Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niby lolitka

chyba zaraz zwariuję, 61 dzień cyklu!!!

Polecane posty

a dziś jest 61 dzień cyklu u mnie i nic...czekam nadal na @..:/ zrobiłam w sumie trzy testy ciążowe, ostatni jakiś tydzień temu i wszystkie wyszły negatywne...małe pocieszenie... w poprzednim cyklu brałam postinor...mam nadzieję, że to on tak nabroił... ale się boję...jutro albo we wtorek do gin na USG i będzie już wiadomo....help!

Gość po postinorze
tak mogło się zrobić, a raczej na pewno. Gin da ci leki na wywołanie miesiączki. Test by juz wyszedł. W ciąży nie jesteś, zaburzyłas tylko gospodarkę hormonalą i cykl. Spoko, bedzie dobrze!!!

Gość julaaaaaa
przepraszam, ze wcinam sie w temat, ale do mojego nikt nie zaglada, a jestem przerazaona. Nie brałam żadnych leków....które mogłyby opóżnić miesiączkę a jednak... ... nie mam już sił.....miałam czekać aż dostane @ i iśc do gin. jestem osłabiona temp ciągle 37 -37,5. Miesiączka spóźnia się już 2 tyg. Robiłam dwa testy - wyszły negatywnie. Do tego kilka dni temu zauważyłam zaczerwienienie i obrzmienie sromu, mam mleczną wydzielinę, ale jest ona raczej naturalna taka jak przed @. ale ile mogę jeszcze czekać. Bolą mnie sutki, głowa, nie wiem co się dzieje, kłuję mnie w jajniku...tzn to tak promieniuje, że konkretnie trudno opisać gdzie, ale z jednej strony.Boł jak na @ miałam 2 tyg temu...i ustał.....może trzeba będzie sztucznie wywaołać @???? Co myślicie, ja jestem kłębkiem nerwów boję się chorób, czy to może swiadczyc o zapaleniu..tyle sie naczytałam, mam prosić gin o zbadanie poziomu hormonów?? o usg?? Moje miesiaczki zawsze były nieregularne, ale nigdy nie spozniały się az tyle dni.

Gość julaaaaaa
@....... dużo osób tak pisze wiec rownież tego użyłam....

Gość a dlaczego
niby lolitka ZBADAJ POZIOM PROLAKTYNY!!!