Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kahagaa

Boli mnie, co to moze byc?

Polecane posty

Gość kahagaa

Boli mnie łopatka, reka do łokcia, jak poruszam głowa to ból jest mocniejszy,boli mnie tylko lewa strona ,uzywałam masc przeciwbolowa i przeciwzapalna i nie pomaga, tabletki od bółów tez nie pomagaja,,,co to moze byc?czy mozliwe ze moze cos z kregiem, i stad ten ból?te leki przepisał mi lekarz , ale nie pomagaja:(

Hej;)Nie wiem,czy Ci pomogę. To może być silny nerwoból.To się zdarza. Czasem coś takiego się robi,gdy np. źle spałaś (ale BARDZO SZYBKO MIJA),ale pewnie Ciebie to nie dotyczy. Mogło Cię ostro zawiać np. wracałas z basenu, spocona lub byłaś lekko ubrana.Zastanów się. Nie wiem,może takie objawy ma półpasiec,ale chyba jednak nie. Dla pocieszenia:takie bóle nie mijają od razu po zażyciu leków.Musisz ciepliwie czekać 2-3 dni. Ale jesli np. po tygodniu ból nie minie to idź ponownie do tego samego lekarza lub do innego.

Gość Ja juz od ubiegłej srody sie
mecze, w pitaek byłam u lekarza,ale ból nie przestaje.Jakis zcas temu siegałam zza kanapy cos bo mi tam wpadło, i pamietam ze musiałam sie niezle nagimnastykowac aby to wyciagnac i poczułam wtedy silny ból w barku, czy to moze byc przyczyna? to było jakies 2 dni wczesniej jak zaczeło mnie silnie bolec

Gość firma oetker
na pewno jakies zwyrodnienie,miewam to gdy nieumiejetnie cos podniose,tylko leki przeciwbolowe i przeciwzapalne,leczy sie objawowo,minie,mnie trzymalo 4 dni

Gość ale dzis juz 4 dzien
jak biore leki i kompletnie nic nie pomaga, moze za słabe leki?

Kochana. IDŹ ponownie DO LEKARZA.TUPNIJ MOGą I POWIEDZ, ZE B O L N I E M I J A. Jeśli ból nie będzie mijał lub wręcz nasilał się to idź do innego. Opowiedz mu o objawach i powiedzmy przyczynie bólu. Samo forum Ci nie pomoże, mimo szczerych chęci:)

Gość tak dzis pojde
własnie zdwoniłam i sie zarejestrowałam,ale boje sie ze to moze cos powznego, skoro ból po lekach nie mija:(