Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxzxzx

Czy wszystkim mezczyznom w srednim wieku odbija ?

Polecane posty

Gość zxzxzx

Andrzej Krzywy, wokalista De Mono, porzucił żonę dla sąsiadki. Lider zespołu De Mono od 15 lat był szczęśliwym mężem Beaty Szpigiel. Razem mieszkali w podwarszawskim Chotomowie, razem wychowywali swoją 10-letnią córkę Olę. Jednak atrakcyjna sąsiadka Ania, rozwódka z dwójką dzieci, zburzyła ten idylliczny obrazek. Krzywy widywał się z nią często Jak pisze "Fakt" "gościnność ładniutkiej rozwódki była ogromna - zdarzało się, że Krzywy "opuszczał progi jej domu, gdy było już grubo po północy". Kroplą, która przelała czarę, był podobno letni wypad Krzywego z Anią do austriackiego Kaprun. Żona muzyka wyprowadziła się z domu z córką. "To Ania, moja partnerka. Jesteśmy razem od jakiegoś czasu. Na razie nie chciałbym o tym mówić" - w ten sposób wokalista De Mono przedstawia nową dziewczynę.

Gość eheheehehe
ale kolo;) pewnie fajniutka:)

Gość brrrr...
a powiedz mi-w którym wieku facetom nie odbija??:O

Gość nie oceniajcie pochopnie
moze wcale nie bylo tak kolorowo w ich malzenstwie. Owszem faceci mysla fiutami, ale nie wiem w sumie czy tym razem to jemu fiut zaszala, czy zwyczajnie nie dogadywal sie juz z zona,

Gość no nie nie
jak mówia Ania jest do grania A poza tym przy jednej dziurze to i kot zdechnie!!!!!!!!!!!!!!!!! I przestań podpierać się FAKTEM bo przez tą gazete tracisz poważanie!!

Gość xyzed
Pewnie ,że odbija ale jak odbija,to zależy już tylko od kobiet :p

Gość Araby to mają super
Bierzesz nową żeby pomagała starej ! To jest dobry mężuś !!!:)

Gość Oni pewnie też
:D

Gość Krzywy robi na
mnie wrazenie zakompleksionego faceta, mała gnida ... wydaje mu się , ze jest wielkim artystą, a ciagle spiewa to samo ... pewnie do tego wyznaje zasade niech o mnie piszą niewazne jak byly by pisali ... załosny człowiek ha ha ha ale sobie polepszyl, bedzie wychowywać kogos bachory