Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ogladalyscie dzis super nianie?

Polecane posty

Gość

mnie rece opadły gdy widziałam te nie poradna mamusie trojaczków ile ta kobitka mogła miec lat?

Tragedia !!! Mysle,ze mogła byc koło 35-40-stki .... Ale niedojrzała jak 17-stka ....

Ta kobieta wybitnie miała problemy z psychiką. nerwica natręctw jak nic, ciągłe obsesyjne myśli o jedzeniu. Dobrze, że zaprosili ta kobietę, bo matka zrobiłaby z dzieci życiowe kaleki...

Są tu mamy takich dużych dzieci? Czy wszystkie takie są? Choć w sumie dzisiejszy odcinek nie pokazał takich \"rozkapryszonych\" dzieci jak tydzień, czy dwa temu. Ja mam na razie niemowlaka i już się boję... Metody stosowane przez nianię dobrze znam teoretycznie (studiuję pedagogikę), ale boję się co będzie z praktyką... A ta dzisiejsza matka wyglądała na ok 40 lat! Chyba, że tak zadziałał stres związany z trojaczkami. Bo facet to na oko miał z 32- 35lat.

Gość superniania
teoria teorią a praktyka praktyką wystarczy permanentny deficyt snu by człowiek przestał myśleć racjonalnie i wtedy dochodzi do absurdu, inna sprawa że kilkoro dzieci potrafi nieźle dać w kość

Gość blodddddddddddddd
około 50 miała kiedys jak ogladam nianie - program angielski to myslalam ze tylko w angli sa takie nieporadne matki i ciotowaci ojcowie ale widze zw w polsce jeszcze gorzej nieporadne mamuski i ciotowaci ojcowie

eeeeee ta nie byla najgorsza!! gorsza byla ta co miala ttych chlopcow co ja bili!!!

Oglądałam ten odcinek z koleżanką i obie byłyśmy w szoku.jak 4,5 letnie dzieciaki mogą jeśc zmiksowane zupki,spać w pieluchach i do tego te łóżeczka.tej matce to chyba nie chciało się ich nauczyć jeść samemu i do tego normalne posiłki.

Gość a kiedy powtórka
tego odcinka, lubię oglądać a dziś zapomniałam

Gość blodddddddddddddd
bie ma potórek ale czasem na tvn style leca powtórki tego programu

Gość capricorno
Oglądałam ....tragedia :/ To matce byla potrzebna pomoc a nie dzieciom. Dzieci 4,5 roku a były na etapie pampersów,papek itp.itd. Porazka!!!!

Gość stokrota678
Ale wydawało się, że dzieci bardzo chcą być samodzielne , tylko mama im nie pozwala. Scena wpychania kanapki do buzi na siłę -jak z horroru.

Gość ttttttttttt
dokładnie trzeba było matke i ojca zabrac do psychiatry a nie wychowywac dzieci ....qrwa ale taka stara ropa i jeszcze urodziła pewnie niezle sie faszerowala hormonami w wieku 50 lat ze wyszly jej trojaczki, swoja droga dzieci starych rodzicow tez wygladaja staro to przykre

Gość
wiekiem oni bardziej pasowali mi na dziadków niz na rodziców to sie w pale nie miesci aby tak traktowac tak duze dzieci

Gość powtórka jest
w poniwdziałek o 13:00 :)

Ta babka na 100% była po 40-tce. Ja sie nie dziwie,że taka zestresowana. Trochę latek, pewnie długo wstarała się o dziecko to i nerwicy nabawiła. Ta niania była jej bardzo potrzebna, ale przydałby się jej częstszy kontakt z jaki9mś psychologiem..

Gość keksówka
motyw karmienia dziecka - pioprusia - byl przerażający

acha____nie było innych nicków:O ?? Lilly dobrzenapisała jakies natrectwo tokobiete opetało .... iobsesyjna mysl o jedzeniu ! SZOK ! Wiek niech WAS nie dziwi.Przeciez Rodzicami nie sa tylko 20-30 latki ....

Gość joasinek
w sumie nie ogladalam jutro obejrze ale widze jak kobiety potrafia byc .... zastanawiam sie jakie dla siebie a gdzie siostrzane uczucia ? slychac tylko jaka stara jaka kropna chyba chora a wasze zycie jest do konca zdrowe ? czasami czlowiek sie gubi w swoim zyciu ...nie moze tego zycia ogarnac ale najlepiej jest go wtedy oceniac najłatwiej przeciez

joasinek ___rozumiem pogubic sie w zyciu ale zagubic się matce nie wolno !przeciez spoczywa na Niej odpowiedzialnoscza los dorosłych Jej kiedys dzieci ... Ale zeby wychowac sobie dziecko na prawie ubezwłasnowolnione ? Czy Twoim zdaniem Ta kobieta z dzisiejszego odcinku \"pogubiła\"sie ? Działa przeciez tak od lat ... To jest Jej metoda wychowawcza ... Czy zagubieniem nazwiesz takze ....dziecko bijace matke ? nazywajace ojca menelem ? wrzeszczace i gryzace ....?

Gość wg mnie kobieta
tak bardzo się troszczyła o dobro dzieci (pewnie długo wyczekiwanych itd.) , że zapomniała, że one rosną i usamodzielniaja sie w takim stopniu na jaki im pozwala wiek. Mój 1,5 roczny synek jest bardziej samodzielny w jedzeniu - jak dam mu kanapke to sam zje. Jak nie zje to później zawoła, że jest głodny. I ta kobieta ma szczęście , ze dzieciaki nie sa upasione, bo wtedy to była dopiero tragedia :-( A już pampersy w tym wieku to dla mnie totalne lenistwo. I macie rację z tą nerwica - prawie cały problem polegał na niejedzeniu.To był jednak wymyślony problem, bo dzieci wg mnie ładnie jadły.

Ciekawe czy bedzie sie stosowala do rad niani i nowych metod czy jak zniknie kamera to dzieci znow dostana zmiksowana pomidorowke ??

Majka jestem pewna, ze tak własnie bedzie .... Człowiek takszybko nie zmienia utartych przyzwyczajen ....

Gość joasinek
czasami jest tak że ma sie źle wzorce z domu niewie sie jak wychowywac dzieci, a to że na matce jest obowiazek wychowania na zdrowych obywalteli to jestem za ale chodzi mi tez o to ze czasem matki robia cos niby dla dobra ddziecka a je krzywdza nie zdajac sobie z tego sprawy z tym czy matce nie wolno to bym dyskutowala bo niewidomo co ona miala za zycie wiele rzeczy sie na to sklada choc mozna tylko patrzec na fakty i oceniac ale mozna tez spojrzec w głab i spróbowac uzdrowic cala rodzine

Znam ja z widzenia, bo to kolezanka mojej kolezanki. Kobieta ma cos po 40-tce. A dzieciaczki male, bo to jej pierwsze po dlugim leczeniu.

joasinek_w Twojej wypowiedzi jest trochę racji ....z tym ze pewne rzeczy wynosi sie z domu ...niestety ...stad tyle patologiii błednych metod wychowawczych...

Gość koobi
Łatwo się osądza, nie znając przyczyn. Tak czy siak--kobieta pokazała problem ogółowi i to na pewno jest odwaga, na która niejedną tu krzykaczke stac by nie było.