Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazil_stud

Jak PODERWAC dziewczyne W TANCU?

Polecane posty

:D wlasnie przeczytalam, a raczej nadrobilam zaleglosci w lektorce hehe ladnie dzis podyskutowaliscie;) a ten link co podrzuciles hmm naprawde az w 90% spelniasz wymagania tych dziewczyn?? bo jak tak to chyba powinienes dostas tytul super chlopaka:D jeszcze powinienes dopisac jako duuuzy plus, ze nie uznajesz kobiet jako samo zlo ;)

a to zależy których...bo wszystkich na pewno nie...nie jestem przecież ani gruby, ani rudy, ani łysy, ani 185...:D:D samo nie ale zło to chyba trochę tak...tylko że nie siedzę z tego powodu w chacie :D

ten topic co link podales jest najlepszy dowodem dla Tomka na to, ze ile kobiet tyle obrazow idealnego faceta i na odwrot:) ja z moim \"hiszpansko - wloskim\" temperemantem muusze miec bruneta:P

a Tomek sie tak na mnie gniewa ( nie wiem za co chyba za to, ze jestem kobieta:P ) ze sie nawet nie przywital:O

nigdy się nie wita-od razu \"żadna mnie nie chce bo nie jestem przystojniakiem\"... :O :D:D zero ikonek, zero wyrazu wypowiedzi-wszystko na jedno grobowe kopyto...:D jestem brunetem! :classic_cool: aczkolwiek niebieskookim...a takich latino to nie ma...:O

niebieskooki brunet?? no nie mow toz to chodzacy ideal!! chyba cos krecisz??:D

Tomek nie lubie dziewczyn ( nie sugeruje to nic na temat jego orientacji) ale tak czy siak nie lubi nas i taka prawda :(

nieeeeeee-z lufy daję...:D:D:D:D:D:D brunet to kto to jest...?ciemne włosy czy tylko czarne?

bolesne jest dla mnie to że koleś strasznie jest zawsięty żeby na jego zdaniu stanęło...choćby się miał pokłócić i posrać to będzie twardo jechał...:O

szatyn to ciemne, a brunet to czarne:D ja wlasnie brunetka jestem :D ale ciemnooka niestety:(

a mi sie wydaje, ze on chce nie lubie dziewczyn doslownie to ujmujac i nie chce ich posiadac, ze tak powiem,a taki gadaniem ciaglym nudnym chce wszystkim wmowic, ze zyja tak jak zyje tylko dlatego, ze to dziewczyny sa zle i go nie chca itd:O

chlopak wierzacy bardzo wiec, jakos sobie cos tam chce tlumaczyc... ale dziwne bo wierzacy, powienien kochac wszystkie stworzenia itd a on kobiety nienawidzi, a przeciez trzeba kochac blizniego jak siebie samego :D hehe on sam sobie przeczy jak juz to wczesniej napisalam kiedys:)

prawictwo mu namotało...a to ja mam ciemne ale nie czarne...niestety:P ale blue-eyed jestem na real :classic_cool: jak żelu walnę do włosów to są jak czarne :P

z zelem powiadasz czarne sa hmm kuszace:P nakladasz zel czyli posiadasz wlosy hohohoho kolejny plus p i e k n i e :D a skad takie masz wiadomosci, ze z niego taki prawiczek??:O

no i wpadłem...:O :D:D:D:D jak to-przeca wiadomo że jak ma 24 i nigdy nie miał Pani to przecież musi byc prawiczkiem nie?

no hmm wiesz generalnie to prawda no ale wiesz moze on ma mysli posiadanie tzw dziewczyny czyt. partnerki, a nie bycie z kobieta jakies np jendorazowe, ze tak to ujme:D widzisz pojecialam glebsza filozofia:P a Ty z lazienki klikasz?? bo miales sie myc:O

wkręcałem! a co...niech na kafe wiedzą że briggs czysty łazi :D:D:D myślę że prawikiem jest jednak... zależy co znaczy mieć...czy mieć bo kiedys wziął? :D:D

Gość do tomka
briggs bazyliszku - miales fotke podeslac zameznej kolezance ;)

najpierw trzeba stuknąć żeby była...potem mozna wysyłać...tzn fotę stuknąć, oczywiście...:D:D:D:D:D jeszcze potem dein mann znajdzie na kompie i burze Ci rozpęta co Ty tam za chłopaczków trzymasz ledwopełnoletnich...:D:D:D