Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szkatułka

Wózek na leśne i polne drogi. Jaki najlepszy?

Polecane posty

Witam! Mam nadzieję, ze są tu jakieś doświadczone mamusie, które polecą mi wózek, który świetnie sprawdzałby się poza miastem. Oglądałam juz dziesiątki wózków i już sama nie wiem na co mam zwracać najbardziej uwagę. Po prostych chodnikach raczej rzadko będę jeżdzić, więc zależy mi aby wózek był mocny i miał duże mocne koła. Czy jakieś konkretne wózki możecie mi polecić?

Gość mi sie wydaje ze nawet
Fiat panda terenowy,nawet dobry

Gość trefniś amator
polecam hamera albo czołg powinno być nie do zdarcia nawet na PL drogach i bezdrożach.

Ja mam firmy ADBOR. Sprawdza się na każdej drodze. Należy zwracać uwagę, aby miał duże pompowane koła.

Ja mam RING MAX adbora i jestem zadowolona. Ma wielkie koła ale jest troszkę ciężki. Ja miałam góry do pokonania i z tym było trochę ciężko, ale i tak jestem zadowolona:)

u nas rewelacyjnie się sprawdził emmaljunga crossway :) ciężki, ale niezawodny i rewelacyjnie się prowadzi po każdej nawierzchni, jedyna wada to to, że zajmuje mnóstwo miejsca w bagażniku... dlatego na wyjazdy i w górki dokupiliśmy na allegro lekką trójkołówkę na 14 calowych pompowanych kołach, ale ona nadaje się dla starszego dziecka, nie dla niemowlaka :)

A ja polecam bebecar raider at + ,taki miałam gdy mieszkałam poza miastem,a dokładnie w lesie-Kolumna.Koła pompowane i skrętne no i ustawienie amortyzatorów.Świetnie się sprawdził.

Ja też mam Quinny Speedi SX i mieszkam na wsi:-) Na moich mega wertepach sprawdza się rewelacyjnie:-)

Gość kamilla 80
Ja mam Deltim Focus i musze przyznac ze jest super.Jezdze nim po lesie i po piasku i idzie jak burza ,jest bardzo lekki i ma pompowane koła i wcale nie sa duze i to dlatego tak leciutko śmiga.Polecam.

Gość Emmaljunga

Gość kasiak78
Ja polecam bebecar mi swietnie się sprawdza :)

ja polecam deltim czterokołowy. ma mocne pompowane koła idealne na wszystkie przeszkody.

Kwestia oczywiście tego ile można wydać na wózek. Najlepszy nie oznacza, ze najdrozszy ale niestety cena czesto potwierdza jakosc wozka, jest stabilny, mocny, nie odpadaja koła i najczesciej ma ladna kolorystyke. Jak wszystko dobre za co sie słono płaci :)

Ja mam x-landera x1. Też szukałam wózka na leśne drogi i ten mi się spodobał. Uzytkuję go dopiero 2 m-ce ale jak dla mnie rewelacja. Ma świetne amortyzatory, które sprawdzają się w terenie.

Ja mam Tako easy rider, mieszkam na wsi i ten wózek świetnie sie sprawdza. Jest całkiem niedrogi ja dałam 700zł. Polecam.

O jakie ożywienie na topiku :) Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, ale już zdecydowaliśmy chyba jaki wybierzemy wózek :)