Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borówa

Odzież ciążowa - Gdańsk

Polecane posty

Gość borówa

Jestem w ciąży w 14 tygodniu, spodnie już zaczynają mnie trochę uciskać :) zatem postanowiłam wybrać się do sklepu w celu odświeżenia garderoby :) Prosze poradźcie, gdzie są ciuszki dla przyszłyc mamuś w Gdańsku? Wiem, że w Manhattanie w H& M jest stoisko, ale z tego co pamiętam jakieś takie małe, w wyszukiwarce wynajduje mi jedynie jeszcze na Podwalu i w Młynie. A może są jeszcze jakieś sklepy w okolicach Wrzeszcza? Zaznaczam, że nie chodzi mi o ciucholandy, jakoś nie jestem do nich przekonana, chociaż sporo osób zachęca mnie do nich z uwagi na ceny odzieży ciążowej. Pomóżcie!!!!

Jeśli chodzi o Gdańsk to jest jeszcze stoisko w Gildii. Gdybyś chciala wybrać się do Gdyni to polecam taki sklep na świętojańskiej, ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy. W Gdyni jest też stoisko w hali targowej. A tak poza tym to ja też się chętnie dowiem, gdzie można kupić fajne ciuchy dla przyszlych mam :)

Gość borówa
Dzięki Szkatułka! Właśnie widziałam, że w Gdyni jest ich kilka, chyba też w Klifie, w ostateczności się wybiorę, ale wolałabym bliżej :) Może ktoś jeszcze podpowie?

Gość A jaki nosisz rozmiar
Mam na zbyciu kilka ciuchów:-)