Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka_1982

Kochałam się z 3 panami jednocześnie

Polecane posty

Gość power
marzyc dobrze powiedziane

Musztardo ja nikogo nie piętnuje i nie wyzywam od smarkaczy. Powiedz gdzie wyzwałam kogos od smarkaczy?

Gość power
i od tego sie rużnimy od zwiertząt

Gość to power
powiedzial o smarkaczach, pewnie sam nim jest i udaje wielce dojrzalego, hahahahahaahaha

Gość power
poprostu są ludzie i ludziska

Gość power
jeżeli cie to interesuje to mam 26 lat

Gość Pan Niedziela
ktory jest twoim mezem Darek, adam, czy Tomek?

Gość jakis tam facet
Przczytalem twoje posty i jestem pelen podziwu dla Twojego meza ,Rozmawialem tez z moja dziewczyna na ten temat i ona tez fantazjuje o takim ukladzie ale ja nigdy bym sie nie zgodzil bo mnie faceci obrzydza mialbym chetke na dzie kobiety ale z kolei ona nie akceptuje bo jak twierdzi ja by to tez obrzydzalo jak by widziala mnie lizacego cipke jakiej dziewczyny Jestem ciekawy jak twoj maz zareagowal jak obcy facet spuszczal sie na ciebie ????

Gość Pan Niedziela
to pozdrow go ode mnie

Mąż był w tym momencie bardzo podniecony. Zresztą inicjatywa tej zabawy wyszła własnie od niego. Ja byłam początkowo stanowczo przeciwna ale mężus skutecznie zmiekczył mój opór :) i dzisiaj nie żałuję.

Gość Pan Niedziela
panie Nastepny: edyta wcale nie robi jak szympansice, bo one nie poznaja zadnych facetow przez internet

Gość power
a co przeszłaś to

Gość o jaaaaaaaaaaaaaa...........
Sory, ale jeżeli ktoś się seksi dla sportu, to musi być ograniczony fizycznie albo intelektualnie:O Ma trzy możliwe konfiguracje i kilka w zasadzie podobnych pozycji... No i co to za sport? Co to za finezja?:o lepiej byście na boisko poszli- tam isnieje niskończona liczba możliwych pozycji i konfiguracji. Dopiero się można wykazać sportową duszą i wyobraxnią:p

Nie o szukanie partnerow tu chodzi . Szympansica nadstawia sie kazdemu samcowi nawet pod okim przywodcy stada. Edytka jest typowym przykladem teorii , ze jednak ludzie pochodza od malpy. Z tym , ze jej ewolucja zatrzymala sie w miejscu . Przykre ale prawdziwe.

Gość power
no właśniwe panie niedziela i tu jest pies pogrzebany

Gość Pan Niedziela
w internecie?

Gość Pan Niedziela
ludzie nie pochodza od malp (a juz na pewno nie od szympansow), tylko razem z malpami maja wspolnego przodka

Gość gość
hmmmm, toz to chyba na to samo wychodzi?

Gość power
i tu sie z tobą ni zgodze co do tej ewolucji poprostu spełnili swoje marzenie seksualne a ciebie to gryzie

Gość normalna kobieta
TEORETYCZNIE może i jest to podniecające, pobudzające i rozwijające wyobraźnię seksualną ale...w PRAKTYCE jest to zwykłym kurestwem i nazywanie tego inaczej (np.urozmaiceniem) to czysty eufemizm, który ma na celu zagłuszenie wyrzutów sumienia i zatarcie resztek przyzwoitości moralnej. A jeżeli jest to tylko Twoje marzenie, seksualna wizja Edytko to myślę, że jeżeli masz szacunek dla siebie i swojego męża (i vice versa) to będzie działać to tylko na korzyść Waszego życia seksualnego... Nie potępiam Ciebie tylko Twój tok myślenia, że w zasadzie to nic się nie stało. Stało się.

Częciowo się z tobą zgodze panie durny. Właśnie tego chciałam takiego typowo zwięrzęcego seksu. Na co dzien jestem taka typową grzeczna dziewczynka i choc przez chwile chciałam się poczuć taka zdominowana przez 3 silnych samców, którzy będa robili ze mną na co tylko będa mieli ochotę. Chciałam sie poczuć jak dziwka, jak szmata i powiem ci, że dobez mi z tym :) Jutro znów wróce do pracy i znów będe grzeczna dziewczynką i nikt nawet nie będzie wiedzieć jakie ze mnie ziółko;)

Gość Pan Niedziela
edyta w ktorej czesci sie zgadzasz z panem nastepnym: ze pochodzisz od malpy, czy ze twoja ewolucja sie zatrzymala pozdro: to nie to samo