Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie mam

Brunatna wydzielina

Polecane posty

Gość Pytanie mam

okres powinnam dostac jakos tydzien temu ale mi sie spoznil (mam nieregularne miesiaczki) dzisiaj na wkladce zauwazylam brunatka wydzielie? co to? moj zalgniety okres?

Gość tak ..........
krew Ci zgniła:o czasem okres zaczyna się właśnie brunatnym kolorem

Gość Pytanie mam
własnie wczoraj już wieczorem nie mialam to nie była może brunatna ale taka brazowa jasna... ciąża? Kochałam się z chłopakiem po zakończzeniu poprzedniej miesiaczki, z prezerwatywa i nie spuscil we mnie z nia tylko przed wytryskiem wyszedł... wiec nie jest możliwe zeby cos sie przedostało i za każdym razem tak sie kochamy... pomóżcie mi, co mi jest??

Gość Pytanie mam
znaczy si e do cipy mi sie nie sopuścił ale pierwszym razem jak wyszedł to włozył mi do dupy i tam się spuscił a drugim razem spuscił mi sie do gardła, czy to od tego moze byc taka wydzielina??Dodam ze jak pluje to tez mam brazową wydzieline:(

Gość napewno
poprostu umierasz

Gość Pytanie mam
aha dziękuję bardzo za to że ktoś sobie robi ze mnie jaja :( jeżeli nie wiesz i nie chcesz odpisywać to tego nie rób! moje sa dwie pierwsze wiadomości a tamta 3 z tego nicku to już wymysł jakies pustej/pustego idioity Przykro mi

Gość Pytanie mam
bo ja wlasciwie to najadlam sie wczoraj czekolady i pilam kakao wiec to moze od tego? jak myslicie?

Gość inkaW
Pytanie mam -> To nie musi byc ciaza, tez tak czasem mam. To predzej oznaka zaburzen hormonalnych - za malo prolaktyny? Nie jestem pewna, ale cos kolo tego. Nie martw sie :-)

Gość Pytanie mam
inkaW --> no własnie ja mam strasznie nieregularne miesiączki, czasami jest tak ze mam a potem dwa miesiace nie, ale boje sie isc do ginekologa :( ale w koncu bedzie trzeba ale myslisz ze ciąża wykluczon?

Gość Pytanie mam
ej to już nudne z Twojej stronY!!! jak sie najadłes/as czekolady to masz problem. nie wierze jak ludzie mogą być puści i nie czuli :(

Gość jak nic jestes w ciazy
i bedziesz miala murzynka

Gość inkaW
Moze nie tyle wykluczona, ale bardzo malo prawdopodobna. Wybierz sie do ginekologa, uspokoi Cie troche. Tylko poszukaj dobrego, moze ginekologa-endokrynologa? U mnie przyczyna tych zaburzen okazala sie tarczyca, na co zaden z chyba 5 ginow, u ktorych bylam, nie mogl wpasc. Ale przyczyn moze byc wiele, musisz po prostu zrobic badania bo takie plamienia nie sa normalne.