Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smooth

mam problem z okresem - prosze o rade !!!

Polecane posty

Gość smooth

zaczelam brac tabletki anty - skonczylam opakowanie i czekam na okres prze 7 dni przerwy - w 5 pojawil sie lekko zabrwiony sluz, potem nic, potem troche wylecialo, i teraz leci tak tyci tzn jest ciemno brazowe i jest tego bardzo malo wiem ze jak sie bierze tabsy to zmniejsza sie okres, ale nigdy tak nie maialam, a juz bralam tabsy anty czy powinnam sie martwic czy to moze byc ciaza?

Gość kita1982
ja biorac leki mialam mala wpadke i wzielam postinor na drugi dzien mialam lekkie krwawnienie ale kokres dostalam w terminie tyleze trwal on 3 dni.......od tego zajscia minely juz 3 tygodnie a ja mam wrazenie ze jestem w ciazy czesto chodze do lazienki itp postinor wzielam troche za pozno bo po 69 godzinach

Gość smooth
ja nie bralam postinoru bo kochalam sie z facetem codziennie wiec bez sensu, podobno mam byc zabezpieczona od 1 tabletki ale czemu ten okres taki dziwny

Gość smooth
dodam ze nie mam zadnych innych obajawow i nie jeste jedna z tych wariatek, ktore wkrecaja sie ze sa w ciazy i boli ich 2 milimetry od jajnika

Gość smooth
ktos pomoze?

To normalne, czasem przy rbaniu tabletek jest tylko brązowe plamnienie zamiast normalnego okresu.

Gość smooth
ale plamienie rowniez moze byc zlym objawem podobno?

Gość smooth
halo nikt nic nie doradzi? okresu dalej nie mam

powinnaś iśc z tym do ginekologa, nie powinno lekceważyć się takich sytuacji bo to nie jest normalne, zwykle tabletki zmniejszają krwawienie ale jeśli ono znacznie się zmniejsza lub zanika to wtedy należy udać się do gina! Być może powodem tego stanu rzeczy są źle dobrane tabletki, prawdopodobnie skoczyła ci prolaktyna - często sie to zdarza podczas brania tabletek, ale za wysoki poziom tego hormonu jest niebezpieczny i moze prowadzić do wielu powikłań. Tak więc.. leć do ginekologa.

Gość smooth
dzieki wielkie za odpis :) zadzwonie do swojego gina i zapytam, bo dzis znowu mialam tylko jedna mala plamke kiedys tez bralam logest i mialm zmniejszony okres ale nigdy nie mialam az takiego malego okresu