Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sport to zdrowie

Dlaczego tak mało osób wypowiada się na Forum Fitness, masaże, joga i inne?

Polecane posty

Gość sport to zdrowie

Czy świadczy to o tym, że tak mało osób ćwiczy, uprawia jakiś sport? Czy siedzicie tylko przed komputerami i wcinacie orzeszki, lody tudzież inne wysokokaloryczne przekąski. A może nie lubicie na ten temat rozmawiać, ewentualnie nie macie nic ciekawego do powiedzenia w tej kwestii.

Gość jak ktoś go założył
to niech się tam teraz wypowiada !!!

Gość niunia.26
Cóz malo pije troszke więcej pale i nie interesuje mnie tak jak i większość kobiet ten temat. nie narzekam na figure czy kondycje. Wiec po kiego mam siedzieć i dyskutować o fitnes, tym bardziej że zbyt wyćwiczone kobiety nie sa atrakcyjne dla mężczyzn

Gość Soprt to zdrowie
Rozumiem, że mozna mieć ładna figurę bez ćwiczen ale dobrej kondycji nie można mieć :O Nikt nie słyszał o tym, ze ludzkie serce, układ krwionośny, oddechowy, stawy i reszta ciała potrzebują ruchu żeby lepiej funkcjonowac, powiem nawet żeby prawidłowo funkcjonowac. Jeśli teraz wszytko jest ok bez aktywnosci fizycznej to nie znaczy, że ten stan bedzie trwał wiecznie.

Gość niunia.26
Nie twierdzę że mam kondycje sportowca, ale mimio że palę calkiem sporo nie mam najmniejszych problemów by raz w tygodniu wejśc po schodach zamiast windą. A mieszkam na 10 pietrze :) Raz na dwa miesiące chodze na basen ale na silownię czy fitnes póki co nie zanmierzam się zapisywać.

e tam.w każdej siłowni tłumy :) nie jest chyba tak żle , ale o czym tu gadać? mam opowiadac ile kilometrów dziennie musze przebiec? to po prostu nie jest chyba temat do gadania , tylko cos do zrobienia :)

Gość To generalizowanie
Moze dla wymoczkow pseudointelektualistow nie sa atrakcyjne wysportowane kobiety. Znow opinia na podstawie stereotypu, jezeli ktos biega i cwiczy to nie znaczy, ze bedzie zaraz wygladal jak paker z osiedlowej silowni, tymbardziej kobieta. Sport nie tylko cwiczy nasze cialo ale rowniez ksztaltuje charakter. Wpomaga prace mozgu, cwiczenia aerobowe dotleniaja mozg, usprawniaja jego funkcjonowanie.

i tu się zgadzam :) różnica polega na tym ,że trzeba odróżnic wysportowana kobiete od napakowanej kulturystki :) ale .....tak trudno czasem kobietkom przyznac ,ze im sie po prostu nie chce i wymyśliły sobie slogan ,ze jak zaczną ćwiczyc to nagle z fajnej dziewczyny zrobi sie mięśniak ...fajna wymówka :)

Gość Sport to zdrowie
Nie chodziło mi o to, żeby gadać godzinami na ten temat, tylko dzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat danej dyscypliny czy ogólnie aktywności fizycznej. Promować sport ale nie jako mecz obejrzany przed pudłem TV, wrzucając w siebie kolejne paczki chipsów i litry piwa.

Gość Popieram na calej linii
Ale wiekszosc forumowiczow woli rozmawiac o kochankach czy wrednych mezach. Czesto rowniez ponarzekac sobie, ze nikt mnie nie chce w topikach typu "szukam ........kogos tam, wstawcie dowolnie" Zamiast robić cos w swoim zyciu lepiej sobie pomarudzic, jakie to jest ono niesprawiedliwe. Za dwie godzinki bede po pracy i zabieram moja luba na marszobieg. Wy siedzie dalej i chodujcie swoje faldy/ krzywcie dalej kregoslupy przed komputerami.

Gość Popieram na calej linii
miało być hodujcie :O

Nawet nie wiedxziałem ze jest takie forum. Ta informacja mocno zachwiała moja psyche. :o

Gość Nie ma to jak syfy na mordzie
po sterydach !!!

Gość pazurek bez skórek
mezczyzni nie lubia zbyt wycwiczonych kobiet wiec nie zapisze sie na fitness :D:D:D:D aż spadłam z taborecika:D:D

Gość To bardzo płytkie
Tak, wszystkie ćwiczące dziewczyny biorą sterydy :O I maja wielkie mięśnie :O Ludzie! Wasza ignorancja nie zna granic. Panuje tu ciemnogród, a może to tylko wytłumaczenie dla waszego lenistwa. Panienki jeszcze się spocicie i już wogóle żaden fagas was nie zechce :O

Gość maly ale smialy kabanos
Ten temat ma male wziecie. Moze by cos o cyckach lepiej napisac :D

wiesz co,mysle ze ci ktorzy uprawiaja jakis sport wypowiadaja sie na bardziej specjalistycznych forach, gdzie maja okazje do uzyskania porad od fachowcow - cala tajemnica:)

Mnie się też wydaje, że niektórzy ludzie nie przepadają za forum i dlatego tak mało ludzi się wypowiada. A myśle, że Ci co mają coś do powiedzenia w tym temacie, mają swoje sprawdzone tematyczne fora :)

Gość kingaaaaaaaa55555
bo to nudny temat, nie trezba o tym gadac wystarczy cwiczyc