszy, ma narzeczoną. Mieszką ze swoimi rodzicami i z nią. Nawet nie wierzę, że kiedyś się rozstaną, chociaż wiele razy zapewniał, że między nimi nic nie ma. Póki co korzystam z życia. Nie angażujcie się w takie związki. To zwykły seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egsfatwfs Napisano Listopad 19, 2006 ósemka jesteś bardzeij naiwna niż 6latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liptonka 0 Napisano Listopad 19, 2006 Do ósemki Facet nie sypia ze swoją żoną? A to dobre - dawno takiego kawału nie słyszałam. Kobieto obudź się - jesteś tylko kochanką. Śpi z Tobą tylko wtedy jak ma chwilę wolnego czasu i akurat się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nastepny DURNY temat 0 Napisano Listopad 19, 2006 --->>8 a jak juz bedziecie mieli to dziecko , to nie zastanawiasz sie , ze inne dzieci beda sie smialy , ze ma takiego starego ojca? Toz to przeciez dziadek, a wiesz dzieci potrafia byc wredne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starsi faceci sa extra Napisano Listopad 19, 2006 mam romans z 44 letnim:) jest zonaty i wiem ze przyszłośc nie jest dla mnie rózowa,ale dopóki go mam jest cudownie:) A seks ? Po prostu bajka ...Chłopcy ponizej 40 niech sie schowają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Listopad 19, 2006 ja też byłam zwiazana z facetem starszym o 13 lat,nie wnikajmy w więcej szczegułów. Dla mnie jest białe i czarne ,jak chce byc zTobą to niech odejdzie od żony,skoro nie odchodzi to nie jest tak źle. a w Twoim towarzystwie on tylko zaspokaja swoje potrzeby i nie wierz takiemu facetowi,on chce tylko Cię litością do siebie przyciągnąć,wiem to,zresztą nie tylko ze swojego doświadzcenie. I nie bądz naiwna!!! postaw mu sprawe jasno.bo tak naprawde to bardziej cierpisz niż jesteś szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty naiwna..... Napisano Listopad 19, 2006 ósemka pogadamyjak On sie rozwiedzie ok? {cool] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczesliwi Napisano Listopad 19, 2006 omg, osemka, ile ty masz lat? 15? czas spojrzec prawdzie w oczy: jestes zabawka... tracisz swoj czas by zabawić jakiegos starszego gnoja, nieodpowiedzialnego do branic mozliwosci... a o planowaniu zycia razem, to zacznij mowic, jak sie faktycznie rozwiedzie. bo teraz wzbudzasz smiech po prostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Listopad 19, 2006 takiego jego postępowania po prostu nic nie tłumaczy...mimo ze jestem młoda to życie mnie dużo juz nauczyło i nawet nie chce mi sie spojrzeć na żonatego faceta,a co dopiero iść z nim do łozka. dziewczyno Ty sie tylko męczysz i nie zaprzeczaj ze nie,a ta niby miłość jest tylko złudna...więc pomyśl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Listopad 19, 2006 piszesz jeszcze ze chcecie mieć dziecko...boze czy wy jesteście az tak nie odpowiedzialni!!!! czyli dziecko bedzie miało ojca tak jakby go nie było,bo przecież nie mieszkacie razem.zastanów sie co robisz,bo największą krzywde wyrządzisz temu dziecku,jeśli nie bedziecie razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość titiriti Napisano Listopad 19, 2006 przeciez juz pisalas ósemko na topicu kochanki tam tez ci powiedzialy ze to niemozliwe,by,,Twoj misio" nie kochal sie ze swoja żoną. Atak wogole masz 22 lata marnujesz sobie zycie -tobie by bylo milo jakby twoj facet cie zdradzal a ty bys o tym wiedziala a na dodatek troje dzieci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Listopad 19, 2006 o jeny,ja mam 21 lat i chyba jestem mądrzejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatuś 0 Napisano Listopad 19, 2006 Dajcie spokój. Wszystkie złe opinie odniosą dokładnie odwrotny skutek. Widać koleś naprawdę musi jej nieźle dać w dupę, żeby zrozumiała :( Współczuję ci 8 i życzę ułożenia sobie życia z kimś odpowiednim. Im wcześniej zrozumiesz, że ten facet nie jest dla ciebie, tym lepiej. A co do tego, że \"WY chcecie mieć dziecko\"... kochana, on Ci wszystko powie co tylko chcesz usłyszeć. Ale wierz mi, że dziecko z Tobą to ostatnia rzecz jaką chciałby \"mieć\" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i ma 3 dzieci Napisano Listopad 19, 2006 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanessaaa 0 Napisano Listopad 19, 2006 ale ósemeczka sie już pewnie nie odezwie,bo nie przeczyta tu nieczego co chciałaby przeczytać..;( niestety ale te negatywne opinie są najprawdziwszą prawdą,zważ na to ze połowa z nas już to przeszła i chcemy Cie tylko ostrzec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starsi faceci sa extra Napisano Listopad 20, 2006 ten facet jest stąd,z forum:) tu sie poznalismy wiem,ze to nie ma przyszlości,ale sie rozsmakowałam w seksie:) nie wiem czy mnie rozumiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach